Or Netzer פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 אלי אי אפשר להתחזות אני נמוך מדי יש לי טיימר שסופר לגיוס ותמונה עם מלא אוכל בצד =]אי אפשר לעבוד עליכם =] :mrgreen: (ואני עכשיו מחכה שאמיר יבוא ויקפוץ .. עם איזה הערה נצר להטסה .. או משהו כזה...) פקידת הכלים נצר לחדר כלים אין לך תינוק לנענע לגראפס? שמתי לו בבקבוק של הבוקר הוגרדן, לא צריך לנער, הוא מרביץ סרייה שלמה לבד אתה יודע, חשבתי על זה שאתה יכול להיות אחלה חמש .... אתה נכנס מתחת לכנף של נץ בלי לשבור את הגב חבל שהפנטומים כבר לא בשירות סוף סוף מישהו חידש בדיחה. זהו עכשיו תתאמצו לעוד כמה חדשות שאני גם אצחק. מיקי, זהירות.
Zeev Bucki פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 חבל מאוד שאף אחד לא מתחזה אלי איציקDCRM זה לכל החיים מישהי התקשרה אלי התחזתה לדיילת... אבל מיד גיליתי מי זאת :זאת הייתה אשתי שניסתה לבדוק האם אני לא בוגד בה... בוקי זאב:4X-MJUB
Or Netzer פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 חבל מאוד שאף אחד לא מתחזה אלי איציקDCRM זה לכל החיים מישהי התקשרה אלי התחזתה לדיילת... אבל מיד גיליתי מי זאת :זאת הייתה אשתי שניסתה לבדוק האם אני לא בוגד בה... בוקי זאב:4X-MJUB אני מניח שאת כולנו מעניין לדעת אם עברת את הבחינה שלה או לא?
nklo פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 חבל מאוד שאף אחד לא מתחזה אלי איציקDCRM זה לכל החיים מישהי התקשרה אלי התחזתה לדיילת... אבל מיד גיליתי מי זאת :זאת הייתה אשתי שניסתה לבדוק האם אני לא בוגד בה... בוקי זאב:4X-MJUB חחחח אחלה של בדיקה
Eran Granola פורסם אוקטובר 13, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2007 פנה אלי איציק אבל חשבתי שזה באמת היה הוא וזה בסוף התברר שלא שהוא התחיל לדבר על שטויות כגון סגירת החטיבה וכו' . אם תתן קצת יותר פרטים זה יעזור לעוד אנשים לדעת את אופן פעולת המתחזה איך פנה אליך? במכתב, בפורום, במסנגר או בדרך אחרת?