עבור לתוכן
�פיק

שאלה קצת מטופשת, אבל שמטרידה אותי זמן רב

Recommended Posts

פורסם

הבנתי שמכיוון המצב הביטחוני המעורער, החליטו בחברות התעופה לא לפתוח את תא הטייס למשך כל אורך הטיסה. דבר ראשון האם זה נכון?

ועכשיו לשאלה :?: , אם אי אפשר לפתוח את התא למשך כל הטיסה, איך הטייסים יוצאים לעשות את צרכיהם כאשר הטבע קורא להם? ואיך הדיילות נותנות להם אוכל? קיצור איך מתאפשרים להם צרכים בסייסים.

מצטער על השאלה הטיפשית, אבל זה ממש ממש מטריד אותי.

תודה. :roll:

פורסם

דלת כפולה עם באזר, כך שכל פעם רק דלת אחת נפתחת.

בארה"ב למשל חודש אחרי ה 11.9 הקוקפיט היה פתוח כל הזמן.

הדפקטים האלה לא לומדים. :evil:

פורסם

דבר ראשון כותבים אלעל ולא עלאל

דבר שני למה שהם יתנו להיכנס לקוקפיט? החברה המאובטחת ביותר בעולם לא יכולה להרשות לעצמה את זה :wink:

פורסם

אין לי פרוטקציות ונכנסתי לפני חודש וקצת.

ככה זה שאתה בן 13 עם מצלמה ולא יותר מזה 8)

ולפני שנה וחודש טסתי במאלב ונכנסתי לקוקפיט בלי בעייה.

כשצריך, פותחים את הדלת בעזרת המנעולים והבאזרים.

במאלב למשל הטייס הגיע עד אליי והוא לקח אותי לקוקפיט !

פורסם

לפי מה ששמעתי, מחברים שטסים בחברות זרות, הקוקפיטים פתוחים-למעט ההמראה והנחיתה.

ב 2001 נכנסתי לתא טייס של אליטליה פה בארץ, דיברתי והצטלמתי עם הטייסים בלי שום בעיות.

וכל כיס אוויר שהיה אפשר היה לשמוע את הדלת הפתוחה של תא הטייס נטרקת :lol:

עכשיו אני לא יודע אם הם למדו לקח כי לפני שנה בערך בטיסה בין ניס לרומא נכנס צעיר מעורער בנפש לתא הטייס עם סכין ןונעצר ע"י הטייסים.

פורסם

אבל לא היית שם בנחיתות והמראות... 8)

זה פשוט מדהים לראות את המסלול מתקרב ואז רואים את כל החריקות שהמטוסים עושים ברגע הנגיעה במסלול ופתאום מרגישים נגיעה במסלול ואתה מסתכל בחלון של הטייס וכל החלק הקדמי של המטוס (כולל אתה :D ) באוויר...

פורסם

אבל לא היית שם בנחיתות והמראות... 8)

זה פשוט מדהים לראות את המסלול מתקרב ואז רואים את כל החריקות שהמטוסים עושים ברגע הנגיעה במסלול ופתאום מרגישים נגיעה במסלול ואתה מסתכל בחלון של הטייס וכל החלק הקדמי של המטוס (כולל אתה :D ) באוויר...

נהניתי בפעמיים האלה בכל מקרה.

פורסם

אני הטסתי 757 של ישראייר החזקתי אותו באוויר בלי טייס אוטומטי

ונכנסתי לקוקפיט של 777 של אמריקן אירלינס... (אחרי 11 בספטמבר ה777 שבוע אחרי האסון)

ה777 מדהים ה757 נוח להפליא (כן כל הטיסה ב757 מההסעה ועד להסעה לחניה וחניה) :lol: בלי להשוויץ כמובן :P

ואכן זה מדהים לראות את המסלול מולך מתקרב ואת האף מתרומם לאט לאט אחרי שראית את הבתים ממול 30 מתקרבים אליך כמו טיל....

איי איי החיים טובים

פורסם

ונכנסתי לקוקפיט של 777 של אמריקן אירלינס... (אחרי 11 בספטמבר ה777 שבוע אחרי האסון)

ה777 מדהים ה757 נוח להפליא (כן כל הטיסה ב757 מההסעה ועד להסעה לחניה וחניה) :lol: בלי להשוויץ כמובן :P

ואכן זה מדהים לראות את המסלול מולך מתקרב ואת האף מתרומם לאט לאט אחרי שראית את הבתים ממול 30 מתקרבים אליך כמו טיל....

איי איי החיים טובים

איך?????? אסור דבר כזה!

פורסם

ונכנסתי לקוקפיט של 777 של אמריקן אירלינס... (אחרי 11 בספטמבר ה777 שבוע אחרי האסון)ה777 מדהים ה757 נוח להפליא (כן כל הטיסה ב757 מההסעה ועד להסעה לחניה וחניה) :lol: בלי להשוויץ כמובן :P

איי איי החיים טובים

אני בטוח לגבי השורה המודגשת ....

בטוח שזה קרה.

למעשה אני עושה ככה כל יום....

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...