yizhaq פורסם ספטמבר 21, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 אני משתמש חדש בVATSIM ועל פי מה שראיתי מאתרים של חטיבות אחרות האתר של VATIL נראה ממש רע. אני מציע עזרה ומוכן לבנות אתר חדש קצת יותר יפה ונעים לעין. מוכן גם לעזור בעריכת ההחומר. בימים הקרובים אני מעלה אתר לדוגמא לצפיית מנהלי ומבקרי VATIL. והיה ומנהלי VATIL לא ירצו האתר יפסיק את פעילותו. איציק אגרונוב.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 21, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 שלום איציק קודם כל תודה רבה על העזרה האדיבה. ברצוני לידע אותך שיש תוכנית שלמה לעידכון האתר והיא כוללת הרבה מאוד חומר של הדרכה ותפריט חדש ומעניין... התוכנית התעכבה עקב בעיה שהיתה באתר שמנעה העלת חומר. לפי מה שהבנתי ממר שאדי (VATIL7 - מנהל האתר) הבעיה נפתרה והוא עובד כרגע על העלת החומר אני מציע לך בשלב זה להמתין בסבלנות ולראות את העידכונים, כמובן שגם אז נשמח לקבל הצעות לשיפורים. שבוע טוב...
BlackRaven פורסם ספטמבר 21, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 יש לי ניסיון עם תכנות צד שרת וצד לקוח(ASP + SQL + MDB ושאר השפות הרגילות שזה כולל VBS,JS,HTML) וגם בעיצוב אם אתם צריכים עזרה - תגידו