razmatus פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 בימים אלה אני מנסה להכניס את אבא שלי לעולם המדהים הזה שנקרא VATSIM. מדיי פעם הוא יושב שעה על המחשב וטס, הוא נהנה מאוד אבל לדעתי הוא מרגיש קצת מבוגר מדיי בשביל לטוב ברשת. אני יודע שיש כאן אנשים בני 60+ אז אם תוכלו לכתוב בשרשור הזה דברים שייתנו לו מוטיבציה אני כבר ידאג שהוא יראה את זה. זה עוד חבר בחטיבה וגם עוד פרטנר לטיסות של החברה במבוגרים פה רז.
mickey lip פורסם אוקטובר 18, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2007 בימים אלה אני מנסה להכניס את אבא שלי לעולם המדהים הזה שנקרא VATSIM.מדיי פעם הוא יושב שעה על המחשב וטס, הוא נהנה מאוד אבל לדעתי הוא מרגיש קצת מבוגר מדיי בשביל לטוב ברשת. אני יודע שיש כאן אנשים בני 60+ אז אם תוכלו לכתוב בשרשור הזה דברים שייתנו לו מוטיבציה אני כבר ידאג שהוא יראה את זה. זה עוד חבר בחטיבה וגם עוד פרטנר לטיסות של החברה במבוגרים פה רז. מוטיבציה? שגר אותו אלי הביתה לטיסת היכרות, אני ורן נעשה לו כבר פרזנטציה, אחרי זה אתה תתחנן שיתן לך לטוס על המחשב מידי פעם
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 19, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2007 אני מתקרב ל-60, ואתה יכול לתת לו את המסנג'ר שלי שיצור איתי קשר, אני כבר אכניס אותו לענינים, רק תזהר, כמו שמיקי אמר, אח"כ אתה לא תוכל לטוס, או שהוא יאלץ לקנות מחשב נוסף.
razmatus פורסם אוקטובר 19, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 19, 2007 למזלי מחשבים לא חסר אני אתן לו ליצור איתכם קשר ונקווה שיצא מיזה משהו. תודה רז.
Ilan Nemirovski פורסם אוקטובר 19, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2007 חחח קודם כול הרבה בהצלחה... הייתי שמח עם אבא שלי גם נכנס לזה חח אבל הוא בנאדם עסוקק אז לא חושב שהוא ימצא זמן ל-> "שטויות" האלה כול פעם אני מנסה למצוא או לספר להסביר לו עד כמה זה מדמה את המציאות הוא מבין את זה אבל לא ממש שם על זה לדעתי הוא צריך קצת יותר להתעניין בתחביב האהוב עליי והמקצוע לעתיד אבל לא נורא כשאהיה טייס בעזרת ה' זה יוכיח לו הכול,מיקי אפשר לשלוח את שלי גם? חחחח ד"א לגבי אמא היא עוד בסדר חח לפעמים מצטרפת לטיסות לקראת נחיתה "מקבלת בחילה" ויוצאת מה"קוקפיט".