razmatus פורסם אוקטובר 23, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 כבוד חברה!!!!!! בחורה ראשונה ב-VATIL. מורן כל הכבוד על אומץ להכנס למקום שכולו בנוי מהמין השני. לכל עזרה אני ב ICQ: 306099895
Amir Paz פורסם אוקטובר 23, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 מורן המון בהצלחה! ואללק חברי VATIL... שיחקתם אותה - אני רוצה לראות פעם הבאה שחבר נרשם לפורום מקבל 2 עמודי תמיכה מזכיר לי שטכנאית היתה מגיעה לטייסת.. פתאום כולם רוצים לעזור בהצלחה!
Or Netzer פורסם אוקטובר 23, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 מורן המון בהצלחה!ואללק חברי VATIL... שיחקתם אותה - אני רוצה לראות פעם הבאה שחבר נרשם לפורום מקבל 2 עמודי תמיכה מזכיר לי שטכנאית היתה מגיעה לטייסת.. פתאום כולם רוצים לעזור בהצלחה! טכנאית? טייסת? חחח סתםס תם סתם :mrgreen: שלא תחשוב על זה אפילו.
Amir Paz פורסם אוקטובר 23, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 מורן המון בהצלחה!ואללק חברי VATIL... שיחקתם אותה - אני רוצה לראות פעם הבאה שחבר נרשם לפורום מקבל 2 עמודי תמיכה מזכיר לי שטכנאית היתה מגיעה לטייסת.. פתאום כולם רוצים לעזור בהצלחה! טכנאית? טייסת? חחח סתםס תם סתם :mrgreen: שלא תחשוב על זה אפילו. דיי חרשנו את הנושא. כמה כבר אפשר לצחוק עליך שאתה הולך להיות טכנאי :wink: אני מציע שתתרכז בגיוס הקרב. מי ששואל טיפש לחמש דקות וחוטף מכות - מי שמתבייש כנראה שישאר שבת בדתק
Or Netzer פורסם אוקטובר 23, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 מורן המון בהצלחה!ואללק חברי VATIL... שיחקתם אותה - אני רוצה לראות פעם הבאה שחבר נרשם לפורום מקבל 2 עמודי תמיכה מזכיר לי שטכנאית היתה מגיעה לטייסת.. פתאום כולם רוצים לעזור בהצלחה! טכנאית? טייסת? חחח סתםס תם סתם :mrgreen: שלא תחשוב על זה אפילו. דיי חרשנו את הנושא. כמה כבר אפשר לצחוק עליך שאתה הולך להיות טכנאי :wink: אני מציע שתתרכז בגיוס הקרב. מי ששואל טיפש לחמש דקות וחוטף מכות - מי שמתבייש כנראה שישאר שבת בדתק חח מנייאק!
Almog Atar פורסם אוקטובר 23, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 23, 2007 מורן המון בהצלחה!ואללק חברי VATIL... שיחקתם אותה - אני רוצה לראות פעם הבאה שחבר נרשם לפורום מקבל 2 עמודי תמיכה מזכיר לי שטכנאית היתה מגיעה לטייסת.. פתאום כולם רוצים לעזור בהצלחה! טכנאית? טייסת? חחח סתםס תם סתם :mrgreen: שלא תחשוב על זה אפילו. דיי חרשנו את הנושא. כמה כבר אפשר לצחוק עליך שאתה הולך להיות טכנאי :wink: אני מציע שתתרכז בגיוס הקרב. מי ששואל טיפש לחמש דקות וחוטף מכות - מי שמתבייש כנראה שישאר שבת בדתק גדול :mrgreen: מה קרה ? עוד פעם התיישב מעליך CB שחוסם את החמצן למוח שלך ?
Or Netzer פורסם אוקטובר 24, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2007 מורן המון בהצלחה!ואללק חברי VATIL... שיחקתם אותה - אני רוצה לראות פעם הבאה שחבר נרשם לפורום מקבל 2 עמודי תמיכה מזכיר לי שטכנאית היתה מגיעה לטייסת.. פתאום כולם רוצים לעזור בהצלחה! טכנאית? טייסת? חחח סתםס תם סתם :mrgreen: שלא תחשוב על זה אפילו. דיי חרשנו את הנושא. כמה כבר אפשר לצחוק עליך שאתה הולך להיות טכנאי :wink: אני מציע שתתרכז בגיוס הקרב. מי ששואל טיפש לחמש דקות וחוטף מכות - מי שמתבייש כנראה שישאר שבת בדתק גדול :mrgreen: מה קרה ? עוד פעם התיישב מעליך CB שחוסם את החמצן למוח שלך ? ממתי יש לליצן הזה מוח? הוא צריך חמצן כדי שלא יהיה לחץ נמוך שיגרום לגולגולת לקרוס פנימה הכל באהבה אמיר :mrgreen: