yizhaq פורסם ספטמבר 21, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 שוב. האתר זה רק ניסיון שלי לתת קצת "צבע" לאתר של VATIL. אם מנהלי VATIL ירצו אני אשמח לבנות או לעזור בבניית האתר. http://www.vatil.netfirms.com
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 21, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 תודה איציק. ה"משרה" של מנהל האתר לא פנויה כרגע. במידה שיהיה צורך בעזרה או בהחלפה בעתיד, נפרסם הודעה בהתאם. האתר קפוא כרגע בגלל בעיה טכנית בשרת המארח, ולכן לא שופא ועודכן זמן רב. בכל מקרה, בקרוב יעלה עדכון לאתר! האחראי על האתר הוא שאדי, VATIL7 - אם יש צורך בסיוע כעת הוא בטח יענה כאן.
yizhaq פורסם ספטמבר 21, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 לא חשבתי לרגע שה"משרה" של מנהל האתר פנויה!!! לכן אין צורך בסרקזם. מה שעלה לאינטרנט זה דבר אחד בלבד==> דוגמא!!! עשיתי את זה בגלל שחשבתי שכל הקהילה עובדת על סמך אנשים פרטיים בבית ללא תשלום ולכן בטח תמיד צריכים עזרה כזו או אחרת. מצטער אם נפגעת. לא היתה שום כוונה.
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 21, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2003 חס וחלילה סרקזם, זה היה 100% ברצינות! ובאמת העברתי את הכדור לשאדי שיגיב אם יש צורך בעזרה, הוא בטח יגיב בקרוב.
Shadi Abo Ahmad פורסם ספטמבר 22, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2003 שלום איציק , בהחלט אתה יכול לעזור לי בעדכוני האתר , במיוחד לאור העומס הרב שיש לי בעבודתי ובחוסר זמן פנוי ! צור איתי קשר במסנג'ר ונדבר יותר לפרטים. לכל החברים, הודעה זאת רלוונטית לכל המעוניין לעזור :!: