Barak פורסם אוקטובר 26, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 26, 2007 שבת שלום רבותיי, קיבלתי היום במייל משהו שאולי יעניין את חסידי לרנקה, תהנו. On the 28th of October the staff and members of the Cypriot Area Control Center invite all pilots to take part in a long awaited fly- in to Larnaca International Airport. (LCLK). Larnaca Airport can handle aircraft as heavy as the 747-300 and also attracts general aviation traffic. So bring your wings over to sunny Cyprus and enjoy 12 whole hours of top quality ATC for both en-route traffic and departures and arrivals from Larnaca. An event not to be missed! אני מזכיר לכם דבר אחד מאוד מאוד חשוב לפני שממריאים - מפות: קפריסין - http://www.avsim.com/hangar/flight/cvartcc/ifrcharts.html טיסות טובות !
uvdude פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 אני ושחקים ניהיה שם! שחר אתה מצטרף אליי בהמראה מב"ג ב2000 זמן מקומי?
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 אני ושחקים ניהיה שם! שחר אתה מצטרף אליי בהמראה מב"ג ב2000 זמן מקומי? בכיף
crazyblat פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 תלוי איך אני אבוא מחר אחרי העבודה...מבטיח לנסות לבוא יהיה פיקוח בארץ?
Barak פורסם אוקטובר 27, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 תלוי איך אני אבוא מחר אחרי העבודה...מבטיח לנסות לבואיהיה פיקוח בארץ? אליק, לאורך כל האירוע אני לא מתחייב כי זה יום א' והוא נמשך 12 שעות, אבל אני מאמין שלקראת ערב יהיו עמדות פתוחות לשירותכם.
crazyblat פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 תלוי איך אני אבוא מחר אחרי העבודה...מבטיח לנסות לבואיהיה פיקוח בארץ? אליק, לאורך כל האירוע אני לא מתחייב כי זה יום א' והוא נמשך 12 שעות, אבל אני מאמין שלקראת ערב יהיו עמדות פתוחות לשירותכם. נו כן...התכוונתי לערב