תומר עינבר פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 שלום לכל חברי חטיבת VATIL, אני גאה להציג לפניכם את המדריך החדש שתרגמתי, עיצבתי וערכתי לשימושכם האישי. המדריך במקור הוא באנגלית, ומגיע עם המטוס, ישבתי וחשבתי לעצמי: "מערכת האוטומציה של ה-742 מאוד מתוסבכת ולא מובנת כראוי", לכן הכנתי מדריך ייחודי בשפה העברית. המדריך מופיע באתר של תומר חיים תחת הכתובת: http://tomer.ifschool.net/autoflightsystem.pdf מקווה שתפיקו את המיטב ממדריך זה, וישמשכם ברשת ובתפעול המטוס בצורה נכונה ויעילה. *המדריך נכתב בשפה למין זכר, אך הוא נועד לשימוש לשני המינים זכר ונקבה כאחד! תומר עינבר
Eldar Sella פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 תומר, הפתעת :wink: ה 742 הוא המטוס שתמיד רציתי להטיס, הוא כל כך עוצמתי שזה מדהים. עכשיו בשביתה זה זמן טוב גם ללמוד אותו כל הכבוד!
crazyblat פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 פששש תומר למרות שאני לא אשתמש בזה...כי ממש אין לי זמן לעבור למשהו יותר גדול(כי הבא שלי זה ה777 שמחכה לי) רואים שעשית עבודה ארוכה וקשה...ואני מקווה שזה יעזור לאנשים ללמוד יותר על ה742
Shireto Shahar פורסם אוקטובר 27, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2007 תומר סחטיין! כל הכבוד, שיחקת אותה. באמת אני צריך כבר להתקדם למשהו גדול יותר, יאאלה שביתה נתחיל ללמוד 747.
Baruch Spiegel פורסם אוקטובר 28, 2007 דיווח פורסם אוקטובר 28, 2007 עברתי על המדריך עבודה מעולה. כל הכבוד תומר. =D> מקווה שזה יגרום לעוד אנשים "לחזור למקורות" ו... אומרים המתחיל במצווה אומרים לו גמור: אם תמצא זמן, להוסיף גם את נושא ה AUTOLAND המורכב מאוד במטוס הזה ועוד כמה טיפים וטריקים, כדי לא להגיע למצב של מעבר מהירות הקול מעל הבית של איציק כשמצבעים DEENA 1E.... אם תרצה , אשמח לעזור
תומר עינבר פורסם אוקטובר 28, 2007 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 28, 2007 עברתי על המדריך עבודה מעולה. כל הכבוד תומר. =D> מקווה שזה יגרום לעוד אנשים "לחזור למקורות" ו... אומרים המתחיל במצווה אומרים לו גמור: אם תמצא זמן, להוסיף גם את נושא ה AUTOLAND המורכב מאוד במטוס הזה ועוד כמה טיפים וטריקים, כדי לא להגיע למצב של מעבר מהירות הקול מעל הבית של איציק כשמצבעים DEENA 1E.... אם תרצה , אשמח לעזור בדיוק לנושא זה יש סרטון Flash, אז באמת אין דבר קל יותר כשהבן אדם מדבר ועוד מראה איפה ללחוץ חח בבקשה חברים: http://www.panelshop.com/OPS_RFP/RFP_Files.htm יש ללחוץ על Autoland video תהנו!