Baruch Spiegel פורסם נובמבר 7, 2007 דיווח פורסם נובמבר 7, 2007 כתבתי היום דברים קשים כנגד מנהלי הפורום. הדיון היה בנושא שהוא גם ככה טעון אצלנו כאן ובדיונים צוות פנימיים. כתבתי הודעה ארוכה ומפורטת - וחשובה מאוד לדעתי. ההודעה נמחקה משום מה. בלהט הדברים, הפניתי אצבע מאשימה כלפי מישהו שיכול למחוק הודעות של אחרים. = מנהלי הפורום. לא משנה איך ולמה זה קרה. בגלל כל ההקשר הטעון, מיד חשדתי ולא עצרתי לחשוב שאולי אכן מדובר בתקלה. אלעד, אלמוג, ועידו אנא קבלו התנצלותי. מקווה שהתנצלותי תתקבל אני בהחלט מפיק לעצמי לקחים מהמקרה. אומרים "החושד בכשרים לוקה בגופו". אז כולם מוזמנים להביא לי כאפה... סליחה!
talkaplan פורסם נובמבר 7, 2007 דיווח פורסם נובמבר 7, 2007 לא נורא, קורה..., כל עוד אף אחד לא נפגע אין דבר שסליחה לא פותרת.
Almog Atar פורסם נובמבר 7, 2007 דיווח פורסם נובמבר 7, 2007 בקטנה , אפשר להבין מה עבר לך בראש. אבל (ואני מדבר בכלליות) בחייכם אתם קופצים על מנהלי הפורום כל פעם שיש בעיה קטנה...
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 7, 2007 דיווח פורסם נובמבר 7, 2007 תודה ברוכי, בקשה מכולם, לפני שאתם מתנפלים עלינו ויוצאים בהצהרות מפוצצות בפורום כדאי אולי לבדוק איתנו לפני זה בפרטי, ובכלל במקרה של מחיקת הודעה אף אחד לא ימחק בלי לידע את הבנאדם שמחקו לו את ההודעה למה היא נמחקה.
Itay Zecharia פורסם נובמבר 7, 2007 דיווח פורסם נובמבר 7, 2007 לגיטימי, כולנו טועים. אני מתנצל באם פגעתי במישהו.