Avi - 4X-KDF פורסם נובמבר 10, 2007 דיווח פורסם נובמבר 10, 2007 ממש מיצטער על ההתראה המוקדמת, אז מי שעדיין לא ראה או רוצה ליראות עוד פעם, "אהבה בשחקים" בשעה 17:45 בערוץ 14 ללקוחות HOT.
תומר עינבר פורסם נובמבר 10, 2007 דיווח פורסם נובמבר 10, 2007 תודה אבי, ראיתי את זה כמה פעמים, אבל אין כמו פעם נוספת
תומר עינבר פורסם נובמבר 10, 2007 דיווח פורסם נובמבר 10, 2007 holy shit זה היה במקום! סרט חזק, מרגש ומלהיב! תודה על התזכורת אבי! (למרות שידעתי חחח), ואפיק? יש לי את זה על דיסק DVD גם חחחח
תומר עינבר פורסם נובמבר 10, 2007 דיווח פורסם נובמבר 10, 2007 אני דווקא היתאכזבתי... אני לא יגיב בתוקפניות, למה התאכזבת?
Barak Palesznicki פורסם נובמבר 10, 2007 דיווח פורסם נובמבר 10, 2007 אני דווקא היתאכזבתי... אני לא יגיב בתוקפניות,
תומר עינבר פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 אני דווקא היתאכזבתי... אני לא יגיב בתוקפניות, חחחח כתבתי את זה בגלל שאיך אפשר להתאכזב מכזה סרט? לא שינו בו שום דבר כדי להתאכזב בו. כאילו שכל ה-5 פעמים שראיתי אותו, אז האחרון (עכשיו) פתאום התאכזבתי. זה נשמע מגוחך.
Barak Palesznicki פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 אני דווקא היתאכזבתי... אני לא יגיב בתוקפניות, חחחח כתבתי את זה בגלל שאיך אפשר להתאכזב מכזה סרט? לא שינו בו שום דבר כדי להתאכזב בו. כאילו שכל ה-5 פעמים שראיתי אותו, אז האחרון (עכשיו) פתאום התאכזבתי. זה נשמע מגוחך. עם הזמן הסרט מאבד את היופי שלו בעניי הצופה
Or Netzer פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 אני דווקא היתאכזבתי... אני לא יגיב בתוקפניות, חחחח כתבתי את זה בגלל שאיך אפשר להתאכזב מכזה סרט? לא שינו בו שום דבר כדי להתאכזב בו. כאילו שכל ה-5 פעמים שראיתי אותו, אז האחרון (עכשיו) פתאום התאכזבתי. זה נשמע מגוחך. עם הזמן הסרט מאבד את היופי שלו בעניי הצופה הסרט אם מסתכלים לפרטים מעפן חח. כשגוס נהרג והם נוטשים, דקה לפני הם טסו מעל מדבר, במהלך הספין השטוח עם מעל מדבר.. אבל הם נוטשים בים...
תומר עינבר פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 אני דווקא היתאכזבתי... אני לא יגיב בתוקפניות, חחחח כתבתי את זה בגלל שאיך אפשר להתאכזב מכזה סרט? לא שינו בו שום דבר כדי להתאכזב בו. כאילו שכל ה-5 פעמים שראיתי אותו, אז האחרון (עכשיו) פתאום התאכזבתי. זה נשמע מגוחך. עם הזמן הסרט מאבד את היופי שלו בעניי הצופה הסרט אם מסתכלים לפרטים מעפן חח. כשגוס נהרג והם נוטשים, דקה לפני הם טסו מעל מדבר, במהלך הספין השטוח עם מעל מדבר.. אבל הם נוטשים בים... אני לא הולך להכנס לויכוח, אבל אני אפילו לא שמתי לב לזה ואולי אף אתה מתבלבל, אני אריץ את הסרט ואבדוק את העניין.