LeoS פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 חברים יקרים! אחד הבעיות של כל הטייסים הוירטואלים, זה ה-FPS. אני קניתי את המחשב שלי לפני כשנה, אבל ב-EGLL 2008 עם הרבה טיסות ב-VATSIM, מ"א מוזר וה-PSS אני מקבל "רק" 25 FPS. הבעיה השנית שלי הייתה, שבזמן האחרון הוא עושה רעשים. היום בבוקר סידרי את הבעיות. איך??? יש פשוט לקחת שואב אבק ומברשת. אתם לא תאמינו כמה אבק נמצע במחשב שלכם, וכמה שווה לנקות מבפנים. אני עכשיו יכול לטוס בשקת ולהנות מה-FPS הגבוה שלי! אני יודע שאני עושה שגיאות בעברית; אשמח לקבל טיפים!
Barak Palesznicki פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 במשך לטיפ של לאו: למי שיש גישה לצינור אוויר דחוס, מומלץ להשתמש בזה במקום בשואב אבק, רק שימו לב לעוצמה, שלא תעיפו את המחשב לקיבינימט
Or Netzer פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 במשך לטיפ של לאו:למי שיש גישה לצינור אוויר דחוס, מומלץ להשתמש בזה במקום בשואב אבק, רק שימו לב לעוצמה, שלא תעיפו את המחשב לקיבינימט זה בהחלט מעולה עולה 20 שקל צינור אוויר דחוס. מנקה ת'מחשב טוב.
guy13 פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 במשך לטיפ של לאו:למי שיש גישה לצינור אוויר דחוס, מומלץ להשתמש בזה במקום בשואב אבק, רק שימו לב לעוצמה, שלא תעיפו את המחשב לקיבינימט זה בהחלט מעולה עולה 20 שקל צינור אוויר דחוס. מנקה ת'מחשב טוב. תוכלו להגיד לי איפה משיגים דבר כזה ?
4X-CEA פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 במשך לטיפ של לאו:למי שיש גישה לצינור אוויר דחוס, מומלץ להשתמש בזה במקום בשואב אבק, רק שימו לב לעוצמה, שלא תעיפו את המחשב לקיבינימט זה בהחלט מעולה עולה 20 שקל צינור אוויר דחוס. מנקה ת'מחשב טוב. תוכלו להגיד לי איפה משיגים דבר כזה ? כל חנות מחשבים שיש לך באזור :wink:
Oran Terner פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 לי זה עזר פעם טוב מאוד אחרי שמחשב שלי היה סתום באבק על הכל ולא היו לי פריימים בכלל ניקיתי ו30:)
Shlomlux2 פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 אצלי, לא שואב ולא אוויר דחוס עזרו בשיפור הביצועים. אין מה לעשות, מחשב כמעט בן 3 נחשב לזקן בא בימים... במקרה שלו, הוא כל היום מתלונן שקשה לו ובא לי במצבי רוח :!: והפתרון כלפיו הוא פשוט מאד- אלימות :!: כי אני לא אשבר ראשון- אלא המחשב :| ומי יתן, במרץ הקרב ובא עלינו לטובה אקבל את משכורת הקבע הראשונה+מענק וארכוש קופסא חדשה :mrgreen: יוק ופדלים טפ טפו טפו (סאיטק) וסוף סוף זמן סימולטור איכותי ביותר
Ben Cohen פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 ניקיתי ולא הרגשתי שיפור בביצועים. מה שכן, יש לי מסנן מובנה במארז אבל אני לא חושב שהוא כ"כ יעיל. אתם צריכים לראות אם יש הרבה אבק או שמדובר בגרגרים שמצטברים אפילו על השולחן ליד החלון-פשוט חבל על העבודה... אני ממליץ יותר על ניקוי תוכנתי. כלומר: איחוי דיסק, ניקוי דיסק, סריקת וירוסים, סריקה של תוכנות שונות שמגלות סוסים טרויאנים, מחיקת תוכנות וקבצים שלא בשימוש וכו'.
Or Netzer פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 במשך לטיפ של לאו:למי שיש גישה לצינור אוויר דחוס, מומלץ להשתמש בזה במקום בשואב אבק, רק שימו לב לעוצמה, שלא תעיפו את המחשב לקיבינימט זה בהחלט מעולה עולה 20 שקל צינור אוויר דחוס. מנקה ת'מחשב טוב. תוכלו להגיד לי איפה משיגים דבר כזה ? כל חנות חשמל אלקטרוניקה ומחשבים.
Gadi L. פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 לי יש עוד פתרון, אבל הוא עולה כסף... חוץ מזה, שיפור ב FPS אפשר לראות אחרי ניקוי אבק רק אם באמת הצטברה לך שכבה של 4 ס'מ אבק על הצלעות קירור של המעבד.
Ilan Nemirovski פורסם נובמבר 11, 2007 דיווח פורסם נובמבר 11, 2007 ניקיתי ולא הרגשתי שיפור בביצועים. מה שכן, יש לי מסנן מובנה במארז אבל אני לא חושב שהוא כ"כ יעיל. אתם צריכים לראות אם יש הרבה אבק או שמדובר בגרגרים שמצטברים אפילו על השולחן ליד החלון-פשוט חבל על העבודה... אני ממליץ יותר על ניקוי תוכנתי. כלומר: איחוי דיסק, ניקוי דיסק, סריקת וירוסים, סריקה של תוכנות שונות שמגלות סוסים טרויאנים, מחיקת תוכנות וקבצים שלא בשימוש וכו'. או בקיצור תביאו אותה בפירמוט :wink:
תומר עינבר פורסם נובמבר 12, 2007 דיווח פורסם נובמבר 12, 2007 איזה קומפרסור יש לי חחחח (שעולה קצת יותר מ-20 ש"ח ). הוא אצלי במחסן, ניקיתי את המארז עם לחץ אוויר ממרחק של 2 מטרים ממנו וכמה אבק יצא! כמו המורה שלי למורשת שמעשנת...
אריק א. פורסם נובמבר 12, 2007 דיווח פורסם נובמבר 12, 2007 למי שאין צינור לחץ אויר, אפשר להשתמש גם במייבש שיער חזק :silly: אבל חשוב שיהיה בעל אפשרות להוצאת אויר קר (חס וחלילה להשתמש עם אויר חם) - תבקשו מהאמא או האחות
Aviran פורסם נובמבר 13, 2007 דיווח פורסם נובמבר 13, 2007 למי שאין צינור לחץ אויר, אפשר להשתמש גם במייבש שיער חזק :silly: אבל חשוב שיהיה בעל אפשרות להוצאת אויר קר (חס וחלילה להשתמש עם אויר חם) - תבקשו והאמא או האחות או מזיירמן :mrgreen: בברכה, אבירן..