עבור לתוכן
LeoS

רוצים FPS יותר גבוה? בחינם?? :)

Recommended Posts

פורסם

חברים יקרים!

אחד הבעיות של כל הטייסים הוירטואלים, זה ה-FPS. אני קניתי את המחשב שלי לפני כשנה, אבל ב-EGLL 2008 עם הרבה טיסות ב-VATSIM, מ"א מוזר וה-PSS אני מקבל "רק" 25 FPS.

הבעיה השנית שלי הייתה, שבזמן האחרון הוא עושה רעשים. היום בבוקר סידרי את הבעיות.

איך???

יש פשוט לקחת שואב אבק ומברשת. אתם לא תאמינו כמה אבק נמצע במחשב שלכם, וכמה שווה לנקות מבפנים.

אני עכשיו יכול לטוס בשקת ולהנות מה-FPS הגבוה שלי! :)

אני יודע שאני עושה שגיאות בעברית; אשמח לקבל טיפים!

פורסם
במשך לטיפ של לאו:

למי שיש גישה לצינור אוויר דחוס, מומלץ להשתמש בזה במקום בשואב אבק, רק שימו לב לעוצמה, שלא תעיפו את המחשב לקיבינימט :D

זה בהחלט מעולה

עולה 20 שקל צינור אוויר דחוס.

מנקה ת'מחשב טוב.

פורסם
במשך לטיפ של לאו:

למי שיש גישה לצינור אוויר דחוס, מומלץ להשתמש בזה במקום בשואב אבק, רק שימו לב לעוצמה, שלא תעיפו את המחשב לקיבינימט :D

זה בהחלט מעולה

מנקה ת'מחשב טוב.

תוכלו להגיד לי איפה משיגים דבר כזה ?

פורסם
במשך לטיפ של לאו:

זה בהחלט מעולה

מנקה ת'מחשב טוב.

כל חנות מחשבים שיש לך באזור :wink:

פורסם

אצלי, לא שואב ולא אוויר דחוס עזרו בשיפור הביצועים.

אין מה לעשות, מחשב כמעט בן 3 נחשב לזקן בא בימים...

במקרה שלו, הוא כל היום מתלונן שקשה לו ובא לי במצבי רוח :!:

והפתרון כלפיו הוא פשוט מאד- אלימות :!:

כי אני לא אשבר ראשון- אלא המחשב :|

ומי יתן, במרץ הקרב ובא עלינו לטובה אקבל את משכורת הקבע הראשונה+מענק וארכוש קופסא חדשה :mrgreen:

יוק ופדלים טפ טפו טפו (סאיטק)

וסוף סוף זמן סימולטור איכותי ביותר :lol:

פורסם

ניקיתי ולא הרגשתי שיפור בביצועים. מה שכן, יש לי מסנן מובנה במארז אבל אני לא חושב שהוא כ"כ יעיל.

אתם צריכים לראות אם יש הרבה אבק או שמדובר בגרגרים שמצטברים אפילו על השולחן ליד החלון-פשוט חבל על העבודה...

אני ממליץ יותר על ניקוי תוכנתי. כלומר: איחוי דיסק, ניקוי דיסק, סריקת וירוסים, סריקה של תוכנות שונות שמגלות סוסים טרויאנים, מחיקת תוכנות וקבצים שלא בשימוש וכו'.

פורסם
במשך לטיפ של לאו:

זה בהחלט מעולה

מנקה ת'מחשב טוב.

כל חנות חשמל אלקטרוניקה ומחשבים.

פורסם

לי יש עוד פתרון, אבל הוא עולה כסף... :P

חוץ מזה, שיפור ב FPS אפשר לראות אחרי ניקוי אבק רק אם באמת הצטברה לך שכבה של 4 ס'מ אבק על הצלעות קירור של המעבד.

פורסם
ניקיתי ולא הרגשתי שיפור בביצועים. מה שכן, יש לי מסנן מובנה במארז אבל אני לא חושב שהוא כ"כ יעיל.

אתם צריכים לראות אם יש הרבה אבק או שמדובר בגרגרים שמצטברים אפילו על השולחן ליד החלון-פשוט חבל על העבודה...

אני ממליץ יותר על ניקוי תוכנתי. כלומר: איחוי דיסק, ניקוי דיסק, סריקת וירוסים, סריקה של תוכנות שונות שמגלות סוסים טרויאנים, מחיקת תוכנות וקבצים שלא בשימוש וכו'.

או בקיצור תביאו אותה בפירמוט :wink:

פורסם

למי שאין צינור לחץ אויר, אפשר להשתמש גם במייבש שיער חזק :silly: אבל חשוב שיהיה בעל אפשרות להוצאת אויר קר (חס וחלילה להשתמש עם אויר חם) - תבקשו מהאמא או האחות :lol:

פורסם
למי שאין צינור לחץ אויר, אפשר להשתמש גם במייבש שיער חזק :silly: אבל חשוב שיהיה בעל אפשרות להוצאת אויר קר (חס וחלילה להשתמש עם אויר חם) - תבקשו והאמא או האחות :lol:

או מזיירמן :mrgreen:

בברכה, אבירן..

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...