ofek_golan פורסם נובמבר 13, 2007 דיווח פורסם נובמבר 13, 2007 היי, אני חדש בחטיבה ( יודע לטוס CVFR וIFR -> מתלמד 738 ). אני מעוניין בבנאדם שיעזור לי להתרגל לחטיבה ולתוכנות שלה... ואם מישהו יודע מה קרה למערכת של VATSIM היא לא שלחה לי סיסמא ואני לא מצליח להגיע לדף של שכחתי סיסמא שיביא לי סיסמא חדשה.. תודה.
Shachar Hzkelevich פורסם נובמבר 13, 2007 דיווח פורסם נובמבר 13, 2007 ברוך הבא אופק אני בטוח שתהנה פה...
Avichai Koor פורסם נובמבר 13, 2007 דיווח פורסם נובמבר 13, 2007 שלום ברוך הבא אתה מוזמן לשאול כל דבר בMSN שנמצא בפרופיל
תומר עינבר פורסם נובמבר 13, 2007 דיווח פורסם נובמבר 13, 2007 אהלן וסהלן אני מעוניין לדעת עד כמה אתה מתמצה ב-IFR אם אתה אומר שאתה יודע לטוס בצורה זו של טיסה. כי אני תמיד אוכל לעזור אם יש שאלות.
Tomer Haim פורסם נובמבר 14, 2007 דיווח פורסם נובמבר 14, 2007 היי,אני חדש בחטיבה ( יודע לטוס CVFR וIFR -> מתלמד 738 ). אני מעוניין בבנאדם שיעזור לי להתרגל לחטיבה ולתוכנות שלה... ואם מישהו יודע מה קרה למערכת של VATSIM היא לא שלחה לי סיסמא ואני לא מצליח להגיע לדף של שכחתי סיסמא שיביא לי סיסמא חדשה.. תודה. היי אופק וברוך הבא הדרך הקלה והמהירה ביותר להתרגל לחטיבה היא על ידי הצטרפות לבית הספר לטיסה של החטיבה, IFS http://www.ifschool.net שם ילמדו אותך הכל מהתחלה, חיבור לרשת, אויראות, הטסה וקשר כתבת שאתה יודע לטוס CVFR ו IFR, המלצה שלי אליך, לא מספיק לדעת לטוס, צריך גם לדעת להטיס, ההבדל בין המילה "לטוס" ו"להטיס" משמעותית מאוד. מחכה לשמוע אותך ברשת
Izik Bakshi פורסם נובמבר 14, 2007 דיווח פורסם נובמבר 14, 2007 ואם מישהו יודע מה קרה למערכת של VATSIM היא לא שלחה לי סיסמא ואני לא מצליח להגיע לדף של שכחתי סיסמא שיביא לי סיסמא חדשה.. מה המספר ואטסים שלך?