עבור לתוכן
Avi - 4X-KDF

עידכון סינרי

Recommended Posts

פורסם

אז כמו שכולם יודעים מסלול 12\30 חזר לשימוש ועכשיו הוא שחר בימקום עפור, עם שוליים רחבים והקדמת מסלול (איך שלא קוראים לזה)

אז אתם מתכננים לעדכן את הסינרי של בן גוריון?

פורסם
אז כמו שכולם יודעים מסלול 12\30 חזר לשימוש ועכשיו הוא שחר בימקום עפור, עם שוליים רחבים והקדמת מסלול (איך שלא קוראים לזה)

אבי אני במקומך הייתי פותח בשביתה, לא ממריא ולא נוחת יותר על מסלול 12/30 עד שלא מסדרים את הצבע שלו...

בחיי אתם מתעסקים בשטויות, לא יאמן...

ובכלל מה זה האתם הזה? אם זה כל כך מפריע לך קח יוזמה תתחיל לחפור בפורומים, שלח מייל לדויד ותראה איך מסדרים את זה.

פורסם

אבי אני במקומך הייתי פותח בשביתה, לא ממריא ולא נוחת יותר על מסלול 12/30 עד שלא מסדרים את הצבע שלו...

ובכלל מה זה האתם הזה? אם זה כל כך מפריע לך קח יוזמה תתחיל לחפור בפורומים, שלח מייל לדויד ותראה איך מסדרים את זה.

ה-"אתם" הזה פונה אל יוצרי הסינרים, ואני לא שולח הודעה פרטית כי יש מצב שאנשים אחרים לגמרי מתכננים עידכון, ואני רוצה להוציא מידע מכל מי שיודע על משהו,

וכן! זה מפריע לי לינחות על מסלול לבן! ומאשר במציאות עכשיו, יש לו התחלה מוקדמת, שוליים רחבים וצבע שונה לגמרי, למה לא לעשות עידכון? המסלול הישתנה ב-100%

פורסם

ה-"אתם" הזה פונה אל יוצרי הסינרים, ואני לא שולח הודעה פרטית כי יש מצב שאנשים אחרים לגמרי מתכננים עידכון, ואני רוצה להוציא מידע מכל מי שיודע על משהו,

וכן! זה מפריע לי לינחות על מסלול לבן! ומאשר במציאות עכשיו, יש לו התחלה מוקדמת, שוליים רחבים וצבע שונה לגמרי, למה לא לעשות עידכון? המסלול הישתנה ב-100%

למה שאתה לא תלמד?ותעשה בעצמך?

פורסם
הוא לא השתנה ב 100 אחוז כי זה אותו מסלול

אני לא מבין, למה להיתחכם סתם?! :| זה אותו מיקום אבל זה שינוי של 100%! לא נישאר זכר אחד פיצפון למה שהיה שמה לפני חצי שנה! תפסיקו ללכת נגדי כל הזמן! :?

בסך הכל זה סיקרן אותי לדעת אם זה בתהליכים ולהזכיר את העיניין כי אף אחד לא העלה את הנושא! זה הכל! אני לא בה בתאנות!

פורסם

חלילה אבי אני לא נגד אף אחד, ויהיה נחמד אם יוציאו עידכון, אולי אפילו אתה..

אבל זה לא עניין של חיים ומוות ואני בטוח שגם אם לא היית פותח את הטופיק הזה, היה יוצא עידכון מתישהו - עניין של זמן. אני סומך על התותחים פה :wink:

פורסם

לגבי המסלולים,

זאת לא עבודה פשוטה ליצור מסלולים פוטוריאסליטיים, לגבי הצבע אפשר פשוט לשנות דרך האפקד.

יש עניינים יותר חשובים מצבע מסלול כמו מגדל ש"ד החדש 8)

פורסם
לגבי המסלולים,

זאת לא עבודה פשוטה ליצור מסלולים פוטוריאסליטיים, לגבי הצבע אפשר פשוט לשנות דרך האפקד.

יש עניינים יותר חשובים מצבע מסלול כמו מגדל ש"ד החדש 8)

זה לא לשנות מהאפקד כי זה פוליגוני קרקע, אם זה היה פשוט אז היה יוצא עדכון מזמן, לדעתי זה בזבוז של זמן בכלל להתעסק עם זה, סה"כ FSX יצא לפני שנה וישראל עדיין נראית כמו מדבר

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...