עבור לתוכן
Danik

נקודות ל spotting הכי טובות בנתב"ג

Recommended Posts

פורסם

שלום לכל אנשי הspotting למניהם,

אני רוצה לנסוע לבן גוריון בשבוע הבא, למטרת "SPOTTING", וכיוון שאני יעשה זאת פעם ראשונה, אני צריך מקומות הכי טובים לצפייה וצילום, ואיך מגיעים לשם? (נראה לי שאני הסתפק במקומות נחיתה)

תודה על העזרה.

פורסם
מצטרף לשאלה!

אני מגיע בעוד יומיים(שישי) לפיינל 12,מקווה לראות עוד כמה שם :wink:

אני מתכוון ללכת ביום שישי הבא, אבל אני צריך לתכנן את זה, בגלל שאנו מגיעים מצפון, אז אם אתה הולך ביום שישי הזה, אולי תוכל לכוון אותנו למקום נכון,אחרי שתבקר בנתב"ג :)

פורסם
מצטרף לשאלה!

אני מגיע בעוד יומיים(שישי) לפיינל 12,מקווה לראות עוד כמה שם :wink:

אני מתכוון ללכת ביום שישי הבא, אבל אני צריך לתכנן את זה, בגלל שאנו מגיעים מצפון, אז אם אתה הולך ביום שישי הזה, אולי תוכל לכוון אותנו למקום נכון,אחרי שתבקר בנתב"ג :)

לאף אחד אין מידע על נקודות, שבהם יש תצפית טובה בנתב"ג??? :(

פורסם
ILS 12 ממש שניה מאור יהודה יש מפה בפורום אם תריץ חיפוש "מפגש ILS" כנראה תמצא!

ממליץ מאוד אני גר 20 דק' משם הולך כשמזדמן

אני רואה, שהרבה מצלמים מאירופורט סיטי, ואיך מגיעים לשם ?? איזה נקודות טובות לצפייה יש שם?? (סלחו לי על הבורות, פשוט אנו, אנשי הצפון הרחוק, לא היינו אף פאם בנתב"ג החדש מאז שבנו אותו)

פורסם

למה לא לעשות חיפוש?

גם אני מהצפון,ואפילו צפוני ממך,יודע איך להגיע לאירפורט סיטי,בזכות החיפוש שערכתי:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 1%E9%E8%E9

ותודה לניב על ההסבר.

והכי פשוט עכשיו זה שתיכנס לוואלה מפות,תחפש צומת אלעל וליד זה תתחיל לחפש את קרית שדה התעופה והמסלול 30.

בהצלחה.

פורסם
למה לא לעשות חיפוש?

גם אני מהצפון,ואפילו צפוני ממך,יודע איך להגיע לאירפורט סיטי,בזכות החיפוש שערכתי:

http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... 1%E9%E8%E9

ותודה לניב על ההסבר.

והכי פשוט עכשיו זה שתיכנס לוואלה מפות,תחפש צומת אלעל וליד זה תתחיל לחפש את קרית שדה התעופה והמסלול 30.

בהצלחה.

תודה רבה, אני עשיתי חיפוש, פשוט לא מצאתי את השרשור הזה, ואני במקור מק"ש, אזי אין צפוני ממני, רק מטולה :)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...