Moshe Bensal פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 עומר, קודם כל חבל, אבל בתחילת השרשור רשום שמתחילים ב-18:30, רק עכשיו ברגע האחרון נזכרתה ושמתה לב לזה?
mickey lip פורסם נובמבר 20, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 מישהו אחר במקום עומר? נא להודיע לי עד 1200 0505285927
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 מישהו אחר במקום עומר?נא להודיע לי עד 1200 0505285927 שתי שאלות: 1. זמן סיום משוער? 2. איפה אני מוצא החומר שצריך לעבור עליו לפני השיעור?
mickey lip פורסם נובמבר 20, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 מישהו אחר במקום עומר?נא להודיע לי עד 1200 0505285927 שתי שאלות: 1. זמן סיום משוער? 2. איפה אני מוצא החומר שצריך לעבור עליו לפני השיעור? 2200 בערך אני אשלח לך
Or Netzer פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 מישהו אחר במקום עומר?נא להודיע לי עד 1200 0505285927 שתי שאלות: 1. זמן סיום משוער? 2. איפה אני מוצא החומר שצריך לעבור עליו לפני השיעור? 2200 בערך אני אשלח לך זה הכל? לא רוצים לישון רוצים להשתגע :mrgreen:
omerd17 פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 עומר, קודם כל חבל,אבל בתחילת השרשור רשום שמתחילים ב-18:30, רק עכשיו ברגע האחרון נזכרתה ושמתה לב לזה? כן משה שמתי לב לזה אבל לפני שבוע וזה לא היה לי קריטי כי לא היה לי כלום ליום רביעי.. אבל אתה יודע לפעמים יש דברים לא צפויים שחייבים לעשות בכול מקרה אני מקווה שלא קרה כלום ולא הרסתי לכם
mickey lip פורסם נובמבר 21, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 21, 2007 לא לשכוח להביא תעודות זהות . נתראה ב1830+הפתעה קטנה שלי. :wink:
Ben Cohen פורסם נובמבר 21, 2007 דיווח פורסם נובמבר 21, 2007 לילה טוב לכולם, הגעתי ממש לפני 10 דקות הבייתה, והנה אני מעלה את התמונות מהיום. ב18:30 משה, רן, מיקי, ואור הכוסית (שחיכה במכונית ופחד מהגשם ) נכנסים לסימולטור. הייתי אמור ללכת ב20:30 אז נקבע שאני ומשה בנסל נהיה הזוג הראשון. טסנו ת"א-לרנקה. אני PM בהמראה, ההפך בנחיתה. במהלך ההדרכה עבדנו על עבודה בצוות לפי הנהלים, כולל קריאות בתא וקריאת FMA (מאוד חשוב, אני מחכה להדרכה הבאה בנושא אוטומציה). קיבלתי כאפות ממיקי ומרן, כמובן שיוט: שובב : אור וברוכי על הקרקע בלרנקה: ושוב נאחל לאור, שפשוף נעים יא מנייק :mrgreen:
Moshe Bensal פורסם נובמבר 21, 2007 דיווח פורסם נובמבר 21, 2007 בן, כל הכבוד על התמונות, מהממם, ממש יפה. ובהזדמנות זו, תודה רבה מאד למיקי ולרן, על ההדרכה שלהם, ובמיוחד על הסבלנות שלהם כלפינו. ותודה גם לך בן, כי בלעדיך בטוח היינו עדיין בשמיים, כי בשלב מסויים אני כבר יצאתי מאיפוס ולקח זמן עד שהתאוששתי, אמנם לא לגמרי, אבל הספיק לנחיתה. מסקנה, צריך להתאמן המון המון ובזוגות, אני כבר מצפה למפגש הבא ומקווה שיהיה בהקדם.
mickey lip פורסם נובמבר 22, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 22, 2007 בוקר טוב שמחנו להדריך אתכם ולגלות לכם את העולם האמיתי בקוקפיט. עבדתם קשה , הזעתם קצת אפילו שבחוץ ירד גשם והיה קרררררר :wink: תודה לרן ששוב בא לעזור לי עם הכאפות יש לכם עוד הרבה עבודה אבל התוצאה בסוף , כיפית. אין חויה יותר יפה מלטוס בזוג ולהעביר את הטיסה הכי אמיתי שאפשר. אני מאוד נהנתי, אני בטוח שגם אתם . אני מקווה שבשבוע הבא נעשה גם לצוות הבא תתחילו לחמם מנועים ולחזור על זרימת טיסה, אוטומציה וCRM. אתמול כולם הבינו על מה לעזאזל אני מבלבל לכם במוח כבר כמה חודשים
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 22, 2007 דיווח פורסם נובמבר 22, 2007 בוקר טובשמחנו להדריך אתכם ולגלות לכם את העולם האמיתי בקוקפיט. עבדתם קשה , הזעתם קצת אפילו שבחוץ ירד גשם והיה קרררררר :wink: תודה לרן ששוב בא לעזור לי עם הכאפות יש לכם עוד הרבה עבודה אבל התוצאה בסוף , כיפית. אין חויה יותר יפה מלטוס בזוג ולהעביר את הטיסה הכי אמיתי שאפשר. אני מאוד נהנתי, אני בטוח שגם אתם . אני מקווה שבשבוע הבא נעשה גם לצוות הבא תתחילו לחמם מנועים ולחזור על זרימת טיסה, אוטומציה וCRM. אתמול כולם הבינו על מה לעזאזל אני מבלבל לכם במוח כבר כמה חודשים רן ומיקי, תודה רבה. תודה למיקי שחיכה לי בחוץ בגשם השוטף בגלל איחור קל אופנתי. (שכחתי לבדוק אם גמרת את הסיגריה לפני שהגעתי או לא, או שאולי הגשם כיבה לך אותה..) תודה שהקדשתם מזמנכם עד שעה מאוחרת עבורינו. בהחלט כיף לתרגל טיסה בצוותא עם עבודת צוות כמו במציאות. בד"כ בתחביב שלנו כל אחד יושב לבד מול המחשב שלו בבית - זאב בודד. לטוס ביחד להתנסות ולתרגל עבודת צוות בהחלט מוסיף הרבה אתגר, כיף וגם פלפל לחוויה. וכמו בכל מטוס, גם כאן, כדי להגיע לביצועים טובים צריך לתרגל, לתרגל ולתרגל. ומכיוון שביום יום אני לא מטיס 737 כמו שראיתם...היה לי קשה להשתלט על קצב האירועים תודה לקברניט (שלאחר טיפוס הפך לטייס משנה) החייל הטרי אור נצר שסבל אותי לאורך כל הטיסה. אני ואור מצאנו דרך מאוד מעניינת ומקורית לתרגל את כל התהליכים "על יבש" בזמן שמשה ובן חטפו כאפות ממיקי ורן "על רטוב"...המידע הזה הוא מסווג..
אורח פורסם נובמבר 22, 2007 דיווח פורסם נובמבר 22, 2007 בוקר טובשמחנו להדריך אתכם ולגלות לכם את העולם האמיתי בקוקפיט. עבדתם קשה , הזעתם קצת אפילו שבחוץ ירד גשם והיה קרררררר :wink: תודה לרן ששוב בא לעזור לי עם הכאפות יש לכם עוד הרבה עבודה אבל התוצאה בסוף , כיפית. אין חויה יותר יפה מלטוס בזוג ולהעביר את הטיסה הכי אמיתי שאפשר. אני מאוד נהנתי, אני בטוח שגם אתם . אני מקווה שבשבוע הבא נעשה גם לצוות הבא תתחילו לחמם מנועים ולחזור על זרימת טיסה, אוטומציה וCRM. אתמול כולם הבינו על מה לעזאזל אני מבלבל לכם במוח כבר כמה חודשים רן ומיקי, תודה רבה. תודה למיקי שחיכה לי בחוץ בגשם השוטף בגלל איחור קל אופנתי. (שכחתי לבדוק אם גמרת את הסיגריה לפני שהגעתי או לא, או שאולי הגשם כיבה לך אותה..) תודה שהקדשתם מזמנכם עד שעה מאוחרת עבורינו. בהחלט כיף לתרגל טיסה בצוותא עם עבודת צוות כמו במציאות. בד"כ בתחביב שלנו כל אחד יושב לבד מול המחשב שלו בבית - זאב בודד. לטוס ביחד להתנסות ולתרגל עבודת צוות בהחלט מוסיף הרבה אתגר, כיף וגם פלפל לחוויה. וכמו בכל מטוס, גם כאן, כדי להגיע לביצועים טובים צריך לתרגל, לתרגל ולתרגל. ומכיוון שביום יום אני לא מטיס 737 כמו שראיתם...היה לי קשה להשתלט על קצב האירועים תודה לקברניט (שלאחר טיפוס הפך לטייס משנה) החייל הטרי אור נצר שסבל אותי לאורך כל הטיסה. אני ואור מצאנו דרך מאוד מעניינת ומקורית לתרגל את כל התהליכים "על יבש" בזמן שמשה ובן חטפו כאפות ממיקי ורן "על רטוב"...המידע הזה הוא מסווג.. בכיף :mrgreen: ךמה שלא תראה להם את תמונת הסמיטריילר
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 22, 2007 דיווח פורסם נובמבר 22, 2007 בכיף :mrgreen: למה שלא תראה להם את תמונת הסמיטריילר מחכים לאישור האיגוד המקצועי לנהגי פרדות...
אורח פורסם נובמבר 22, 2007 דיווח פורסם נובמבר 22, 2007 בכיף :mrgreen: למה שלא תראה להם את תמונת הסמיטריילר מחכים לאישור האיגוד המקצועי לנהגי פרדות... הוסמכת סרג'יו כולל תמונת הכאפות של אור
Or Netzer פורסם נובמבר 22, 2007 דיווח פורסם נובמבר 22, 2007 בוקר טובשמחנו להדריך אתכם ולגלות לכם את העולם האמיתי בקוקפיט. עבדתם קשה , הזעתם קצת אפילו שבחוץ ירד גשם והיה קרררררר :wink: תודה לרן ששוב בא לעזור לי עם הכאפות יש לכם עוד הרבה עבודה אבל התוצאה בסוף , כיפית. אין חויה יותר יפה מלטוס בזוג ולהעביר את הטיסה הכי אמיתי שאפשר. אני מאוד נהנתי, אני בטוח שגם אתם . אני מקווה שבשבוע הבא נעשה גם לצוות הבא תתחילו לחמם מנועים ולחזור על זרימת טיסה, אוטומציה וCRM. אתמול כולם הבינו על מה לעזאזל אני מבלבל לכם במוח כבר כמה חודשים רן ומיקי, תודה רבה. תודה למיקי שחיכה לי בחוץ בגשם השוטף בגלל איחור קל אופנתי. (שכחתי לבדוק אם גמרת את הסיגריה לפני שהגעתי או לא, או שאולי הגשם כיבה לך אותה..) תודה שהקדשתם מזמנכם עד שעה מאוחרת עבורינו. בהחלט כיף לתרגל טיסה בצוותא עם עבודת צוות כמו במציאות. בד"כ בתחביב שלנו כל אחד יושב לבד מול המחשב שלו בבית - זאב בודד. לטוס ביחד להתנסות ולתרגל עבודת צוות בהחלט מוסיף הרבה אתגר, כיף וגם פלפל לחוויה. וכמו בכל מטוס, גם כאן, כדי להגיע לביצועים טובים צריך לתרגל, לתרגל ולתרגל. ומכיוון שביום יום אני לא מטיס 737 כמו שראיתם...היה לי קשה להשתלט על קצב האירועים תודה לקברניט (שלאחר טיפוס הפך לטייס משנה) החייל הטרי אור נצר שסבל אותי לאורך כל הטיסה. אני ואור מצאנו דרך מאוד מעניינת ומקורית לתרגל את כל התהליכים "על יבש" בזמן שמשה ובן חטפו כאפות ממיקי ורן "על רטוב"...המידע הזה הוא מסווג.. היה תענוג אתמול, תודה לCO PILOT - לעתיד הקברניט (תלוי באיזה שלב של הטיסה) הלא הוא ברוכי- ברוך שפיגל התותח ,היה תענוג איתך אחי, שהתקיל את רן בטעות קלילה מצידו :] היה תענוג :] תודה לרן שכבר היה שפוך ורעב אחרי הזוג הראשון אמרתי לך שעדיף לי להיות שני. תודה למיקי על הדרכה נפלאה למרות שעשינו אותה שיא החפיף מרוב עייפות ושעה מאוחרת. יאלה ברוך, תמונות הסמיטריילר עם בירה סיגריה ועננים! אני חייב לראות את זה חחח :] הא ואת התמונות שלי גם , בלי הכאפות של רן, זה סתם מעפן במילא. בלי שרן שם לב שמתי סקווק 7500 :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 24, 2007 דיווח פורסם נובמבר 24, 2007 התכוונתם.. לזה? ... : מצטער על הפרצוף החמוץ...היו כמה כאלה אבל כנראה היד של אור רעדה מרב התרגשות... mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: 10,000 FEET LANDINGS LIGHT ON והנה קברניט נצר מתרגל זרימת טיסה של 737 על 747-200 יש עוד אבל צ'טערת מאוחר לי ומחר צריך לקום מוקדם. אעלה בהמשך. טוב נו עוד אחת: העמדה האהובה עלי: מחשב ניהול טיסה OLD STYLE...