crazyblat פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 אתם כמו דובים? יושנים בחורף? בזמן שיש הכי הרבה אטרקציות?? כמו...12-30 פעיל....או המזג האוויר המטורף שהולך בחוץ? אני אומר הסופ"ש הזה יכול להיות גם הסופ"ש לפני סיום השביתה...יאללה בואו נארגן אירוע...מגדלים...פלוטו...נתב"ג...דרום לפרסם בווטסים...נעשה אירוע גדול...3-4 שעות מה אתם אומרים????
Ilan Nemirovski פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 עכשיו כולם יכנסו בך אליק,עזוב תן להם לעשות את העבודה. אתה חושב שזה כולכך פשוט,תן קצת זמן. 12/30 יהיה פעיל כול הזמן ומז"א כזה תראה כול החורף אל תדאג.
Eldar Sella פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 אני אכנס בך על זה שאתה אומר שזה הסוף של השביתה :bad-words:
Ilan Nemirovski פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 נו אמרתי לך אליק כול אחד ימצא עכשיו סיבה להיכנס בך :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 אף אחד לא יכנס באף אחד, אני שמח שחברים מגלים עניין באירועים, נקווה לראות נוכחות בהתאם. לברק ומתן יש לא מעט אירועים בתכנון, וכל שעלינו לעשות זה לעקוב ולהגיע לטוס... בתור אחד שנמצא מאחורי הקלעים אני יכול להגיד לכם שברק ומתן עושים עבודה לתפארת. וחשוב לזכור שאחד המדדים של מתאם אירועים הוא הגעה של טייסים ופקחים לאירועים, ככה שאם אנחנו כחטיבה מראים נוכחות נמוכה באירוע, זה גורם להוריד את התדירות של אירועים, קחו זאת כחומר למחשבה. והראו נוכחות באירוע הקרוב... :wink:
zmatan פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 איציק תודה. לא יכולת לכתוב זאת יותר טוב ממני או מברק! בקיצור,סבלנות זו מילת המפתח. היאזרו בה ובקרוב נקצור כולנו את הפירות.
Niv Malin פורסם נובמבר 20, 2007 דיווח פורסם נובמבר 20, 2007 לא יכולת לכתוב זאת יותר טוב ממני או מברק!בקיצור,סבלנות זו מילת המפתח.היאזרו בה ובקרוב נקצור כולנו את הפירות. אני מקווה שזה מתקשר לחתימה שלך, למה היא מסקרנת אותי כבר הרבה מאוד זמן!
אורח פורסם נובמבר 21, 2007 דיווח פורסם נובמבר 21, 2007 רק בחייאת תפסיקו לשם ארועים בשבת בול על המרוצים שלי. מבאס כל פעם לתת שלילי לברק לגבי אפשרות פיקוח :cry: אני יעביר לכם את הלו"ז ניראה מה יצא :mrgreen:
crazyblat פורסם נובמבר 21, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 21, 2007 אף אחד לא יכנס באף אחד, אני שמח שחברים מגלים עניין באירועים, נקווה לראות נוכחות בהתאם.לברק ומתן יש לא מעט אירועים בתכנון, וכל שעלינו לעשות זה לעקוב ולהגיע לטוס... בתור אחד שנמצא מאחורי הקלעים אני יכול להגיד לכם שברק ומתן עושים עבודה לתפארת. וחשוב לזכור שאחד המדדים של מתאם אירועים הוא הגעה של טייסים ופקחים לאירועים, ככה שאם אנחנו כחטיבה מראים נוכחות נמוכה באירוע, זה גורם להוריד את התדירות של אירועים, קחו זאת כחומר למחשבה. והראו נוכחות באירוע הקרוב... :wink: בדיוק התשובה שחיפשתי