Avi - 4X-KDF פורסם נובמבר 26, 2007 דיווח פורסם נובמבר 26, 2007 לכל המעוניינים.. קרנדו הוציאו מטוס חדש ול-FS2004 (אולי לא כל כך כי הרבה זמן לא גלשתי באתר שלהם) (עידכון FSX בקרוב) Mooney M20J USD $ 22.95 http://www.carenado.com/ecommerce/busca ... roducto=51
Ben Bezalel פורסם נובמבר 26, 2007 דיווח פורסם נובמבר 26, 2007 פורסם כבר.. רוצה שקל? אולי שניים? אתה יודע מה אני רוצה!? שתבצע חיפוש בפורום לפני שאתה מפרסם דברים..! ולפי מה שאמרת שאתה לא גולש הרבה באתר שלהם..אז רואים שאתה גם לא גולש הרבה פה..
Avi - 4X-KDF פורסם נובמבר 26, 2007 מחבר דיווח פורסם נובמבר 26, 2007 פורסם כבר.. רוצה שקל? אולי שניים? אתה יודע מה אני רוצה!? שתבצע חיפוש בפורום לפני שאתה מפרסם דברים..! אני שגולש הרבה בפורום, לא ראיתי את זה, ואני בטוח שיש עוד הרבה שלו, זה לא יקצר לך את החיים ליראות עוד סנטימטרים ברשימה. וחוץ מזה מה לקחת את זה כל כך כבד? בסדר אני יערוך את זה...
Tomer Haim פורסם נובמבר 26, 2007 דיווח פורסם נובמבר 26, 2007 עד שקרנדו יזיזו את ה.... המטוס הזה יטוס אצלי על FSX עד היום ב12 בלילה עם פנל חדש שמאפשר גם לראות משהו
Ben Bezalel פורסם נובמבר 26, 2007 דיווח פורסם נובמבר 26, 2007 עד שקרנדו יזיזו את ה.... המטוס הזה יטוס אצלי על FSX עד היום ב12 בלילה עם פנל חדש שמאפשר גם לראות משהו ומה עם בעלי FS9?
Izik Bakshi פורסם נובמבר 26, 2007 דיווח פורסם נובמבר 26, 2007 פורסם כבר.. רוצה שקל? אולי שניים? אתה יודע מה אני רוצה!? שתבצע חיפוש בפורום לפני שאתה מפרסם דברים..! ולפי מה שאמרת שאתה לא גולש הרבה באתר שלהם..אז רואים שאתה גם לא גולש הרבה פה.. בן, ככה לא מעודדים מישהו לבצע חיפוש בפורום. בתור אחד שקורא כאן בפורום הפריע לי לראות את התגובה של אבי ושלך, אנה ממכם התבגרו והשאירו למנהלי הפורום לעשות את עבודתם.
Ben Bezalel פורסם נובמבר 26, 2007 דיווח פורסם נובמבר 26, 2007 פורסם כבר.. רוצה שקל? אולי שניים? אתה יודע מה אני רוצה!? שתבצע חיפוש בפורום לפני שאתה מפרסם דברים..! ולפי מה שאמרת שאתה לא גולש הרבה באתר שלהם..אז רואים שאתה גם לא גולש הרבה פה.. בן, ככה לא מעודדים מישהו לבצע חיפוש בפורום. בתור אחד שקורא כאן בפורום הפריע לי לראות את התגובה של אבי ושלך, אנה ממכם התבגרו והשאירו למנהלי הפורום לעשות את עבודתם. הוא יותר מידי ותיק פה כדי שיגידו לו תחפש בפורום....
Izik Bakshi פורסם נובמבר 26, 2007 דיווח פורסם נובמבר 26, 2007 בו נשאיר למנהלי הפורום לעשות עבודתם, במקרה הזה הכי קל פשוט לתת קליק אחד ולעבור להודעה הבאה (כמה שזה פשוט... ).
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 27, 2007 דיווח פורסם נובמבר 27, 2007 בן איציק העיר לך פעם אחת ואתה בשלך, לא מעניין אותי מה הסיבה ולמי אתה מעיר יש דרך לדבר אל בנאדם, וזו לא הפעם הראשונה שלך. את ניהול הפורום תשאיר למנהלים, תודה.