FlightHut פורסם דצמבר 5, 2007 דיווח פורסם דצמבר 5, 2007 מאז שיש לי את המטוס המדהים של Level-D ה-767 לא הפסקתי להוריד צביעות שונות גיליתי שברשותי המון צביעות,אספתי אותם ועכשיו הם אצלכם! בין הצביעות תמצאו:El Al , Israir , Air France , Air Canda , BAW , Qantas , KLM, XL ,Continental , Austrian , Lufthansa , Virgin , Delta , Condor , SAS וכו' Wing View(To Posky,iFly&More Too) + Sounds.... מחר תקבלו את הלינק להורדה הוא כרגע בתהליך האפלוד הוא שוקל 300MB בינתיים תגובות!
Gadi L. פורסם דצמבר 5, 2007 דיווח פורסם דצמבר 5, 2007 גם אני הגעתי בעבר למצב שהיו לי בערך 40 צביעות מותקנות בשביל ה LDS 767, למרות שתכלס השתמשתי בערך ב 5 מהן. מאבסים אין בעיה להוריד צביעות, אני לא מבין למה אתה מתאמץ להעלות את אותן צביעות שכבר יש ברשת... דרך אגב, ל AFR, SAS ו- VIR אין 763 יותר.
FlightHut פורסם דצמבר 5, 2007 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2007 זה כל הצביעות בקובץ אחד שיהיה פחות מעייף להוריד את כולם במקום שמישהו יוריד עכשיו הכל יש לו דברים אחרים לעשות אני אוסף הכל כי ראיתי שאפשר לעשות חבילה ולהעלות לרשת הרי בסופו של דבר הכל בשבילכם
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 5, 2007 דיווח פורסם דצמבר 5, 2007 ביקשת רשות מכל יוצר ויוצר לארוז את הקבצים שלו ולפרסם?
FlightHut פורסם דצמבר 5, 2007 מחבר דיווח פורסם דצמבר 5, 2007 הרי זה כבר מופיע באינטרנט להורדה אם זה אסור אז לא אפרסם מצטער