Elad Zeierman פורסם ספטמבר 23, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2003 שלום לכולם גיימר ביקשו מימני לכתוב כתבה על ארוע ההשקה של פלייט סימולטור והיא עלתה היום צרפתי לכתבה תמונות של אנטולי ואין לי מושג למה לא שמו אותם שם בכל מקרה תהנו הנה הלינק: http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=22359
razgoeta1 פורסם ספטמבר 23, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2003 והיא שמחה מאוד לטוס, הצמדתי אליה את קובי מישראל אירליינס והיא למדה בזכותו לטוס כמו טייסת אמיתית... היה נהדר! רק חבל שהאירוע לא ממש מסוקר, נראה לי שהוא סוקר אבל איפה לעזאזל כל המידע? כל התמונות? מה רק אנטולי צילם? אני ראיתי לפחות4 צלמים, ולאן כל זה הלך?........
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 23, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2003 על מי אתה מדבר על לירון? כי לירון לא טסה כל הארוע
Kobi David פורסם ספטמבר 23, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2003 לא מדובר על הידידה שלך אלעד, זאת נערה חמודה שהביא איתו רז, ואני מוכרח להודות, שלפעם ראשונה , היא עשתה הקפות ב 29 בהרצליה מצויין.... רק חבל שהעץ המזעזע שמגיע עם הסינרי של הסימולטור הפריע לה בפיינל.... רז - אל תפספס את המומנטום, אנו נשמח לקבל את הטייסת הוירטואלית הראשונה בישראל (תקן אותי עם אני טועה אילן).
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 23, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2003 מההיכרות שלי עם החבר'ה עוד מימי IVAO... עדיין אין לנו טייסת FS אז...רז (אה חרוז).. אם יש לידידה שלך פוטנציאל לסיים את ההכשרה עד הסוף ולהביא אותה לקליטה מהירה ב- VATIL.. ואת העץ המעצבן אפשר לפי דעתי לבטלם אם מבטלים את ה- AUTOGEN... דבר נוסף... הכתבה תוקנה ועלו גם חלק מהתמונות של אנטולי ואם מישהו רותה אז עלתה גם כתבה של איזה עיתון עסקים יומי באינטרנט הנה הלינק: http://www.dailymaily.co.il/23-9-2003/news.htm#Flight
Atar_Omri פורסם ספטמבר 24, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2003 קראתי את המאמר שלך אלעד וגם את המאמר הקודם שכתבת על ההבדלים בין שני סימולטורים (2002 ו-2004). יופי של כתיבה וסיקורים מעניינים. רק דבר אחד צריך לתקן בסיקור של הארוע- את השם משפחה שלנו כותבים עטר ולא אתר..
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 24, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2003 כאוהד של מכבי חיפה כבר אמרתי לאלעד איך כותבים עטר
Elad Zeierman פורסם ספטמבר 24, 2003 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 24, 2003 זה בסדר זה גם לא הטעות היחידה . עוז כמעט עשה עלי לינץ' שכתבתי שבניני מייקרוסופט בכפר סבא ולא ברעננה :oops: אבל מה לעשות ירדתי במחלף של כפר סבא לא נורא בארוע השקת 2006 ייתוקנו הטעויות מעניין רק אם אלמוג יישאר הטייס הכי צעיר בחטיבה.
oz פורסם ספטמבר 24, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2003 כאוהד של מכבי חיפה כבר אמרתי לאלעד איך כותבים עטר אני רואה שאני לא הקוף הירוק היחידי כאן בפורום ואלעד כתבה מעולה יהיה אדיר עם תצטרף לצוות הכתבים של גיימר ככתב קבוע בעיניני סימולטורים ובעיקר FS כי עד עכשיו מי שכתב כתבות על זה הם אנשים שלא יודעים את ההבדל בין אפ 15 לאפ 16
Almog Atar פורסם ספטמבר 26, 2003 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2003 קראתי עכשיו את הכתבה... כתבה מאוד מעניינת (כמו הכתבה על הFS2004)רק כמו שעומרי אמר...