עבור לתוכן
Elad Zeierman

ארוע ההשקה של מייקרוסופט- הכתבה

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם גיימר ביקשו מימני לכתוב כתבה על ארוע ההשקה של פלייט סימולטור והיא עלתה היום צרפתי לכתבה תמונות של אנטולי ואין לי מושג למה לא שמו אותם שם בכל מקרה תהנו הנה הלינק:

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=22359

פורסם

והיא שמחה מאוד לטוס, הצמדתי אליה את קובי מישראל אירליינס והיא למדה בזכותו לטוס כמו טייסת אמיתית... היה נהדר! רק חבל שהאירוע לא ממש מסוקר, נראה לי שהוא סוקר אבל איפה לעזאזל כל המידע? כל התמונות? מה רק אנטולי צילם? אני ראיתי לפחות4 צלמים, ולאן כל זה הלך?........

פורסם

לא מדובר על הידידה שלך אלעד, זאת נערה חמודה שהביא איתו רז, ואני מוכרח להודות, שלפעם ראשונה , היא עשתה הקפות ב 29 בהרצליה מצויין....

רק חבל שהעץ המזעזע שמגיע עם הסינרי של הסימולטור הפריע לה בפיינל....

רז - אל תפספס את המומנטום, אנו נשמח לקבל את הטייסת הוירטואלית הראשונה בישראל (תקן אותי עם אני טועה אילן).

פורסם

מההיכרות שלי עם החבר'ה עוד מימי IVAO... עדיין אין לנו טייסת FS אז...רז (אה חרוז)..

אם יש לידידה שלך פוטנציאל לסיים את ההכשרה עד הסוף ולהביא אותה לקליטה מהירה ב- VATIL..

ואת העץ המעצבן אפשר לפי דעתי לבטלם אם מבטלים את ה- AUTOGEN...

דבר נוסף... הכתבה תוקנה ועלו גם חלק מהתמונות של אנטולי ואם מישהו רותה אז עלתה גם כתבה של איזה עיתון עסקים יומי באינטרנט הנה הלינק:

http://www.dailymaily.co.il/23-9-2003/news.htm#Flight

פורסם

קראתי את המאמר שלך אלעד וגם את המאמר הקודם שכתבת על ההבדלים בין שני סימולטורים (2002 ו-2004).

יופי של כתיבה וסיקורים מעניינים.

רק דבר אחד צריך לתקן בסיקור של הארוע- את השם משפחה שלנו כותבים עטר ולא אתר.. :lol:

פורסם

זה בסדר זה גם לא הטעות היחידה .

עוז כמעט עשה עלי לינץ' שכתבתי שבניני מייקרוסופט בכפר סבא ולא ברעננה :oops:

אבל מה לעשות ירדתי במחלף של כפר סבא :lol:

לא נורא בארוע השקת 2006 ייתוקנו הטעויות מעניין רק אם אלמוג יישאר הטייס הכי צעיר בחטיבה.

פורסם
כאוהד של מכבי חיפה כבר אמרתי לאלעד איך כותבים עטר :P

אני רואה שאני לא הקוף הירוק היחידי כאן בפורום :D

ואלעד כתבה מעולה יהיה אדיר עם תצטרף לצוות הכתבים של גיימר ככתב קבוע בעיניני סימולטורים ובעיקר FS כי עד עכשיו מי שכתב כתבות על זה הם אנשים שלא יודעים את ההבדל בין אפ 15 לאפ 16

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...