ifs2003 פורסם דצמבר 9, 2007 דיווח פורסם דצמבר 9, 2007 יונתן הבנתי שהיית אצלינו במגדל בעובדה ואפילו לא קפצת להגיד שלום ? סודרי גם אתה דרישת שלום מגיא מהקורס שלך.
Ilan Jonas פורסם דצמבר 9, 2007 דיווח פורסם דצמבר 9, 2007 יא ווראדי אתה עדיין שם? :shock: אני כבר לא אגיע יותר, סיימתי את חלקי... מעכשיו נשמור על כשירות רק ברשת
אורח פורסם דצמבר 9, 2007 דיווח פורסם דצמבר 9, 2007 יא ווראדי אתה עדיין שם? :shock: אני כבר לא אגיע יותר, סיימתי את חלקי... מעכשיו נשמור על כשירות רק ברשת מה זהו ? זרקו אותך לירוקים ? מה קורה עם הנושא השני, המקלות לוהטים ...
mickey lip פורסם דצמבר 9, 2007 דיווח פורסם דצמבר 9, 2007 יא ווראדי אתה עדיין שם? :shock: אני כבר לא אגיע יותר, סיימתי את חלקי... מעכשיו נשמור על כשירות רק ברשת מה זהו ? זרקו אותך לירוקים ? מה קורה עם הנושא השני, המקלות לוהטים ... לוהטים? חשבתי שכבר נמסו מה קרה בוקה ? פרישה מוקדמת לפנסיה?
OmriSoudry פורסם דצמבר 9, 2007 דיווח פורסם דצמבר 9, 2007 לא הייתי בעובדה מאז הקורס...רק בתל נוף ובמגדל בחיפה (היום טסתי להביא להם סופגניות ). בכל מקרה, כרגע (ראשון-שני) אני בסוג של חופש חנוכה שכזה.
Ilan Jonas פורסם דצמבר 10, 2007 דיווח פורסם דצמבר 10, 2007 חלילה לירוקים, השתגעת (זהו, עידו רוצח אותי עכשיו ). שחרור סופי, או יותר נכון אחסנה בימ"ח... זו פרישה קצת מוקדמת, שנה לפני זמן נורמלי לפקחי טיסה. ולגבי ישראל והמקלות הלוהטים - יטופל בהקדם (ולו רק כדי שפעם אחת אני אהיה הזוטר)
ifs2003 פורסם דצמבר 10, 2007 מחבר דיווח פורסם דצמבר 10, 2007 לא הייתי בעובדה מאז הקורס...רק בתל נוף ובמגדל בחיפה (היום טסתי להביא להם סופגניות ). בכל מקרה, כרגע (ראשון-שני) אני בסוג של חופש חנוכה שכזה. סבבה, כשתהיה בעובדה צור קשר
OmriSoudry פורסם דצמבר 10, 2007 דיווח פורסם דצמבר 10, 2007 לא הייתי בעובדה מאז הקורס...רק בתל נוף ובמגדל בחיפה (היום טסתי להביא להם סופגניות ). בכל מקרה, כרגע (ראשון-שני) אני בסוג של חופש חנוכה שכזה. סבבה, כשתהיה בעובדה צור קשר אני די לא רוצה לחזור לשם יותר אחרי הקורס...טוב לי בתל נוף חחח...