ido פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 שלום לכולם... שמי עידו ואני מירושלים... לפני זמן רב כבר שמעתי על ואטסים ובזמן האחרון התחלתי להתעניין בנושא והחלטתי להירשם... כל נושא הטיסה מאוד מרתק אותי וחלום חיי הוא להתגייס לחיל האויר ולהטיס מטוסים באל על... אני מת על עסקי התעופה ואני מנוי לכל מיני מגזינים בנושא ! נרשמתי לואטסים ומאז הראש שלי פשוט מסתחרר ואני כבר לא מבין כלום מרוב מילים קשות ארוכות ולועזיות.... אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בכל צורה ! קראתי את חומר האימון באתר הישראלי של ואטסים אבל זה לא אמר לי יותר מידי. אני אחד שקולט ממש ממש מהר אבל אני פשוט לא יודע איך להתחיל אני רק צריך איזה פוש ראשוני ותוך שנייה אני יבין הכל. אני כבר מת להתחיל להטיס מטוסים ואני מוכן לבצע כל (כמעט) פעולה שתגידו לי כדי שאוכל להתחיל ולהגשים את חלומי רק בקטנה... אז אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי חומר אתרים נושאים לקריאה עזרה הסברים מה לעשות מההתחלה ועד הסוף כדי שלא יווצר מצב שאני יתחיל לטוס סתם איך שבא לי ובסוף ירתקו אותי על זה!!! תודה רבה מראש על העזרה ותדעו לכם שפשוט כיף לראות שיש עדיין אנשים טובים כמוכם שמשקיעים בחלומם ושמפתחים דבר מדהים שכזה כמו ואטסים... אז תודה רבה שאתם פה ותודה על העזרה... חג שמח והמשך תחביב נעים שיהיה לכם, עידו
Arie Halperin פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 הי ברוך הבא לחטיבה הנה לך אתר בעברית קרא קצת ואחר כך תשאל מה אתה לא מבין http://www.israelairlines.org/heb/ אריה
yonix4 פורסם אפריל 28, 2004 דיווח פורסם אפריל 28, 2004 עם יש חלך עוד שאלות אתה מוזמן לפנות אליי למסנג'ר yonix4@walla.co.il
OmriSoudry פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 אני מציע לך לקחת את הקורס הבסיסי של מטוסים קלים בסימולטור, רק כדי שתלמד על המושגים השונים והמכשירים השונים במטוס. יש גם 2 קורסים לטיסה במטוסים גדולים אבל לא ניסיתי אותם אז אני לא יכול להגיד לך אם הם טובים או לא... אחרי שתלמד את כל המושגים (כמו למשל TRIM וכו'), תתחיל לקרוא מדריכים (לא רק בעברית). אתה תצטרך כמובן ללמוד איך לדבר בקשר עם הפקחים...ואת זה כן אתה צריך ללמוד מהאתר של IAL (ישראל אירליינס) כי שם זה מוסבר טוב. אתה גם יכול לפנות אליי במסנג'ר (עדיף..): OmriMovies@hotmail.com או באייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי לרוב החטיבה יש כזה..) : 135702912
Itay Zecharia פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 היי, שלום לך וברוך הבא. אשמח לעזור לך בכל שאלה ובכל בעייה. צור עימי קשר בפרטים. שיהיה לך בהצלחה!
Eliran-VFS1 פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 אם תצטרך עזרה אני כאן! ----- אני גם עושה עם הטיסים החדשים טיסות אימונים אם תצטרך אז בשמחה ... (ליצירת קשר -פרטים בחתימה)
Almog Atar פורסם אפריל 29, 2004 דיווח פורסם אפריל 29, 2004 eatr@walla.co.il תפנה למסנג'ר שלי אני ישמח לעזור מהתחלה ועד הסוף וגם אני מירושלים