עבור לתוכן
ido

שלום אני חדש כאן וצריך עזרה !!!!

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם...

שמי עידו ואני מירושלים...

לפני זמן רב כבר שמעתי על ואטסים ובזמן האחרון התחלתי להתעניין בנושא והחלטתי להירשם...

כל נושא הטיסה מאוד מרתק אותי וחלום חיי הוא להתגייס לחיל האויר ולהטיס מטוסים באל על...

אני מת על עסקי התעופה ואני מנוי לכל מיני מגזינים בנושא !

נרשמתי לואטסים ומאז הראש שלי פשוט מסתחרר ואני כבר לא מבין כלום מרוב מילים קשות ארוכות ולועזיות....

אני אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בכל צורה !

קראתי את חומר האימון באתר הישראלי של ואטסים אבל זה לא אמר לי יותר מידי.

אני אחד שקולט ממש ממש מהר אבל אני פשוט לא יודע איך להתחיל אני רק צריך איזה פוש ראשוני ותוך שנייה אני יבין הכל.

אני כבר מת להתחיל להטיס מטוסים ואני מוכן לבצע כל (כמעט) פעולה שתגידו לי כדי שאוכל להתחיל ולהגשים את חלומי רק בקטנה...

אז אני אשמח אם תוכלו לשלוח לי חומר אתרים נושאים לקריאה עזרה הסברים מה לעשות מההתחלה ועד הסוף כדי שלא יווצר מצב שאני יתחיל לטוס סתם איך שבא לי ובסוף ירתקו אותי על זה!!!

תודה רבה מראש על העזרה ותדעו לכם שפשוט כיף לראות שיש עדיין אנשים טובים כמוכם שמשקיעים בחלומם ושמפתחים דבר מדהים שכזה כמו ואטסים...

אז תודה רבה שאתם פה ותודה על העזרה...

חג שמח והמשך תחביב נעים שיהיה לכם,

עידו :D

פורסם

אני מציע לך לקחת את הקורס הבסיסי של מטוסים קלים בסימולטור, רק כדי שתלמד על המושגים השונים והמכשירים השונים במטוס. יש גם 2 קורסים לטיסה במטוסים גדולים אבל לא ניסיתי אותם אז אני לא יכול להגיד לך אם הם טובים או לא...

אחרי שתלמד את כל המושגים (כמו למשל TRIM וכו'), תתחיל לקרוא מדריכים (לא רק בעברית). אתה תצטרך כמובן ללמוד איך לדבר בקשר עם הפקחים...ואת זה כן אתה צריך ללמוד מהאתר של IAL (ישראל אירליינס) כי שם זה מוסבר טוב.

אתה גם יכול לפנות אליי במסנג'ר (עדיף..):

OmriMovies@hotmail.com

או באייסיקיו (עדיף מסנג'ר כי לרוב החטיבה יש כזה..) :

135702912

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...