אורח פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 אישית, מידי פעם אני אוהב לתת בראש לאטלנטי עם לגים שה 1500NM זה אפילו לא חימום עבורם. אפשר הרצה של X2, אבל לא יותר, המטוסים המתקדמים לא אוהבים את זה (FSP גם לא, אבל לא שואלים אותו).
AaronDagan פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 יופי, אנחנו מתקדמים סוף סוף לקראת החלטה גורלית......... אז מה היה לנו: 1. טיסה X2 מ-SBRF (RECIFE בברזיל ל- FREETOWN או MONROVIA 2. כנ"ל אבל ל - FHAW ...מסלול לא רע גם ל"כבדים" ומשם צפונה לאחד מהשניים למעלה או כל יעד אחר במערב אפריקה לבחירתכם...... נא להצביע בבקשה!!!
AaronDagan פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 אנחנו מתקדמים בסדר וכל המשתתפים הפוטנציאליים מתבקשים לשים את "הפתק". האופציה המעשית - לדעתי - היא מספר 1, קרי: טיסה ישירה מ-SBRF ל-FREETOWN בציוד בינוני ומעלה במהירות סים X2. המרחק סביר גם ל-738 בלי בעיות דלק, וכמובן שלכבדים זה יהיה משחק ילדים. רן-מיקי: מציע לתכנן את הנתיב ולהכין "תיק טיסה" מבעוד זמן. אם בכל זאת נחליט לטוס ל-FHAW ומשם לאפריקה, רצוי לתכנן גם את הנתיב הזה כ-"תוכנית ב".
E.Z פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 אני מצביע לכל נתיב אבל מתנגד בחריפות לכל נושא X2 או כל מספר שזה לא יהיה- טיסה בזמן אמת ארוכה לא תזיק פעם אחת ב TFC. בקשר לתדרוך אין לי בעיה לקחת על עצמי שיגיע הרגע.
mickey lip פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 אין לי בעיה לא עם 1 ולא עם 2 אבל אני לא מריץ את הסים. TFC תאלץ לשים את ישבנה העדין על הכסא כל הדרך. לא עושים חצי עבודה. לא מבצעים לג כזה כל יום, אז פעם בשנה זה לא נורא.
אורח פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 טוב תחליטוצריך לדעת כמה דסל להזמין גם אם תריץ X16, המטוס שלך יאכל בדיוק אותה הכמות
AaronDagan פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 בקר טוב לכולכם, הבנתי שסגן מנהל החטיבה - אגף מבצעים - מתחיל "לעלות על טורים", כמה מילים שלי לסיכום מבחינתי של הטלנובלה הזו: 1. במשך שנותיי עם הסים עשיתי לפחות 6-10 קטעים ארוכים, כולל JFK ו-LAX, רובם היו ONLINE , שלא לדבר כלל על אירופה הלו"ש במסגרת זו או אחרת. 2. אני תמיד - אבל תמיד - אעדיף לטוס 1:1, כי זה הביטוי האמיתי למה שקרוי "הדמיית טיסה" . לפי הצורך והתנאים בזמן נתון אני מחליט אם להיות מקוון או לא. 3. ברור לי מראש שכמספר החברים - מספר הדעות והרצונות. וזה בסדר כי אנחנו חיים בעולם דמוקרטי וחופשי. 4. אני החלטתי לבצע את הקטע הארוך מהעיר RECIFE ל-FREETOWN במכה אחת, במהירות 1:1 וב-738 שיש לי בהנגאר. 5. אני מבין שמועד טיסת חציית האוקיינוס לאפריקה ייקבע בהמשך פעילות TFC . אשמח אם תינתן התראה מוקדמת של שבוע לפחות ע"מ להתכונן כדרוש. תודה על ההקשבה ותשומת הלב ויום נפלא לכולכם.
אורח פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 שום טורים שום נעלים. הודעה מראש לגבי הלג תנתן אני מקווה כשבועים לפני אולי אפילו יותר. לגבי לגים ארוכים, כבר עשיתי און ליין ביום סופר משוגע את 106 מ LAX ל BGN דרך טורונטו והכל און ליין וברצף אחרי זה אני חושב ששבועים לא נגעתי בסים :wink: יאלה סגרנו לג אחד ארוך מברזיל לעיירת חופש.