Etai Charit פורסם דצמבר 29, 2007 דיווח פורסם דצמבר 29, 2007 מצטער על הדאבל-פוסטעדכון - 23:17 - הוחלט בצוות על יום חמישי שעה 22:00! אפשרי? אני לא מעוניין לבטל לכם או לדחות בגללי, אבל אני ישמח להגיע ונוח לי מהשעה 17:00 ביום שישי עד 00:00 במוצ"ש. אבל אם חמישי מתאים לכל מי שרוצה להגיע אז צאו לדרך. לא רואה שום בעיה, להיפך, איציק, דעתך חשובה לי ולנו. בערבי שישי אני לרוב מפסיק להיות זמין מ-18:00, כך ש-17:00 לא יתן לנו הרבה, אך שבת בצהריים נשמע לי מצויין.
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 30, 2007 דיווח פורסם דצמבר 30, 2007 אולי תקבעו בינייכם במסנג'ר ? הדיון הזה הפך להיות כמו הודעות פרטיות...
ElAl-DOR פורסם דצמבר 31, 2007 מחבר דיווח פורסם דצמבר 31, 2007 עידו, מכייון שכמות האנשים שאמורים להגיע לשיחה היא איינה ברורה כרגע אנו מודיעים את הדברים על גבי הפורום, בעקרון השיחה תתחלק ל2. חלק ראשון - פרזנטציה שבה צוות IAF יציג לכם, צוות הניהול, את כל מה שכרגע אנו רוצים להפיק מהרעיון, ההווה והעתיד, מה אנו כרגע רוצים ומה בעוד כמה זמן אם וכאשר הכל ילך כשורה. חלק שני - שיחה פתוחה שבה נציג את אותה פרזנטציה רק לקהל שונה שהוא חברי ואטיל, וכמובן נרשום את כל מי שרוצה להצטרף/ לעזור, ואם יצא לנו אז נצא לטיסה במידה ויהיה פיקוח. (העדפה על LLLL_CTR )
Ido Rosenthal פורסם דצמבר 31, 2007 דיווח פורסם דצמבר 31, 2007 אחלה אז תסגרו בניכם במסנג'ר מתי ואיפה ותודיעו לכולם בסוף, אין צורך להפוך את זה לדיון מסנג'ר
ElAl-DOR פורסם ינואר 5, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 5, 2008 שבת שלום לכולם, עדכון! הישיבה מתקיימת כרגיל, מתחילה ב3 נשמח לראותכם בטימספיק של IFS. אנא ממכם הקפידו להגיע בזמן, כל דקה ודקה שאנו מפסידים היא חשובה :!: חשוב להבהיר שהישיבה ב3 היא לחברי הנהלת ואטיל והישיבה שאחריה פתוחה לכל חברי ואטיל (רק אם אתם רוצים לעזור לנו ולתת הצעות בקשר למה שהולך להתנהל בזמן הקרוב ואיך מצטרפים וכו' נצא בהודעה בפורום). בברכת סופ"ש רגוע- צוות IAF דור טל, איתי חריט ודני מנוסיס