עבור לתוכן
Itai Ganor

המפגש שהיה היום

Recommended Posts

פורסם
לא בדיוק שהגעתי הוא נחת וצילמתי בפראות חח והתמונה לא הצליחה

גם אתה כתבת !

זה מפתיע, זה לא קורה הרבה.

ואין אף תמונה בנחיתה שיצא טוב ??

דור בדיוק שהגענו הבריטיש הגיעה והוא בא ישר מולי עד שהמצלמה נדלקה ועד שמצאתי בע!

לא נורא מקווים לראות אותו בפעם הבאה

וגם נחת 757 הוא היה מעל המספרים במסלול 12 בום פתאום הוא חטף מכת רוח הכנף הימין עוד שניה נכנסה במסלול זה היה מדהים!

פורסם
לא בדיוק שהגעתי הוא נחת וצילמתי בפראות חח והתמונה לא הצליחה

גם אתה כתבת !

זה מפתיע, זה לא קורה הרבה.

ואין אף תמונה בנחיתה שיצא טוב ??

דור בדיוק שהגענו הבריטיש הגיעה והוא בא ישר מולי עד שהמצלמה נדלקה ועד שמצאתי בע!

לא נורא מקווים לראות אותו בפעם הבאה

וגם נחת 757 הוא היה מעל המספרים במסלול 12 בום פתאום הוא חטף מכת רוח הכנף הימין עוד שניה נכנסה במסלול זה היה מדהים!

לא מתלונן אחי, סתם נחמד ........

וצילמת את ה757 הזה בזמן מה שקרה ?

פורסם

רשמתי מי ומי ! ומדובר על התמונה השנייה של החברים ובתמונה האחרונה שאנחנו על הגשר מושיקו זה זה עם החולצה השחורה ומדבר אל זה שעם האדום שזה יונתן!

היה משהו מצחיק גם שהיינו על הגשר נחת רויאל גו'רדינאין על 30 ובדיוק לופנטהזה התחיל להריץ מנועים על 30 ותוך וכולם היינו המומים התכוננו לאיזה התנגשות או משהו כזה חחח ואמרנו מה? ותוך שניה הרויל ג'ורדיניאן פינה לקילו(אני חושב) ואז חיכה איזה 10 דקות עד שהוא חזר לחנייה על 30 ואלה שנחתו על 30 הגדולים עשו טקסי ארוךךךך על מסלול 08 עד שהם הגיעו התחלנו לצחוק עליהם מסכנים הנוסעים היה אותו דבר עם אל על שפינה פתאום

פורסם

שבוע שעבר כשהגעתי לפיינל מאזור צפריה עברתי על הגשר שהחבר'ה צפו ממנו.

הוא ממש רחוק מהנמל: הוא טוב לצפייה על המראות אבל לא על נחיתות.

חוץ מזה, ממש מסוכן לעמוד שם על הכביש...איך עמדתם שם???? :roll:

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח למי שיש עדשה זה גם טוב לנחיתות כן המכוניות טסו שמה בדיוק עברנו לצד השני וטס איזה מכוניות גולף באיזה מאה קמש על הכביש טסה פשוט!

פורסם

אם היינו שמים לה כנפיים הגולף הייתה טסה חחחחחחחחח באמת זה היה מפחיד לא הצלחנו לסובב תראש כבר היא הייתה בצד השני

גם מצאנו עוד מקום טוב לצלם מהאזור של החממות(סודי שלנו) :lol: :wink: אפחד לא רואה אותנו שמה מושיקו עד ששרקת! 8)

פורסם

אתם יכולים להסביר לי איך מגיעים למקום הזה????

אני מת להגיע למפגש אבל אני לא יודע איפה זה נמצא

:?

פורסם

כביש גהה אתה יוצא בצומת מסובים פונה שמאלה ברמזור , לאחר שפנית אתה פונה שמאלה בפנייה ה3 של אור יהודה פנייה שמאלה ולאחר מכן רמזור 2 שמאלה וליד הרמזור יש לך סופר זיל וזול משהו כזה...... ואחרי שאתה מגיע לסוף אתה לוקח שמאלה ומיד עוד הפעם שמאלה וצריך להיות מרוכז בקטע הזה לא לפספס ואתה נכנס כמו לכביש של מירוצי קרטינג כזה חח

עד שיש לך בוטקה של שומר שאין שומר שמה.....

ואתה נכנס בשביל עד הסוף שמאלה שמה נמצאים כולם....

חחחח השתשמתי הרבה בשמאלה!!!!! חח סתם......

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...