Itai Ganor פורסם אפריל 30, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 30, 2004 לא צילמתי תנגיעות בעיקר תאפרו'צ! אמרתי נחיתה באופן כללי, כולל גישה ונגיעה גם יחד !
Itai Ganor פורסם אפריל 30, 2004 מחבר דיווח פורסם אפריל 30, 2004 לא בדיוק שהגעתי הוא נחת וצילמתי בפראות חח והתמונה לא הצליחה גם אתה כתבת ! זה מפתיע, זה לא קורה הרבה. ואין אף תמונה בנחיתה שיצא טוב ?? דור בדיוק שהגענו הבריטיש הגיעה והוא בא ישר מולי עד שהמצלמה נדלקה ועד שמצאתי בע! לא נורא מקווים לראות אותו בפעם הבאה וגם נחת 757 הוא היה מעל המספרים במסלול 12 בום פתאום הוא חטף מכת רוח הכנף הימין עוד שניה נכנסה במסלול זה היה מדהים!
e_dor פורסם אפריל 30, 2004 דיווח פורסם אפריל 30, 2004 לא בדיוק שהגעתי הוא נחת וצילמתי בפראות חח והתמונה לא הצליחה גם אתה כתבת ! זה מפתיע, זה לא קורה הרבה. ואין אף תמונה בנחיתה שיצא טוב ?? דור בדיוק שהגענו הבריטיש הגיעה והוא בא ישר מולי עד שהמצלמה נדלקה ועד שמצאתי בע! לא נורא מקווים לראות אותו בפעם הבאה וגם נחת 757 הוא היה מעל המספרים במסלול 12 בום פתאום הוא חטף מכת רוח הכנף הימין עוד שניה נכנסה במסלול זה היה מדהים! לא מתלונן אחי, סתם נחמד ........ וצילמת את ה757 הזה בזמן מה שקרה ?
Itai Ganor פורסם מאי 1, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 1, 2004 בהחלט היה כיף יצא לי גם לצלם את הלופטהנזה ממריא אבל יצא מטושטש קצת
Itai Ganor פורסם מאי 1, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 1, 2004 רשמתי מי ומי ! ומדובר על התמונה השנייה של החברים ובתמונה האחרונה שאנחנו על הגשר מושיקו זה זה עם החולצה השחורה ומדבר אל זה שעם האדום שזה יונתן! היה משהו מצחיק גם שהיינו על הגשר נחת רויאל גו'רדינאין על 30 ובדיוק לופנטהזה התחיל להריץ מנועים על 30 ותוך וכולם היינו המומים התכוננו לאיזה התנגשות או משהו כזה חחח ואמרנו מה? ותוך שניה הרויל ג'ורדיניאן פינה לקילו(אני חושב) ואז חיכה איזה 10 דקות עד שהוא חזר לחנייה על 30 ואלה שנחתו על 30 הגדולים עשו טקסי ארוךךךך על מסלול 08 עד שהם הגיעו התחלנו לצחוק עליהם מסכנים הנוסעים היה אותו דבר עם אל על שפינה פתאום
moti פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 שבוע שעבר כשהגעתי לפיינל מאזור צפריה עברתי על הגשר שהחבר'ה צפו ממנו. הוא ממש רחוק מהנמל: הוא טוב לצפייה על המראות אבל לא על נחיתות. חוץ מזה, ממש מסוכן לעמוד שם על הכביש...איך עמדתם שם???? :roll:
Itai Ganor פורסם מאי 2, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 2, 2004 חחחחחחחחחחחחחח למי שיש עדשה זה גם טוב לנחיתות כן המכוניות טסו שמה בדיוק עברנו לצד השני וטס איזה מכוניות גולף באיזה מאה קמש על הכביש טסה פשוט!
Moshico Biller פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 100 קמ"ש??????? חחחח הייתי אומר 180 קמ"ש זה היה משהו מפחיד......
Itai Ganor פורסם מאי 2, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 2, 2004 אם היינו שמים לה כנפיים הגולף הייתה טסה חחחחחחחחח באמת זה היה מפחיד לא הצלחנו לסובב תראש כבר היא הייתה בצד השני גם מצאנו עוד מקום טוב לצלם מהאזור של החממות(סודי שלנו) :wink: אפחד לא רואה אותנו שמה מושיקו עד ששרקת!
cL פורסם מאי 3, 2004 דיווח פורסם מאי 3, 2004 אתם יכולים להסביר לי איך מגיעים למקום הזה???? אני מת להגיע למפגש אבל אני לא יודע איפה זה נמצא :?
Moshico Biller פורסם מאי 3, 2004 דיווח פורסם מאי 3, 2004 כביש גהה אתה יוצא בצומת מסובים פונה שמאלה ברמזור , לאחר שפנית אתה פונה שמאלה בפנייה ה3 של אור יהודה פנייה שמאלה ולאחר מכן רמזור 2 שמאלה וליד הרמזור יש לך סופר זיל וזול משהו כזה...... ואחרי שאתה מגיע לסוף אתה לוקח שמאלה ומיד עוד הפעם שמאלה וצריך להיות מרוכז בקטע הזה לא לפספס ואתה נכנס כמו לכביש של מירוצי קרטינג כזה חח עד שיש לך בוטקה של שומר שאין שומר שמה..... ואתה נכנס בשביל עד הסוף שמאלה שמה נמצאים כולם.... חחחח השתשמתי הרבה בשמאלה!!!!! חח סתם......
Itai Ganor פורסם מאי 3, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 3, 2004 מושיקו אתה יכול להיות מדריך תגבה על זה כסף :wink: