עבור לתוכן
ido

כמה שאלות חשובות!

Recommended Posts

פורסם

אמרו לי לקרוא באתר של ישראל איר ליינס אז קראתי ויש לי כמה שאלות חשובות:

* למה כדאי להיות רשומים באתר ישראל איר ליינס?

* מה יעזור לי להוריד מטוסים מהאתר הנ"ל?

* מה זה סינרי?

* מה יעזור לי להוריד תרשימי שדות תעופה מהאתר הנ"ל?

* עדיין לא קניתי סימולטור טיסה אז איזה אתם ממליצים לקנות (2004, 2002)?

* למה באתר הנ"ל יש לוח טיסות של החברות המציאותיות? האם אני חייב להטיס את מטוסי בשעות המדויקות האלו?

* כמה זמן לפני הטיסה צריך לרשום את הטיסה ואיפה צריך לעות את זה בואטסים או בישראל איר ליינס?

תודה רבה על העזרה וסליחה אם אני שואל שאלות טיפשיות אבל אני ממש מבולבל ממה שהולך כאן...!!!

תודה רבה עידו!

פורסם
אמרו לי לקרוא באתר של ישראל איר ליינס אז קראתי ויש לי כמה שאלות חשובות:

* למה כדאי להיות רשומים באתר ישראל איר ליינס?

* מה יעזור לי להוריד מטוסים מהאתר הנ"ל?

* מה זה סינרי?

* מה יעזור לי להוריד תרשימי שדות תעופה מהאתר הנ"ל?

* עדיין לא קניתי סימולטור טיסה אז איזה אתם ממליצים לקנות (2004, 2002)?

* למה באתר הנ"ל יש לוח טיסות של החברות המציאותיות? האם אני חייב להטיס את מטוסי בשעות המדויקות האלו?

* כמה זמן לפני הטיסה צריך לרשום את הטיסה ואיפה צריך לעות את זה בואטסים או בישראל איר ליינס?

תודה רבה על העזרה וסליחה אם אני שואל שאלות טיפשיות אבל אני ממש מבולבל ממה שהולך כאן...!!!

תודה רבה עידו!

1. להבא שאלות בפורום SUPPORT

2.לדעתי עבורך לא בא בחשבון כרגע חברה וירטואלית כי הבנתי שאתה עדיין לא קנית את הסימולטור אז אתה כנראה עדיין לא יודע להטיס אני מציע לך פשוט לקנות 2004 ולהתחיל לטוס לבד בלי שום מדריך בלי כלום עד שתבין את העקרון של המראה שיוט ונחיתה ואז תתחיל לקורא מאמרים שיסבירו לך יותר על תחום הטיסה האזרחי

3. כדאי כי זו חברה וירטואלית יחסית מציאותית שמתאימה למתחילים יותר (על תרביצו לי זה פשוט בניגוד לאלעל) ושתומכת

4. הורדת המטוסים מהאתר הנ"ל יביא לך תחושה ריאליסטית גובהה יותר תחשוב מה יותר ריאליסטי בענייך טיסה בPACIFIC AIRWAYS שזו חברה שלא קיימת או טיסה באלעל או ארקיע או ישראייר

5. סינרי הוא בעצם עבודה של מישהו שהכין שטח\שדה\אובייקטים שישפרו לך את הריאליסטיות של המשחק לדגמא סנרי של בן גוריון הוא בעצם עדכון של הבן גוריון שמגיע את המשחק והופך אותו ליותר מציאותי

6. שוב ריאליסטיות עם אתה מעוניין לעבוד כמו החיים האמיתיים אז זה חובה אם לא אז זה סתם לא יעזור לך

7. 2004

8. הכוונה היא שהסימולטור יהיה מוגדר לפי השעות האלה ושוב הדגש הוא על ריאליסטיות אתה לא חייב כלום

9. לא הבנתי אבל את הדוח טיסה אתה שולח לישראל איירלינס

תעשה חייים וברוה הבאה

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...