Almog Atar פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 אהלן, מחר (רביעי) וביום חמישי נעלה אני וניסים. חברים תבואו לעזור לניסים כהכנה לבחינה, אנחנו צריכים תנועה....
ElAl-DOR פורסם ינואר 1, 2008 דיווח פורסם ינואר 1, 2008 IAF בהופעת בכורה לא רשמית - אולי. יכול להיות שניצא עם הנחשון לאיזה אימון ILS, לא מבטיח כלום אבל, נקווה שכן
Zeev Bucki פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 חברים זה כבר בפעם השנייה שאני טס לבד עם אלמוג וניסים אז תבואו מחר שיהיה להם הרבה תנועה וכמובן שגם אתם תהנו מכך. בוקי זאב:4X-MJB
Almog Atar פורסם ינואר 2, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 2, 2008 שני צדיקים בסדום, בוקי וערן, תודה לכם כרגיל !
Nisim Shoval פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 היי כולם אני מניח שהיום לא יכולתם ולכן לא הגעתם. אני בטוח שזה רק לטובת זה שמחר יגיעו המון לתירגול מה כבר אנחנו מבקשים? כמה טיסות קצרות בארצנו הקטנה שיתחילו או יסתיימו בב"ג יוכלו לעזור להחלט. בואו לעזור להפריח את שממת ה VRC ולהפוך אותו לירוק. מחכים לכם מחר - גישה ומגדל :multi:
Niv Malin פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 היי כולםאני מניח שהיום לא יכולתם ולכן לא הגעתם. אני בטוח שזה רק לטובת זה שמחר יגיעו המון לתירגול מה כבר אנחנו מבקשים? כמה טיסות קצרות בארצנו הקטנה שיתחילו או יסתיימו בב"ג יוכלו לעזור להחלט. בואו לעזור להפריח את שממת ה VRC ולהפוך אותו לירוק. מחכים לכם מחר - גישה ומגדל :multi: דווקא היום הייתה אחלה תנועה (תודות לביס"ט הוירטואלי).
Nisim Shoval פורסם ינואר 3, 2008 דיווח פורסם ינואר 3, 2008 שוב תודה לערן ובוקי שהתייצבו כמו חיילים וגם ל ELY316