GR27 פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 ה Air Force One למי שלא מכיר הוא מטוסו של נשיא ארה"ב והוא לא סתם מטוס הוא הרבה מעבר לסתם ג'מבו http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... A8%D7%A1_1 ביום רביעי הבא בוש מגיע לישראל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3489592,00.html השאלה היא האם הוא יגיע עם ה Air Force One או עם אל-על? כי אם הוא יגיע עם הג'מבו "המשופצר" אני חושב שזו תהיה הזדמנות נדירה לראות ולצלם את המטוס הזה נוחת בנתב"ג.
Oran Terner פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 הוא יגיע עם הAF1 אבל לדעתי יהיה מסובך לצלם בקרבת השדה באותו יום כאשר הוא יגיע
noamkn פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 אבא שלי אמר לי שפעם קודמת שהגיע המטוס לארץ (והוא עבד באלעל) איבטחו את החניה המיועדת שבוע לפני כניסת המטוס.
Amir Paz פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 בגיל 14 בערך עמדתי עם הסקאנר שלי מחוץ לגדר של ב"ג. בהתחלה המריא הראשון והתלהבתי ואז מייד אחריו המריא עוד אחד (2 מטוסים זהים לחלוטין). אפילו רכב סיור של השדה לא שלחו... כנראה שהם סומכים על המערכות של המטוס במקרה של ירי טילי כתף
Oran Terner פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 בגיל 14 בערך עמדתי עם הסקאנר שלי מחוץ לגדר של ב"ג.בהתחלה המריא הראשון והתלהבתי ואז מייד אחריו המריא עוד אחד (2 מטוסים זהים לחלוטין). אפילו רכב סיור של השדה לא שלחו... כנראה שהם סומכים על המערכות של המטוס במקרה של ירי טילי כתף חחחחח
GR27 פורסם ינואר 2, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 2, 2008 בגיל 14 בערך עמדתי עם הסקאנר שלי מחוץ לגדר של ב"ג.בהתחלה המריא הראשון והתלהבתי ואז מייד אחריו המריא עוד אחד (2 מטוסים זהים לחלוטין). אפילו רכב סיור של השדה לא שלחו... כנראה שהם סומכים על המערכות של המטוס במקרה של ירי טילי כתף כנראה באחד המטוסים היה הנשיא ומספר מאבטחים ובמטוס השני שאר המאבטחים... אם קראתם את הלינק שנתתי על המטוס כתוב שם שהם מביאים איתם את כל הציוד הדרוש לפרוק את הג'מבו וכמובן להעמיסו כלומר הם עצמאיים לחלוטין מסיבות ביטחוניות ולא נזקקים לשרותי קרקע (למעט מדרגות ודלק), ועוד דבר מאוד מעניין זה שארה"ב שוקלת לרכוש את האיירבוס A380 החדש שיחליף את הג'מבו כ Air Force One, ולחשוב שהם "הבהירו" לאל-על שכדאי להם לקנות מטוסי בואינג ולא איירבוס.
YossiRaskin פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 שאלה חשובה, אם כדאי לנסוע באותו יום ל ILS, ואם כן באיזה?
Michael R פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 לדעתי אי אפשר יהיה להתקרב לנתב''ג באותו היום עד מרחק של משהו כמו 5-8 ק''מ עם אפשר יהיה להיות קרוב לנתב''ג ולא ירד גשם למה לא ללכת ולצלם? יוסי עם שאלת לגבי איזה יום אז ה 9 לינואר 2008
Avichai Koor פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 כשהנשיא הנכבד בוש יגיע ביחד עם 75 ו74 לבנים+2 C5 הC5 בשביל הרכבים שלו! 74 ו75 בשביל אנשי משרד וציוד! הוא יגיע עם עוד 74 זהה בידיוק לAF1 (AF1 זה הקולסיין רק עם הנשיא על ה"סיפון") מקווה שעזרתי!ערב טוב
3Dvg פורסם ינואר 2, 2008 דיווח פורסם ינואר 2, 2008 ה Air Force One למי שלא מכיר הוא מטוסו של נשיא ארה"ב והוא לא סתם מטוס הוא הרבה מעבר לסתם ג'מבו http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7% ... A8%D7%A1_1 ביום רביעי הבא בוש מגיע לישראל http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3489592,00.html השאלה היא האם הוא יגיע עם ה Air Force One או עם אל-על? כי אם הוא יגיע עם הג'מבו "המשופצר" אני חושב שזו תהיה הזדמנות נדירה לראות ולצלם את המטוס הזה נוחת בנתב"ג. בוש רצה להגיע עם הססנה מארה"ב אבל המאבטחים אמרו לו שלא כדאי לו, הוא עד היום לא יודע למה.... :roll: פעם אחרונה שבדקתי המטוס הזה הוא לא כדי להשאר בהנגר, בדיוק לזה הוא נועד. ד"א למי שזוכר בעבר הוא הגיע כמה פעמים ואפילו היה איזה מקרה שהוא רצה לנחות על כביש 1......זה היה יכול להיות מעניין לספוטרים (A.net ימותו על התמונה הזאת) בכל מזרה זה לא שאלה של "אם הוא יובא עם המטוס" אלא יותר שאלה של השיגעון אבטחה שיעשו בנתב"ג, אם בא לך לקבל מכות מכמה מאבטחים לחוצים אז בכייף תלך ל ILS, אני לא חושב שיעשו לך שם בעיות (בעיות בלקבל כמה אגרופים) אם לא בא לך להתעסק עם רשויות הבטחון עדייף שתשמור מרחק ותמצא כמה דרכים מקוריות לראות המטוס המיוכל (תצור איתי קשר, יש לי כמה עמדות תצפית מעניינות וטובות, אבל אני לא רוצה למסחר אתם....) למי שזלזל בהגנות של המטוס, אין לשכוח שיש כבר 50 שנה של לוחמה אלקטרונית ויש להם ניסיון רב מאוד.......והפספוסים של הטילים זה לא רק בגלל היכולת המטורפת של הטייסים לעמוד בג'י גבוהה (גם מטוסים כבדים מאוד מצליחים לחמוק מטילים שהפילו F-4 בוויאטנם) וד"א, אני רוצה גם להסכים עם אביחי, ה Air Force 1 זה כינוי, זה לא דגם של מטוס, זה כינוי למטוס שמטיס את הנשיא של ארה"ב, אני זוכר שראיתי איפה שהוא שם אני לא תועה כאשר אחד הנשיאים התפטר או נפתר (אני לא זוכר בדיוק באיזה מקרה מדובר - אני חושד ב JFK אבל ממש לא בטוח) שלאחר שהתברר באופן מובהק שהאדם שעל המטוס כבר לא הנשיא אז הטייס הכריז על שינוי כינוי במהלך הטיסה מ AF1 לשם של המטוס, ואז כולם הבינו מיד במה שקרה על סיפון המטוס והמטוס שהמריא כAF1 נחת כAir Force 62000 (מס' הזנב של המטוס) מקווה ששפכתי עוד אור על הדבר הזה שנקרא AF1...
Idan Traub פורסם ינואר 3, 2008 דיווח פורסם ינואר 3, 2008 אפשר ב30 שקל לעלות על הגג של מיגדלי עזריאלי וליראות אותו בגישה אבל לבשניות של הנגיעה כי לפעמים הראות לא משהו וגם אפשר לשבת בפארק לאומי בר"ג ולראות אותו מגיע אבל הקטע הוא שאף אחד לא יודע בידיוק באיזה שעה הוא נוחת