עבור לתוכן
Ben Cohen

ניתוח לייזר וקורס טייס

Recommended Posts

פורסם

אהלן,

יש לי שאלה קטנה למי שבירר עם הגורמים המתאימים:

אני יודע שניתוח לייזר פוסל מקורס טייס, אבל יצא לי לקרוא בכמה מקומות בימים האחרונים שבמידה ואתה עושה את הניתוח אחרי גיל 21 או מנסה להתקבל לקורס מגיל 21 אחרי הניתוח אז הוא לא פוסל.

האם יש אמת בדברים?

תודה.

פורסם

תראה אם הניתוח פוסל או לא אחרי גיל 21, זה נראה לי סתם בעיה בתקנות, תכנית זה פוסל לכל החיים.....אבל זה מידע לא מבוסס....

מה שאני כן יכול להגיד לך שמעטים האנשים שמגיעים לקורס טייס אחרי גיל 21 ועוברים אותו, אני יגיד לך יותר מזה, אחרי שאתה משתחרר מהצבא אתה לא יכול להתגיס לקורס טייס.....

למה גיל 21 אין לי מושג (מה ההבדל בין אדם שעושה את הנתוח והוא בן 18 לבין 21?, למה לא 20, גיל יותר נוח לקביעה), הגיל הזה מושלם מדיי (שיחרור) כך שנראה לי שזה עוד אחת מאתן הנפצות....

תנסה להתקשר למדור איתור צוות אוויר הם צריכים לדעת את התשובה הנכונה, אל תצפה ליותר מדיי......

פורסם

קראתי לא מזמן באתר ח"א

שניתוח לייזר לתיקון ראיה עוד לא מקובל בקורס

כתבו שרק לאחר שיהיה נסיון עם ניתוח זה ישקלו אם לאפשר לאנשים להתגייס לקורס

מהאתר:

האם ניתן להתקבל לקורס-טיס לאחר ניתוח לייזר לתיקון הראייה?

כרגע לא ניתן להתקבל לקורס-טיס לאחר ניתוח לייזר לתיקון הראייה. ייתכן כי בעתיד, לאחר שיאסף ניסיון רפואי מספק אודות ניתוח זה, תשתנה המדיניות

פורסם
תראה אם הניתוח פוסל או לא אחרי גיל 21, זה נראה לי סתם בעיה בתקנות, תכנית זה פוסל לכל החיים.....אבל זה מידע לא מבוסס....

מה שאני כן יכול להגיד לך שמעטים האנשים שמגיעים לקורס טייס אחרי גיל 21 ועוברים אותו, אני יגיד לך יותר מזה, אחרי שאתה משתחרר מהצבא אתה לא יכול להתגיס לקורס טייס.....

למה גיל 21 אין לי מושג (מה ההבדל בין אדם שעושה את הנתוח והוא בן 18 לבין 21?, למה לא 20, גיל יותר נוח לקביעה), הגיל הזה מושלם מדיי (שיחרור) כך שנראה לי שזה עוד אחת מאתן הנפצות....

תנסה להתקשר למדור איתור צוות אוויר הם צריכים לדעת את התשובה הנכונה, אל תצפה ליותר מדיי......

ומה עם עתודאים למשל?

אני הבנתי, שאחרי גיל 21, המספר מתייצב ולכן אפשר. אגב, לטייסים אחרי הקורס לא עושים בעיות והם עוברים בדיקות תקופתיות כמו כולם...

פורסם
קראתי לא מזמן באתר ח"א

שניתוח לייזר לתיקון ראיה עוד לא מקובל בקורס

כתבו שרק לאחר שיהיה נסיון עם ניתוח זה ישקלו אם לאפשר לאנשים להתגייס לקורס

מהאתר:

האם ניתן להתקבל לקורס-טיס לאחר ניתוח לייזר לתיקון הראייה?

כרגע לא ניתן להתקבל לקורס-טיס לאחר ניתוח לייזר לתיקון הראייה. ייתכן כי בעתיד, לאחר שיאסף ניסיון רפואי מספק אודות ניתוח זה, תשתנה המדיניות

גם אני ראיתי את מה שכתבו. אבל השאלה אם מדובר ר-ק על מלש"בים או גורף לכולם.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...