Nisim Shoval פורסם ינואר 12, 2008 דיווח פורסם ינואר 12, 2008 אהלן חברה אנחנו ממשיכים.... בואו היום לשבור שיא מטוסים בפיקוח... :wink: מחר ומחרתיים כנראה העמדה תהייה נטושה עקב ביקור לקוח והצורך לקחת אותו לזלול בערב. ככה שבר יוכל לחפש משגיח ולעלות גם ... שכאשר אעבור לשדה דוב אז ב"ג ימשיך להיות מאויש, כי כל התנועה תעבור לשדה דוב. בינתיים אני פה. אז אל תאכזבו אנחנו מארגנים צלם (כמו שעשה יובל אתמול) אבל בשביל זה צריך שתהייה צפיפות אולי תעלה גישה היום לשם שינוי... :mrgreen: :mrgreen: אני והחברה הקבועים מחכים לכם המשך שבת נעימה לכולם.
Nisim Shoval פורסם ינואר 12, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 12, 2008 מחר כמו שאמרתי אעזוב אותכם בשקט שיהיה אפשר לתדלק את המטוסים.. מה היה לנו היום: 4X-ITR - הקפות בשדה ELY356 - נחיתה מפרנפורק 4X-ABR - תרגול IRM2E ותרגולי GO AROUND GTI9072 - נחיתה מלונדון ELY056 - נחיתה מיוון ELY232 - נחיתה מיוון MJB - הקפות בשדה 4X-ABC - נחיתה מחיפה 4X-ZVI - אבד איתו קשר מכם בהתייצבות על ILS12 שיהיה שבוע מעולה לכולם! :oops:
zvi rodes פורסם ינואר 12, 2008 דיווח פורסם ינואר 12, 2008 ניסים ,תודה על ההתמדה שלך ,מצטער על שנאלצתי לנטוש כבר כשהייתי מיוצב על ה-ILS (מזל, היה לי מצנח )