עבור לתוכן
Barak

האירוע השבועי חוזר - FFF השבת 19.1.08 21-23 - עדכון בעמ' 2

Recommended Posts

פורסם
מכין שעון מכין מפה

be careful there!

Did you ever try to navigate using the clock in fs?

אתמול זה עבד לא רע בכלל.

בהתחשב בכך שטסתי במטוס שמשייט ב-120 קשר ולא ב500 קשר, ובלגים באורך של מקסימום 15 מייל, DELAY של שנייה לפה ולשם לא הפריע לי.

פורסם
הSB הראה אותך כF15 8)

כן, מיקי טען אותו דבר. מוזר..

זה בעיה בקינפוג אצלי? (טסתי עם הF16 החינמי המוכר לכולם..)

זה בעיה שטסים עם SB ולא FSINN 8)

חוץ מזה שים לב שהתחברת לSB כF16 ולא F15, ואם אתה בFSINN אז שמילאת תוכנית טיסה על F16 ולא F15...

מתן, בFP שלי רשום F16 (אתה יכול לבדוק ברישומים...) ואני עם FSINN.

עוד הצעות ללמה הופעתי אצל כולם כF15?

פורסם

ערב טוב,

אני מרוצה מהדברים ששמעתי על האירוע אתמול ונראה כי בסה"כ הייתה הצלחה.

תודה גדולה לסגל הפקחים על ההתייצבות והעבודה הנקיה :

ת"א - רן פינקלס

גישה - אלמוג עטר

מגדל - ניסים שובל

קרקע - ערן לויצקי

דליברי - בר לוי

ש"ד - מתן סולומון

אנחנו מתכננים לפרסם את מהות האירוע הבא (שבת הקרובה) מחר או מחרתיים אז נא להישאר מעודכנים ולהיערך בהתאם.

המשך שבוע טוב !

פורסם

ברק:

יישר כוח

שבת אחר שבת נשמע טוב

אם אפשר לקבוע את הארועים בשעות המאוחרות יותר כמו אתמול כך שגם התינוקות המגודלים (אני אחד מהם) יוכלו להשתתף ולתרום

משה - אני מציע לשלוח את האישה עם התינוקת להורים - תירוצים כאלה לא יהיו קבילים פעם הבאה...

:lol:

פורסם
משה - אני מציע לשלוח את האישה עם התינוקת להורים - תירוצים כאלה לא יהיו קבילים פעם הבאה... :lol:

אין לך מושג כמה אתה קרוב... בסוף החודש כולנו עוברים להורים לחודש בערך עד שהדירה הבאה שלנו תהיה מוכנה... ככה שהתירוץ אז יהיה "החותנת קראה לי" :lol:

פורסם
הSB הראה אותך כF15 8)

כן, מיקי טען אותו דבר. מוזר..

זה בעיה בקינפוג אצלי? (טסתי עם הF16 החינמי המוכר לכולם..)

זה בעיה שטסים עם SB ולא FSINN 8)

חוץ מזה שים לב שהתחברת לSB כF16 ולא F15, ואם אתה בFSINN אז שמילאת תוכנית טיסה על F16 ולא F15...

מתן, בFP שלי רשום F16 (אתה יכול לבדוק ברישומים...) ואני עם FSINN.

עוד הצעות ללמה הופעתי אצל כולם כF15?

אחת הסיבות היא שכל מי שטס עם SB3 יראה אותך עם F15 לא משנה מה, ל-SB3 אין מודל של F16, ולכן הוא מציג F15 בצורה קבועה.

לכל אלה שעם FSINN וראו אותך מודל אחר זה כי לא היה להם מודל של F16 במחשב, אחרת ה FSINN היה יכול להשתמש בו.

פורסם

תודה רבה לכולם.

היה מצויין אתמול, עשיתי טיסת הדגמה לגיסי ( שהיום קיבל כנפי צע"א), לרן פינקלס היה משעמם, אז שיגר אלי F16 בטענה שלא שילמתי מיסים ( אין לי מושג מה הוא רוצה, אבל זה בד"כ ככה :lol: ), אחר הוא החליט שממש משעמם ועלי לתרגל חירום בכדי לתת טיפלה אקשן לערב, אז כיבינו מנוע מספר 1, ביקשנו ישירות לנתב"ג, והיה מעולה, נחיתה על מנוע 2 בלבד, כרגיל, קשה, מאתגר, אבל אחרי נגיעה מושלמת ( אפילו עם זוג מנועים תקינים לא תמיד אני נוחת ככה :lol: ), ירדנו מזיעים ,עייפים, אך עם חיוך מטופש על הפנים שזר לא יבין זאת.

תודה לכל הפקחים, הייתם מעולים ומקצועיים כמו שצריך.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...