brener5 פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 חברים,אנא המליצו או תנו ביקורת,מה דעתכם?: על זה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5594&perur=1&t=26 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5595&perur=1&t=26 ועל: http://pompa.e-shop.co.il/Product.asp?P ... Cat2ID=413 http://pompa.e-shop.co.il/Product.asp?P ... Cat2ID=413 מה יותר מומלץ: תודה מראש
spoty1 פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 לי יש יוק ופדלים של CH ואני מאוד מרוצה,אבל עם שער הדולר הנמוך של היום-כדאי יותר מתמיד להזמין מחו"ל.
eyal777 פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 יש לי יוק מצערת ופדאלים של CH ואני מאוד מאוד מאוד מרוצה. רכשתי בעבר מפומפה את הפדאלים של סאייטק ולאחר פחות מחצי שנה הם פשוט התקלקלו כנראה משהו בקפיץ נדפק. גם בחברה וגם בפומפה לא יכלו לסדר את זה ולא היה מוצר כזה אצל היבואן עד לפני כמה חודשים ולכן בדם יזע ודמעות הסכימו לפצות אותי. ואם תחליט לקנות את סייטק - מבחינת שירות לא לצפות ליותר מידי לא מהיבואן ובטח שלא מפומפה שתנתו לי חרא של שירות. ועצה אישית, אם אתה קונה מפומפה רק בחנות ורק שלום וקח, ושוב, לא לצפות מהם לשירות אם יש לך בעיה, זה לא הצד החזק שלהם. לסיכום : CH גם בגלל המוצר האיכותי וגם בגלל השירות של באג.
guy13 פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 היה על זה לא מזמן דיון אתה יכול לחפש בפורום.. אבל אני יכול להגיד לך שאני משתמש ביוק, פדלים והמצערת של CH ואני ממליץ מאוד ! (אין לי מושג מה האיכות של המוצרים של סאיטק וכו'..).
brener5 פורסם ינואר 19, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 19, 2008 תודה רבה על התגובות נראה לי שאקנה של ch תודה
אורח פורסם ינואר 19, 2008 דיווח פורסם ינואר 19, 2008 הבחירה של היוק מוצלחת לטעמי, היוק של CH נותן תמורה מלא. הבעיה היא הפדלים שלהם, אחרי תקופה מסויימת הם מתחילים לזייף ולעשות שטויות.
spoty1 פורסם ינואר 21, 2008 דיווח פורסם ינואר 21, 2008 לי יש את הפאדלים של CH כבר יותר מ 4 שנים,אני משתמש בהם כמעט כל יום והם עובדים מצויין,למה התכוונת כשאמרת ש: "אחרי תקופה מסויימת הם מתחילים לזייף ולעשות שטויות" ?
avigilad99 פורסם ינואר 21, 2008 דיווח פורסם ינואר 21, 2008 יש לי את היוק של CH ואת הפדלים של SAITEK. עובד מצויין! קיבלתי משניהם תמורה של 100%
mickey lip פורסם ינואר 21, 2008 דיווח פורסם ינואר 21, 2008 לי יש את הפאדלים של CH כבר יותר מ 4 שנים,אני משתמש בהם כמעט כל יום והם עובדים מצויין,למה התכוונת כשאמרת ש:"אחרי תקופה מסויימת הם מתחילים לזייף ולעשות שטויות" ? הוא מתכוון לכך שאצלי הם התחילו אחרי 3 שנים לערך לפזול לצד שמאל. אבל הייתי בוחר במוצרים של CH בכל זמן נתון, ציוד מעולה.
brener5 פורסם ינואר 23, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 23, 2008 תודה רבה על העזרה ההחלטה נפלה על CH תודה לכולם משה ברנר
Izik Bakshi פורסם ינואר 23, 2008 דיווח פורסם ינואר 23, 2008 גם לפדלים שלי יש סטייה קלה, אבל היוק פועל כמו חדש (טפו טפו מלח מים מלח מים )
Michael R פורסם ינואר 23, 2008 דיווח פורסם ינואר 23, 2008 הבעיה הכי רצינית של היוק זה לחבר אותו לשולחן כמו שצריך. כדי לשים איזה קרש מעץ ל השולחן ולחבר את היוק עם לא אז או שהוא יתחבר גרוע אושהוא ביכלל לא יתחבר. כב קרה לי שבזמן נחיתה היוק יצא לי מהמקום ומטוס התחיל לצלול והיתרסק זהו חוץ מזה אני ממליץ בחום על היוק. הפדלים אני לא יודע כי אין לי
guy13 פורסם ינואר 23, 2008 דיווח פורסם ינואר 23, 2008 הבעיה הכי רצינית של היוק זה לחבר אותו לשולחן כמו שצריך.כדי לשים איזה קרש מעץ ל השולחן ולחבר את היוק עם לא אז או שהוא יתחבר גרוע אושהוא ביכלל לא יתחבר. כב קרה לי שבזמן נחיתה היוק יצא לי מהמקום ומטוס התחיל לצלול והיתרסק זהו חוץ מזה אני ממליץ בחום על היוק. הפדלים אני לא יודע כי אין לי גם לי זה קורה, אתה לא צריך לשים עץ, תיקח כמה חתיכות קרטון קטנות ותשים בין השולחן לחיבור של היוק.
Tomer Haim פורסם ינואר 23, 2008 דיווח פורסם ינואר 23, 2008 אני משתמש במוצרים של CH... גם ביוק FLIGHT SIM YOKE וגם בפדלים PRO PEDALS סה"כ אני ממש מרוצה ולחברת CH יש מוניטין של איכות גבוהה ושרות לקוחות מצויין (שלחו לי פוטנציומטר הביתה ללא תשלום). הפדלים באמת מזיפים במקצת דבר הניתן לתיקון ע"י FSIUPC והגדלת NULL ZONE בסימולטור עצמו. החיסרון הבולט של הפדלים של CH הוא שאין קשר בין איך שהם נראים ובין התחושה איתם לתחושה ולמרהאה של פדלים במטוס. פדלים שממש דומים בתחושה למטוס הם: http://www.flyelite.com/hardware.php?product_id=91 רק פה הבעיה היא המחיר
Avi Nadler פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 לי יש יוק ופדלים של CH ואני מאוד מרוצה,אבל עם שער הדולר הנמוך של היום-כדאי יותר מתמיד להזמין מחו"ל. בהחלט שיקול נכון מביוחד לאור כל התגובות. השאלה היא כמה יעלה משלוח דרך האתר של CH לארץ? הם כותבים שם : All International Shipping is substantially higher, due to the size of our products and current shipping rates. An email will be sent to you within two business days with International UPS shipping charges. וכמובן שגם מי שקונה בארץ יש לו נציג בארץ שנותן אחריות וגם זה שיקול פסיכולוגי אך גם כלכלי. כיום המוצר עולה בחו"ל 550 ש"ח ובארץ בבאג 868 ש"ח, הבדל של מעל 300 ש"ח - כמובן שאם כבר מזמינים מחו"ל ייתכן וכדאי באותו משלוח להזמין גם פדאלים אבל ייתכן שזה משפיע מבחינת המכס.... איך זה היה אצכלם? כמה עלה לכם המשלוח מחו"ל?
guy13 פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 לי יש יוק ופדלים של CH ואני מאוד מרוצה,אבל עם שער הדולר הנמוך של היום-כדאי יותר מתמיד להזמין מחו"ל. בהחלט שיקול נכון מביוחד לאור כל התגובות. השאלה היא כמה יעלה משלוח דרך האתר של CH לארץ? הם כותבים שם : All International Shipping is substantially higher, due to the size of our products and current shipping rates. An email will be sent to you within two business days with International UPS shipping charges. וכמובן שגם מי שקונה בארץ יש לו נציג בארץ שנותן אחריות וגם זה שיקול פסיכולוגי אך גם כלכלי. כיום המוצר עולה בחו"ל 550 ש"ח ובארץ בבאג 868 ש"ח, הבדל של מעל 300 ש"ח - כמובן שאם כבר מזמינים מחו"ל ייתכן וכדאי באותו משלוח להזמין גם פדאלים אבל ייתכן שזה משפיע מבחינת המכס.... איך זה היה אצכלם? כמה עלה לכם המשלוח מחו"ל? אני לא זוכר כמה יצא לי המחיר של היוק הפדלים והמשלוח ביחד, אבל אתה ממש לא חייב להזמין מהאתר של CH. יש עוד כמה אתרים אחרים שמציעים בהרבה יותר זול מCH כולל משלוח.. קח לדוגמא את GOTINK4U שאני הזמנתי מהם, אין לי את המחיר המלא אבל אני זוכר טוב שזה היה הרבה יותר זול מCH.. וכאמור אם שער הדולר כזה שווה להזמין מחו"ל, אני ממליץ על החנות שהזכרתי למעלה, GOTINK4U. לגבי המכס, תצטרך לשלם להם קצת..