yossilevy פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3495930,00.html
Michael R פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 וואי איך עיצבן אותי מי שכתב את זה! איך הוא קורא לסימולטור משחק?
Barak Palesznicki פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 וואי איך עיצבן אותי מי שכתב את זה!איך הוא קורא לסימולטור משחק? אחרי הכל אתה דיי יכול לקרוא לו משחק בגלל אלמנטים כמו משימות עם ניקוד והממשק המופשט
Matan Solomon פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 הכל תלוי איך מסתכלים על זה ומה עושים אם זה... אל תשכח שFS כמו שהוא בלי תוספות של מטוסים בתשלום וכו' קצת קשה לקרוא לו סימולטור... בעיקר FSX עם המשימות והכל.. לא חסר אנשים גם שמבטלים התרסקויות וטסים בצורה הכי לא מציאותית שיש רק בשביל "לטוס" ומשתמשים בשביל הסימולטור הזה כמאה אחוז משחק, ולעומת זאת רבים מאיתנו שמשתמשים בתוספים מציאותיים ומנסים להפוך את זה לכמה שיותר מציאותי... וזה אולי מה שיפה בFS (?!)
Barak Palesznicki פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 הכל תלוי איך מסתכלים על זה ומה עושים אם זה...אל תשכח שFS כמו שהוא בלי תוספות של מטוסים בתשלום וכו' קצת קשה לקרוא לו סימולטור... בעיקר FSX עם המשימות והכל.. לא חסר אנשים גם שמבטלים התרסקויות וטסים בצורה הכי לא מציאותית שיש רק בשביל "לטוס" ומשתמשים בשביל הסימולטור הזה כמאה אחוז משחק, ולעומת זאת רבים מאיתנו שמשתמשים בתוספים מציאותיים ומנסים להפוך את זה לכמה שיותר מציאותי... וזה אולי מה שיפה בFS (?!) צודק לאללה, לדעתי העקרון של פלייט סימ' הוא יותר בכיוון של As Fun As It Gets ולא As real as it gets, אני מודה שגם אני לפעמים לוקח איזה מטוס ולא ממש איכפת אם הוא ריאליסטי או לא, פשוט לספק את הצורך הזה של להשתגע באוויר ולעשות דברים שהם לא ממש אפשריים פשוט כי זה כיף
E.Z פורסם ינואר 18, 2008 דיווח פורסם ינואר 18, 2008 רואים שהמבקר אל מתעסק הרבה בסימולטור ובשבילו זה עעוד ביקורת כמו שעושים על COD4. חוסר ההיכרות עם ההסטוריה של התוכנה גורמת לו לחשוב שהמשימות זה העיקר שבעצם זה פוטו מורגנה של השינויים העיקריים שיש בFSX וזה כמובן לא העיקר.
yoyoo פורסם ינואר 19, 2008 דיווח פורסם ינואר 19, 2008 האם כל התוספות לfsx כמו שדות תעופה מטוסים וכו.... מתאימים גם Flight Simulator X - Acceleration
ha5mvo פורסם ינואר 19, 2008 דיווח פורסם ינואר 19, 2008 אל תשכח שFS כמו שהוא בלי תוספות של מטוסים בתשלום וכו' קצת קשה לקרוא לו סימולטור... Why so??
Matan Solomon פורסם ינואר 19, 2008 דיווח פורסם ינואר 19, 2008 אל תשכח שFS כמו שהוא בלי תוספות של מטוסים בתשלום וכו' קצת קשה לקרוא לו סימולטור... Why so?? הניסוח אולי לא היה נכון, הכוונה שלי הייתה היא לרמת המטוסים הדיפולטיים, בהחלט סימולטור ברמה, אבל רמת המטוסים הדיפולטיים לא ממש תואמת את המציאות... מבחינת מראה חיצוני והכל, זה יפה מאוד, אבל רמת המטוסים הדיפולטיים די נמוכה ולדעתי לא הכי קרובה למציאות, ובגלל זה כתבתי את מה שכתבתי, הכוונה הייתה קצת שונה
razmatus פורסם ינואר 19, 2008 דיווח פורסם ינואר 19, 2008 האם כל התוספות לfsx כמו שדות תעופה מטוסים וכו.... מתאימים גם Flight Simulator X - Acceleration בדוק!
yoyoo פורסם ינואר 20, 2008 דיווח פורסם ינואר 20, 2008 יש לי עוד כמה שאלות האם צריך את הסימולטור הרגיל כדי להתקין את ההרכבה או שזה הולך עם המשחק? המשחק באמת משפר את הפריימים?