ely129 פורסם ינואר 23, 2008 דיווח פורסם ינואר 23, 2008 כן אני יודע שכולם עסוקים בשעות אלו... האם יש מישהו שיכול דרך מסנג'ר לעבור איתי פעם אחת על איך למלא נתיב טיסה ב fmc בשעות הבוקר אני פנוי לעניין (בינתים) תודה שגיא נ.ב- נא להשאיר מסנג'ר כדי שאוכל ליצור קשר
Moshe Bensal פורסם ינואר 23, 2008 דיווח פורסם ינואר 23, 2008 שגיא, יש כל כך הרבה חומר באינטרנט, צריך רק לחפש ולא להתעצל, הנה קישור פשוט למדריך מצויין של אלבז, עשיתי חיפוש פשוט באבסים וזה מה שיצא, http://library.avsim.net/download.php?DLID=71538 אני בטוח שגם אתה הייתה יכול לעשות זאת אם קצת התאמצות, וכך לא תהיה תלוי באלה שפנויים בבוקר. בהצלחה. נ.ב. אם בכל זאת זה לא מספק או עוזר, אתה מוזמן ליצור קשר במסנג'ר שבחתימה בשעות הערב.
Boeing744 פורסם ינואר 28, 2008 דיווח פורסם ינואר 28, 2008 כן אני יודע שכולם עסוקים בשעות אלו...האם יש מישהו שיכול דרך מסנג'ר לעבור איתי פעם אחת על איך למלא נתיב טיסה ב fmc בשעות הבוקר אני פנוי לעניין (בינתים) תודה שגיא נ.ב- נא להשאיר מסנג'ר כדי שאוכל ליצור קשר שגיא שלום, בכל מדריך של כל מטוס זה אמור להופיע. זה שונה ממטוס למטוס. אני ממליץ שתיקח לעצמך את LDS בתור התחלה ותלמד אותו.