שגי×�_×™× ×�×™ פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 שלום חברים! מתוקף היותי בקורס אני מבלה הרבה בתל אביב. היום שוב נתקלתי בתופעה לא מוכרת. בין השעות 1500 ל1630 נראו מספר רב של מטוסים המגיעים לנחיתה בב"ג, טסים לכיוון דרום מזרח, עוברים ממש קרוב לשדה דב מדרום, פונים ימינה לכיוון דרום ממש מעל תל אביב ואז נכנסים ל"ע הרוח" לנחיתה על 30. אני בטוח שזו לא היתה הגישה הרגילה מעל LL וכו... מישהו יודע במה מדובר :?: תודה, שגיא.
Or Netzer פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 מובילים אותם לפי הרוח והנהלים החדשים של השב"כ בגלל המצב וכו'... אין חריג בזה ולא ממש יפרסמו את הגישות החדשות האמיתיות לנו XXXXXXXXXX אור סגנון הדיבור הזה מתחיל להמאס עלי. תקרא טוב טוב את ההודעות שלך לפני שאתה שולח. אילן
Itai Ganor פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 חחחח שהיינו במסלול 12 גירשו אותנו עם סוסים מכוניות מה לא אמרו שיש להם התרעות של טיל לביא או rpg משהו כזה :arrow:
אורח פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 ביום שהיתם במפגש למשך שעה השדה היה סגור ולא הרשו לאף מטוס לנחות. אף אחד לא נכנס לשדה ואף אחד לא יצא ממנו. לכן הסוסים והגרוש משם. רן.
Itai Ganor פורסם מאי 2, 2004 דיווח פורסם מאי 2, 2004 מה אחרי שגירשו אותנו המריא סויס למה הוא היה סגור?
Itai Ganor פורסם מאי 3, 2004 דיווח פורסם מאי 3, 2004 כן אני איש ה'ח שאל את כולם כמה חחח אני עושה מה לעשות אני צוחק מכל דבר אין בזה רע