dani-manusis פורסם ינואר 24, 2008 דיווח פורסם ינואר 24, 2008 כולם מוזמנים...החל מ 2000. אחלה מזג אוויר מקווה לראות הרבה תנועה למי שמתכוון לצאת להקפות יהיה שמח היום :wink:
Nisim Shoval פורסם ינואר 24, 2008 דיווח פורסם ינואר 24, 2008 איפה אתה דני....? העמדה מופקרת... :roll:
dani-manusis פורסם ינואר 24, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 24, 2008 היתי חצי שעה, המחשב בחליט לומר לילה טוב ולנוח חצי שעה לאחר מכן החליט שהספיק לישון והנה אני מחובר כבר 20 דקות
dani-manusis פורסם ינואר 24, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 24, 2008 תודה רבה לכל התנועה שהגיע גם לאחר נפילת המחשב שלי. כמו שהבטחתי מי שהגיע להקיף בשדה וגם מי שלא נהנה מזה :mrgreen: חייב לציין את שלושת המקיפים שלנו היום: - שלמה פרידמן AAF- הקפות. מגיע לך כל הכבוד על הביצועים המושלמים ! - אבי מלומד AFQ - מליון הקפות כל לך כל הכבוד, מקצוען אמיתי. - גיא לברן - AKA הקפות. כל הכבוד על הרצון והמקצועיות. תענוג אמיתי היה לפקח עליכם תודה רבה לכם!! ועוד תנועה : ניסים ELY215 שהגיע מעובדה ולאחר מכן טס לעמאן- אין צורך להוסיף במילים :oops: בוקי MJB כנ"ל. MEHSHEFA1 דור טל שליווה את ניסים כל הטיסות. BOREG - בר לוי. DUHIFAT- שחר חזקלוביץ. שוב תודה לכולם.
Izik Bakshi פורסם ינואר 24, 2008 דיווח פורסם ינואר 24, 2008 הספקתי להצטרף עם גישה ב"ג לקראת הסוף, היה תענוג
Shachar Hzkelevich פורסם ינואר 24, 2008 דיווח פורסם ינואר 24, 2008 אחמ אחמ חזקלביץ דני... היה פצצה תמונות פה: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=20863
avigm פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 ערב ענק! ניסים היית גדול עם כל המעברים מעברית לאנגלית ועם כל הפירואטים שגרמת לנו לעשות מעל השדה. מיליון תודות וישר כח על המיקצועיות (וה ס ב ל נ ו ת )
Nisim Shoval פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 חברה הקרדיט לדני מ שעשה אחלה עבודה במגדל אני אתמול התאמנתי בטיסות FMC באיזור ממש תענוג לראות שאיפה שאנחנו היום במבחינת תנועה יומית שונה מאוד מאיפה שהיינו לפני חודש וחודשיים. צריך להמשיך את המומנטום כל הכבוד לכולם.... \:D/
mickey lip פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 חברה הקרדיט לדני מ שעשה אחלה עבודה במגדל אני אתמול התאמנתי בטיסות FMC באיזור ממש תענוג לראות שאיפה שאנחנו היום במבחינת תנועה יומית שונה מאוד מאיפה שהיינו לפני חודש וחודשיים. צריך להמשיך את המומנטום כל הכבוד לכולם.... \:D/ שמשיהו יסביר לי איך 206 ובז עושים מבנה? איך? והבז אפילו בלי מעצורים, וואלק הוא צריך להוציא גם האוזניים החוצה בכדי לעצור. לגבי התנועה, יפה מאוד, ניסים ,אני אישית זוקף את רוב הקרדיט לך,על ההתמדה והשעות הרבות. ישר כח חברים.
Shachar Hzkelevich פורסם ינואר 25, 2008 דיווח פורסם ינואר 25, 2008 חברה הקרדיט לדני מ שעשה אחלה עבודה במגדל אני אתמול התאמנתי בטיסות FMC באיזור ממש תענוג לראות שאיפה שאנחנו היום במבחינת תנועה יומית שונה מאוד מאיפה שהיינו לפני חודש וחודשיים. צריך להמשיך את המומנטום כל הכבוד לכולם.... \:D/ שמשיהו יסביר לי איך 206 ובז עושים מבנה? איך? והבז אפילו בלי מעצורים, וואלק הוא צריך להוציא גם האוזניים החוצה בכדי לעצור. לגבי התנועה, יפה מאוד, ניסים ,אני אישית זוקף את רוב הקרדיט לך,על ההתמדה והשעות הרבות. ישר כח חברים. ראית מה זה מיקי עם קצת רצון וקצת יכולת אפשר הכול...
dani-manusis פורסם ינואר 25, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 25, 2008 אהההמ.. :oops: אוי שחכתי ממך...... :oops: :oops: :wink: עריכה: וגם את אלמוג :oops: