עבור לתוכן
BlackRaven

קצת סדר בתיקית ה-Addon Scenery...

Recommended Posts

פורסם

כל הכבוד, צריך להפוך את הדיון הזה ל"דביק" :P

רק לדעתי היה כדאי גם להוסיף את הלאנדקלאס של הנגב, ואת שדות התעופה הקטנים יותר אך הגם חשובים, כמו שדה תימן, קרית שמונה, או עין יהב.

פורסם
כל הכבוד, צריך להפוך את הדיון הזה ל"דביק" :P

רק לדעתי היה כדאי גם להוסיף את הלאנדקלאס של הנגב, ואת שדות התעופה הקטנים יותר אך הגם חשובים, כמו שדה תימן, קרית שמונה, או עין יהב.

כמובן שכדאי להוסיף כמה וכמה של יותר אבל אני מוגבל עד ל-50 מגה, וכרגע זה שוקל 48,

ככה שאני לא יכול להוסיף גורנישט...

אם מישהו מוכן להתנדב ולהציע את עצמו כשרת מארח אני יוסיף את כל הדברים שקיימים בשמחה...

פורסם

BlackRaven,

Despite the seemingly good intentions behind your move, I have to strongly disagree with it.

I do not know how you intend to distribute "Israel V.1" but I strongly DISAGREE with ANY type of "packaging" or "repackaging" of my work for ANY purpose. I state this clearly in the readme file and I ask you to respect my wish.

Therefore please remove ANY of my scenery components from ANY package that you intend to put anywhere on the network or CDROM etc.

This request covers ANY and ALL of my past and future works - I hope that I will not have to repeat this again.

If you really want to help, you may publish instructions on HOW to reach your "ideal configuration" but definitely NOT repackage my work. Besides, you haven't even had the courtesy to ask for permission.

Failure to abide to my request and the written copyright statements attached to all my works will result in changing my Freeware policy to a Payware one and request of removal of all my work from all the file repositories.

I hope you understand,

Alex

פורסם

טל שלום,

אני עומד מאחורי דבריו של אלכס. אתה לא חבר חדש בחטיבה ואני כבר יודע שהכל נעשה בתום לב, אבל אי אפשר לקבץ עבודות בדרך שהצעת ובטח בלי אישור המפתחים עצמם.

ההצעה שלי, כמו שאלכס אמר, היא ליצור קובץ הנחיה מסודר על איזה סנרי להתקין, איך ואיפה + לינקים להורדות. זה יפתור את הבעיה ויתן את הכבוד הראוי למפתחים.

אני אשמח להעלות הנחיות כאלה לאתר החטיבה ולעדכן כל פעם שצריך (בתקווה שנצטרך לעדכן הרבה פעמים ;)).

אתה יכול ליצור איתי קשר ונשוחח על זה.

תודה,

אילן

פורסם

אלכס, אין לי שום כוונה להפר זכויות יוצרים, קראתי את מה שרשמת ברידמי לגבי הפצה, כנראה שפיספסתי, קורה לכולנו...

פרט לכך שלחתי מיילים לכל היוצרים, אבל עכשיו אמרת שלא ביקשתי רשות, אז אני לא יודע יכול להיות שיש לי בעיה באווטלוק או שלא שלחתי טוב,

הייתי רוצה לדעת אם מישהו אחר קיבל את המייל...

אני ממש מצטער על הקטע הזה...

החבילות שלך לא יכללו בחבילה, ולכן אני גם לא אפרסם אותה כי כל הרעיון היה לקבץ את הכל ביחד, ואתה עשית לא מעט...

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...