Nisim Shoval פורסם ינואר 27, 2008 מחבר דיווח פורסם ינואר 27, 2008 אהלן בקרוב נתחיל לעלות מספר מגדלים במרחב בשאיפה. מגדל מגידו אולי גם הרצליה וש"ד כך שנציע מספר טיסות מגוונות במרחב בנוסף להקפות - יוסיף קצת יותר עיניין לגבי היום למרות שהתנועה המסיבית של ISF היתה בדרום - גם ב"ג היה מלא בתנועה. תורגלו הקפות על מספר מסלולים והיתה חויה חביבה מאוד להלן הטיסות שהיו... DLH4SW טיסה לפרנקפורט DLH444 כנ"ל SHM066 למגידו 4X AKD להקפות 4XMJB לעובדה 4X AAF להקפות 4X GRI הגיעה לנחיתה מאילת 4X AFQ להקפות MAH215 לבודפסט 4X GTD לאילת יישר כוח חברה צריכים לשים יעד שהעומס יהיה גבוה מהשדה האמיתי בב"ג ... אולי זה יקרה ביום מין הימים
Izik Bakshi פורסם ינואר 27, 2008 דיווח פורסם ינואר 27, 2008 צריכים לשים יעד שהעומס יהיה גבוה מהשדה האמיתי בב"ג ... אני מקווה שאתה מוכן נפשית לסופ"ש.... :wink:
Matan Solomon פורסם ינואר 27, 2008 דיווח פורסם ינואר 27, 2008 צריכים לשים יעד שהעומס יהיה גבוה מהשדה האמיתי בב"ג ... אני מקווה שאתה מוכן נפשית לסופ"ש.... :wink: קטן עלינו
shlomo פורסם ינואר 28, 2008 דיווח פורסם ינואר 28, 2008 אהלן בקרוב נתחיל לעלות מספר מגדלים במרחב בשאיפה.מגדל מגידו אולי גם הרצליה וש"ד כך שנציע מספר טיסות מגוונות במרחב בנוסף להקפות - יוסיף קצת יותר עיניין לגבי היום למרות שהתנועה המסיבית של ISF היתה בדרום - גם ב"ג היה מלא בתנועה. תורגלו הקפות על מספר מסלולים והיתה חויה חביבה מאוד להלן הטיסות שהיו... DLH4SW טיסה לפרנקפורט DLH444 כנ"ל SHM066 למגידו 4X AKD להקפות 4XMJB לעובדה 4X AAF להקפות 4X GRI הגיעה לנחיתה מאילת 4X AFQ להקפות MAH215 לבודפסט 4X GTD לאילת יישר כוח חברה צריכים לשים יעד שהעומס יהיה גבוה מהשדה האמיתי בב"ג ... אולי זה יקרה ביום מין הימים יישר כוח לך, ניסים, על ההתמדה ועל זה שכמעט כל ערב אפשר להתחבר לבן גוריון כי יש פיקוח. ותודה גם לניב שעלה אמש לבקרה דרום, מה שאיפשר לי לבצע הקפות באילת עם פיקוח וליהנות בפעם הראשונה מהסינרי הטוב לשם.