LeoS פורסם פברואר 2, 2008 דיווח פורסם פברואר 2, 2008 AMAZING EVENT!!! Expect pictures tomorrow :mrgreen: :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם פברואר 2, 2008 דיווח פורסם פברואר 2, 2008 ורק אני מפסיד אירוע אחרי אירוע... :cry: במקום לחגוג איתכם אני מחשב אינטגרלים ארורים. ובכל זאת, כל הכבוד לברק ומתן על תכנון וביצוע של אירוע מדהים =D> תודה לכל הפקחים היקרים (מתן, דני, ניב, ניסים) שלקחו חלק וביניהם חברנו החדש לאונרדו. תודתי האישית לשמוליק היקר שהגיע לסייע בעמדת תל אביב בהתראה קצרה.
Elad Zeierman פורסם פברואר 2, 2008 דיווח פורסם פברואר 2, 2008 תודה רבה על ארוע מוצלח כרגיל פקחים תותחים בקרוב קליפ של הארוע
TDK פורסם פברואר 2, 2008 דיווח פורסם פברואר 2, 2008 כל הכבוד על האירוע המושקע , אני לצערי הרב לא יכולתי להגיע עקב תנאי מזג אוויר טובים שבגללם נאלצתי לבצע התחיבויות קודמות.
אריק א. פורסם פברואר 2, 2008 דיווח פורסם פברואר 2, 2008 ברכות חמות על האירגון והביצוע המושלם של כולם!!! שבוע טוב מהישראלי האחרון בשיירה לנתב"ג
uvdude פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 אני חושב שהתמונות של הSI מדברות בעד עצמן. אירוע בסדר גודל כזה פשוט עושה כיף לטוס, אתה מרגיש שהכל "חי": פיקוח מלא מהקלירנס ועד הכיבוי, התראות TCAS על כל העולם ואשתו שרוצה לחצות את RDS VOR (אביחי, גם לך, אה? ), בקיצור עומס לא פחות מכמו בעולם באמיתי (אם לא יותר מזה). לצערי כבר בהמראה מנתב"ג הייתי צריך לעבור לNoMP בFSINN כי כל פעם שניסיתי טיפה לשנות מבט בקוקפיט (או חלילה לצאת לspot view), הכל התחיל לקרטע ברמות קשות. בגישה באתונה הפקח שלח אותי לאלף וקטורים בזיגזג כדי לרווח את כל התנועה הנכנסת, ומדי פעם עם בקשות לא הגיוניות (כמו לשמור מהירות 280 ב4000 רגל), אבל בסה"כ פיקוח מקצועי למדי באתונה. הפיקוח בב"ג, כמו תמיד, היה מצויין תודה לברק ומתן על התיאום של האירוע המדהים הזה יחד עם החטיבה היוונית, אני חושב שיהיה מעניין לשמוע סיכום שלהם לאתמול...
Shmulik Lin פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 שלום לכולם שמח שכולם נהנו,אבל מבחינתי זה היה יכול להיות אפילו מושלם או שואף אליו כמה מילים על פיקוח ניקוסיה החלש מאוד.... גרוע ברמות,לא יודע להפריד מטוסים ונראה גם שרוצה להפטר מ"העבודה"ואז משחרר לי 3 מטוסים דבוקים קצת לפני סולין 3 פעמים ברצף וזאת לאחר שביקשתי ממנו שיתקתק ספריישן כמו שצריך במרחב העצום שיש לו ולא היה לחץ מי יודע כמה במרחב זאת הסיבה שהייתי צריך לרתק כל מיני מטוסים בסולין או לשלוח אותם לטייל קצת ולא באשמתם עם המרותקים סליחה ומחילה,לא הייתה ברירה אחרת.. למשל את אבשלום סעדון ,שלח פקח ניקוסיה לוקטורים אי שם באזור דבר ושכח אותו עד שנכמרו רחמיי והוא גם טייל אצלי לצערי מתי נקבל מטוסים מופרדים כמו שצריך? לאלים באולימפוס הפתרון! סה"כ היו קטעים רחבים מאוד שנהניתי והיו כאלה קצרים שלא ח"ח למח' אירועים ולכל מי שתרם מזמנו להצלחת האירוע נ"ב-חברת שחקים למיניהם...נא ללמוד אנגלית כמו שצריך ולצאת לטיסות ארוכות טווח רק לאחר לימודים מתאימים לסוג כזה של טיסה-כמובן לא בהכללה...מי שמבין יבין
Avshalom פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 תודה לכל הפקחים שלקחו חלק באירוע, ותודה לכל המארגנים על אירוע מוצלח. נהנתי מכל רגע והצלחתי למצות עד תום את כל האירוע על ידי טיסה בשני לגים- הלוך וחזור. סה"כ אין לי בעיה לטייל, אבל כשאתה באוויר עם נוסעים עצבניים וטס לכיוון שומקום והפקח בניקוסיה לא מגיב לקריאות שלך זה מתחיל להלחיץ אבל עם המקצועיות של שמוליק חזרנו במהירות לנתיב היישר לנחיתה רכה. נ.ב תודה לברק שהשלים לי קרקע שבוע טוב לכולם
AaronDagan פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 בקר טוב לכל המאזינים והמאזינות...... כעת, אחרי שכל האבק שקע, אפשר לשחזר ולנתח בקצרה כמה סעיפים: 1. הפעם חרגתי מהשגרה וטסתי מסלוניקי לת"א (שחזרתי את טיסת ISR אחרי המשחק של מכבי בסלוניקי ביום חמישי בערב). הפיקוח שם היה סביר, עניני ובהחלט ענה על הציפיות שלי. 2. כצפוי באירועים כאלה, באיזור אתונה היה צפוף, ולדעתי הפקח (CTR) עשה עבודה יפה והתמודד כראוי עם העומס של חברי החטיבה וטייסים מקומיים וזרים. כמה פיקשושים שלו לא ישנו את עובדה שהוא תימרן יפה בין הטיפות..... 3. בקטע אחרי אתונה דרך רודוס והלאה, כאן יש לי משהו חשוב לומר - במיוחד לחדשים מבין חברי החטיבה שעדיין לא צברו ניסיון באירועים כאלה: א. אם אתם לא בטוחים - אל תצטרפו. אם החלטתם להצטרף - תצמדו לאחד החברים היותר וותיקים ובעלי נסיון (ELY468 - קבל זאת כעצה חברית וידידותית). ב. ה-TCAS שלי צרח כל הזמן ולא במקרה: היו חברים ששכחו קביעת גובה שיוט לפי כיוון טיסה. מעל רודוס נאלצתי כמעט לבצע נוהל חירום ולטפס מיידית ל-37500 מכיוון שמולי הגיעו (לרוחב באותו נתיב!!!) 3 מטוסים שהיו בדרך לאתונה ולא נשמעו להוראות הפקח להנמיך מיידית ל-FL140 לכיוון VARIX. לסיכומו של עניין, הופתעתי לטובה לשמוע את "השריף" בזמן ההנמכה, במיוחד שפקח ניקוסיה לא טרח לעשות לי HAND-OVER לנתב"ג, ורק דאג שאני אגיע ל-SOLIN להקפות ב-FL120 עד שהענינים ייתבהרו מעל השדה. נהניתי וכמובן תודות וברכות לברק ולצוות הפקחים שכרגיל עשו עבודה יפה. שבוע טוב ומוצלח,
bar levy פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 Shmulik Lin כתב: נ"ב-חברת שחקים למיניהם...נא ללמוד אנגלית כמו שצריך ולצאת לטיסות ארוכות טווחרק לאחר לימודים מתאימים לסוג כזה של טיסה-כמובן לא בהכללה...מי שמבין יבין שמוליק לא אכפת לי להגיד שאתה מדבר עליי ושמע מה שהיה אתמול זה לא שאני לא ידוע אנגלית אני פניתי אליך באיחור אני יודע וזה בגלל שניקוסיה לא העביר אותו וששאלתי אותו הוא אמר לי להמשיך לסולין, לאחר מכן עבריתי אליך ודיווחתי לך (כמובן באנגלית) שאני איתך מתקרב לסולין (לא זוכר כרגע כמה מייל) בFL120 אתה אמרתה לי לפנות שמאלה 360 ולהנמיך FL160 שאמרתי לך שאני FL120 אז החזרתי לך ריד בק על הפנייה ושאלתי אותך על מנת לוואדות שהתכוונת אליי להנמיך לFL160 ואז עניתה לי בטון עצבני קצת בעברית לטפס.
Niv Malin פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 כמה תמונות מזוית הראייה שלי באירוע: כמות התנועה הייתה מרשימה, ומה שאיציק חזה כמה דקות לפני תחילת האירוע בשיחה איתי בפלאפון אכן התגשם, ועוד לא יצא לי לראות כמות תנועה כזאת מרשימה, נכון שלא הורגש עומס, אבל ראו במדוייק שני גושים גדולים יוצאים זה אל עבר זה מתל אביב לאתונה, ומישראל לפחות היו גם מסודרים בשיירה ישרה ומחולקת יפה. רוב היוונים הגיעו מוכנים (ואלה שלא קיבלו מידע לגבי הנחיתה בעת הטיסה), ושמוליק סיכם יפה את האירוע מבחינה מקצועית. נשתמע באירועים הבאים, תודה לברק ולמתן על ארגון למופת!
4X-KNO פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 טוב. זווית מעט שונה על האירוע המדהים של שבת חבורת המכורים של מחזור 9 עולה לרשת. מדגדג לנו באצבעות כמובן אבל חוק זה חוק ומותר לנו רק להקיף. אנחנו קולטים שיש פיקוח מלא בנתב"ג ומחליטים לעלות להקיף בשדה דב. לפחות אם לא טסים מחוץ ל CTR של השדה אז נהנה לפחות מהמראה. בן גוריון מעולם לא נראה אדום יותר מאשר בשבת. לי לפחות לא רצינו לנחות והיה ממש מדהים. בשמי ובשם שאר המכורים שלנו, תודה רבה לניב על הסבלנות וקור הרוח מול גל המטוסים הנכנס/יוצא ועדיין היה לנו פיקוח מדהים להקפות בשדה דב סיכום באירוע הבא אני מקווה שאנו נהיה חלק מהגל הזה של מטוסים נכנסים/יוצאים אירוע מדהים וכמו כולם, תודה לברק ומתן על האירגון.
Shmulik Lin פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 בר ידידי זה דווקא לא אתה.... מי שזה היה -יודע שכחתי מזה כבר!
Niv Malin פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 4X-KNO כתב: טוב. זווית מעט שונה על האירוע המדהים של שבתחבורת המכורים של מחזור 9 עולה לרשת. מדגדג לנו באצבעות כמובן אבל חוק זה חוק ומותר לנו רק להקיף. אנחנו קולטים שיש פיקוח מלא בנתב"ג ומחליטים לעלות להקיף בשדה דב. לפחות אם לא טסים מחוץ ל CTR של השדה אז נהנה לפחות מהמראה. בן גוריון מעולם לא נראה אדום יותר מאשר בשבת. לי לפחות לא רצינו לנחות והיה ממש מדהים. בשמי ובשם שאר המכורים שלנו, תודה רבה לניב על הסבלנות וקור הרוח מול גל המטוסים הנכנס/יוצא ועדיין היה לנו פיקוח מדהים להקפות בשדה דב סיכום באירוע הבא אני מקווה שאנו נהיה חלק מהגל הזה של מטוסים נכנסים/יוצאים אירוע מדהים וכמו כולם, תודה לברק ומתן על האירגון. כלל לא הפרעתם לי, נהפוך הוא, הרבה נחת היה לראות אתכם מבצעים את ההקפה כהלכה, מדברים בקשר באופן מדוייק ויעיל, ושומרים על קשר עין כל העת האחד עם השני, וכך 3 מקיפים, טסים בחדווה, בלי שאפילו אחד הולך סביב בגלל האחר. הבאתם כבוד ו דוגמא מקצועית לביה"ס ולשאר התנועה. כל הכבוד לכם וישר כח! מצפה לראותכם, ולראות חניכים נוספים, עולים לרשת ומבצעים בהתאם להגבלות טיסות. כבונוס, קבלו צילום מכ"מ שלכם בעת ההקפה:
Shlomlux2 פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 1.5 פריימים המראתי בידיעה שאני לא הולך לסיים את הטיסה (שבת יוצאים ), המראתי בידיעה שהמחשב יתקע כבר בהסעה (ע"ע אירוע קודם :cry: ), המראתי בידיעה שבפיינל ב"ג אני אקבל (מינוס) חמש פריימים :roll: . אבל, נשכתי שפתיים, התגברתי על הבושה- הורדתי את כל הרזולוציות ל-LOW :? אז נכון שהכל נראה "מרובע" וחסר גוון, ונכון שהייתי אופטימי והתפללתי את תפילת החומרה :wink: , וזה עזר :mrgreen: אז המון המון תודה למארגנים, הפקחים וכו'... נהנתי מאד :!: מי ייתן ובאירוע הבא אני כבר אוכל לצלם, לקבל אינסוף פריימים ולטוס ידני (בלי לפחד ששניה אחת אני באוויר ו-5 שניות אחרי זה, על אותו הפריים, אני בתוך עזריאלי). שבוע טוב
Elad Zeierman פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 לכבוד הארוע קליפ חפוז שלי http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=21017
Aviran פורסם פברואר 3, 2008 דיווח פורסם פברואר 3, 2008 shlomy8 כתב: 1.5 פריימיםהמראתי בידיעה שאני לא הולך לסיים את הטיסה (שבת יוצאים ), המראתי בידיעה שהמחשב יתקע כבר בהסעה (ע"ע אירוע קודם :cry: ), המראתי בידיעה שבפיינל ב"ג אני אקבל (מינוס) חמש פריימים :roll: . אבל, נשכתי שפתיים, התגברתי על הבושה- הורדתי את כל הרזולוציות ל-LOW :? אז נכון שהכל נראה "מרובע" וחסר גוון, ונכון שהייתי אופטימי והתפללתי את תפילת החומרה :wink: , וזה עזר :mrgreen: אז המון המון תודה למארגנים, הפקחים וכו'... נהנתי מאד :!: מי ייתן ובאירוע הבא אני כבר אוכל לצלם, לקבל אינסוף פריימים ולטוס ידני (בלי לפחד ששניה אחת אני באוויר ו-5 שניות אחרי זה, על אותו הפריים, אני בתוך עזריאלי). שבוע טוב שלומי אתה חורגת אותי!!
Barak פורסם פברואר 4, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 4, 2008 בוקר טוב, כבר הרבה זמן שרצינו וייחלנו לארגן אירוע עם החטיבה היוונית, אבל בעיקר בגלל שנת חורף ארוכה שלהם ויוזמות שונות שלנו זה לא יצא עדיין לפועל. האירוע שלשום הוא אחד החשובים שהיו ויהיו ואני גם מיד אפרט כאן למה, אבל לפני כן כמה תודות. ליין הפקחים, שמעבר לעובדה (הלא מפתיעה) שהציג מקצועיות אבסולוטית לאורך כל האירוע, גם המשיך לפקח מעבר לשעת סיום האירוע רק בשביל שהטייסים האחרונים יוכלו להנות גם מהחוויה למרות התחייבויות שלהם מפה ועד מחר : שמוליק לין - ת"א ניב מלין - גישה ניסים שובל - מגדל מתן סולומון - קרקע מערב דני מנוסיס - דליברי/קרקע מזרח תודה למתן מיכאלי על העזרה בתכנון והרכבת עמוד האירוע ובכלל אתר האירועים החדש שהשקנו השבוע. וכמובן לצוות החטיבה על הפוש בשיווק ובכלל ! תודה גם לאלעד על הסרטון המדהים ולכל שאר החבר'ה שצילמו, אנחנו עוד נשתמש בתמונות שלכם בהמשך ! במידה ועלו כאן כמה דברים לשיפור אצל טייסים, אז נא לקחת לתשובת לבכם ופשוט לשפר לפעם הבאה. אין צורך להיעלב בטח ובטח שאנשים משכמם ומעלה נותנים לכם פידבקים, במקום זה תגידו תודה. אותי לימדו שביום שמפסיקים להעיר לכם כדאי מאוד שתתחילו לדאוג ! אני חושב שבסה"כ היה אירוע מעולה, לי לפחות פעם ראשונה שיוצא לטוס מאז שנכנסתי לתפקיד בזמן אירוע ופשוט לא נהניתי ככה מטיסה כבר הרבה זמן. תקנו אותי אם אני טועה אבל אם עושים השוואה בין כמות הטייסים שלנו ליוונים אז לנו היו הרבה יותר וזו הייתה הפגנת כוח רצינית מאוד של החטיבה. עדיין, זה לא שנתנו 100% כי אפשר יותר ! מקווה שכולכם נהניתם, הפקתם קצת מקצועיות ועדיין נשאר לכם טעם לעוד. עד לאירוע הבא, צוות אירועים ! לא פירטת מדוע האירוע אחד החשובים שהיה ויהיה....
zmatan פורסם פברואר 4, 2008 דיווח פורסם פברואר 4, 2008 אוקי אז דעתי לאירוע. בגדול רובכם כבר סיכם את מהות האירוע.אין ספק שזה היה פוש רציני לחטיבה שלנו ואני בטוח שהאירוע הזה פתח לנו דלתות רבות עם היוונים ואף עם רבים אחרים. נבצר ממני להיות נוכח באירוע אבל ידעתי שהכול יתוקתק כמו שעון שוויצרי טוב ושיהיה אירוע מ-ע-ו-ל-ה,כמו שהיה, ועל זה אני מוקיר ומעריך מאוד את הטייסים המקצועיים שלנו בד בבד עם נבחרת פקחים חלומית ומצויינת. תודה רבה לכולם על ההשתתפות.תגובות כאלה רק מחזקות את הצורך שלי ושל ברק להמשיך ולהפיק אירועים מסוגים כאלה עבור חטיבה נהדרת שכזו. בנוסף,אני גאה באמת להכריז רשמית על האתר החדש שיצרנו עבור מחלקת אירועים וישמש את כולנו לעידכונים וחדשות בנושא. בהמשך הוא יילך ויתפתח ואתם מוזמנים להמשיך להעלות הצעות ולהעביר לי או לברק. תודה לכולם ועד האירוע הבא, להישמע צוות אירועים.