dani-manusis פורסם ינואר 29, 2008 דיווח פורסם ינואר 29, 2008 הערב (29.1) אני אאייש את מגידו. החל מהשעה 2000 יכול להיות שאפילו מוקדם יותר. כולם מוזמנים להגיע עם כל מטוס . בגובה 1000 צפוי שלג ורוחות של עד 50 קשרים מדרום מערב. נצלו את זה שבסימולטור אפשר לטוס במז"א כזה :mrgreen: הערה: אנא מכל הטייסים להעמיד את המטוסים בחניות שנמצאות מדרום למסלול ולא בחניות הצפוניות הקרובות מאד למסלול, 1. החניות לא שמישות במציאות 2. רוחות דרומיות חזקות מאד שגורמות במקרה של הליכה סביב סחיפה צפונה והדבר מאד מסוכן למטוסים שעל הקרקע. אתמול בערב זה קרה, מטוס קל כמעט נישק מטוס שנחת לפני כן וחנה בחניה זו. הצפי הוא שיהיה הערב שלג לא רע בנצרת עילית (הר יונה) אז אל תתפלאו אם אני אעלם מהקשר
Idan Traub פורסם ינואר 29, 2008 דיווח פורסם ינואר 29, 2008 אהי יבוא רק בישביל לראות מטוס נוחת בתנאים כאלה לא לטוס(איו לי אומץ גם ככה לעלות לטוס ברשת יותר ליפני ifs כשראיתי כמה יש לי עוד לדעת ) ומקווה שאם הפראפס לא יעשה בעיתואני יהיה הצלם של השדה הערב :mrgreen: :mrgreen:
Avichai Koor פורסם ינואר 29, 2008 דיווח פורסם ינואר 29, 2008 אין בעיה אני בא עם כדור פורח זה נשמע יותר מאתגר משה :mrgreen: אני אגיע אולי ב9 וחצי אם יהיה עדיין פיקוח ותנועה
תומר עינבר פורסם ינואר 29, 2008 דיווח פורסם ינואר 29, 2008 אני בא עם מטוס נייר ויש כזה מודל.. נראה כמה זמן אני מחזיק באוויר...