Kobi David פורסם מאי 3, 2004 דיווח פורסם מאי 3, 2004 שלום חברים, לפני מספר שנים, כשעניין הסימולטורים רק התחיל, גילינו להפתעתנו שיש "משוגעים" בעולם, שיש לקוקפיט בתוך הבית! לאחרונה זה הגיע גם אלינו, זה התחיל עם עדי ארנסט (שיש לו חשבון עם מלכת החורף) והמשיך עם עוד מספר אנשים שהתחילו ליזום את מה שכולנו חולמים עליו, קוקפיט ביתי! חלקכם מכירים אותו, וחלקכם לא, אנו שמחים להביא לקדמת הנושא את דודי מישה, שבונה קוקפיט אמיתי של 747, והחל מהיום, כל אחד מאיתנו, יהיה חלק מהפרוייקט, על ידי מתן עצות,עזרה,ביקורת או כל דבר אחר הקשור לפרוייקט. אתם מוזמנים לראות ולהנות מהפרוייקט: http://www.israelairlines.org/Cockpit_Project יישר כוח לדודי!!! הקהילה איתך.
109th.amit פורסם מאי 3, 2004 דיווח פורסם מאי 3, 2004 בהצלחה יישר כוח!!אני מקווה לקוקפיט אף 16 חחח תומר היית מת... ביום שיהיה לך קוקפיט של אף 16 בבית אני עובר לגור אצלך...
e_dor פורסם מאי 3, 2004 דיווח פורסם מאי 3, 2004 IAL לא עובד לי אבל בהצלחה בפרוייקט ואשמח לתת רעיונות אם יצוצו לי ...
mickey lip פורסם מאי 3, 2004 דיווח פורסם מאי 3, 2004 דודי התותח זה כל יפה אתם צריכים לראות את בעיניים פשוט מדהים אני איתך מתי שאתה רק צריך מיקי
David Misha פורסם מאי 7, 2004 דיווח פורסם מאי 7, 2004 תודה חבר'ה על הפרגון מבטיח לשמור את השירשור הזה כתצוגה לפרוייקט עד ההשקה יהיה שמפנייה.