×�הרון VATIL2 פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 שלום לכולם, מכיוון שהרשת מופגזת לאחרונה ב"תולעים" למיניהן, רציתי ליידע אתכם על שתי אפשרויות כיצד למנוע חדירות דרך תוכנת הדואר שלכם, להלן: 1. ב"ספר הכתובות" הוסיפו שם ממוען "000" (3 אפסים) ואת הכתובת שלו: warmalert@w 2. כנ"ל אבל הפעם השם יהיה "000anonimus" וכתובת הדואר: 000anonimus@anonimus.baa . אני משתמש בתרגיל הזה כבר כמה שנים טובות ללא כל הטרדה של תולעים וגוקים למיניהם... אז נסו את זה, כי אם לא יועיל , לפחות לא יזיק............ בהצלחה,
mickey lip פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 תודה אהרון ננסה. כמו שאמרת אם לא יועיל לא יזיק. מיקי :wink:
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 שלום אהרון, הפתרון הזה שהצעת אומנם נשמע הגיוני, אבל אני אישית לוקח אותו ב "ערבון מוגבל" :wink: 1. אין שום סיבה שתולעת שלא תצליח לשלוח את עצמה לכתובת הראשונה בספר הכתובות , לא תנסה עם כתובות אחרות בספר :roll: מבחינה טכנית , כותב התולעת יכול להגדיר אותה כך שתבחר כתובות באופן אקראי מהספר ולאו דווקא שתתחיל מההתחלה. 2. אם לחשוב על העקרון של פעולת התולעת שמנסה לשלוח את עצמה, היא אינה צריכה להיות "תוכנה" שתבדוק אם הפעולות שביצעה עברו בהצלחה, לכן המתכנת יכול פשוט לתכנת אותה לשלוח ולעבור הלאה , בלי לבדוק אם הכתובת הינה חוקית או לא...במקרה כזה הפתרון הזה לא יעבוד... 3. רוב התולעות היום משתמשות במנוע שליחת אימייל פנימי שלהן , ולא את זה של OUTLOOK , לכן אפשר בקלות להתעלם מהודעות שגיאה שיוכלו לעצור את פעולת התולעת שמנסה להתרבות... 4. וכמובן, זה שהתולעת לא הצליחה לשכפל את עצמה, לא אומר שנפתרה הבעייה. הרי המחשב עצמו עדיין נגוע ומחייב טיפול. אני הייתי מציע דבר ראשון וחשוב מאד ... לפני שפותחים כל קובץ באימייל, לוודא שתוכנת האנטי וירוס מעודכנת לאותו רגע ! ובכלל למחוק הודעות שקיבלתם מאנשים שאינכם מכירים. http://techupdate.zdnet.com/techupdate/ ... 95,00.html http://www.arachnophiliac.com/hoax/Outlook_Trick.htm My 2 Cents
×�הרון VATIL2 פורסם מאי 4, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 4, 2004 שאדי, ידידי, אני חותם על כל מילה שלך וממליץ לכולם לקרוא היטב את הערותיך. והצעה לסדר: מכיוון שהתופעה מתפשטת בקצב מטורף ועלולה לסכן את כולנו, כדאי להפנות את החברים לאותם אתרים המטפלים בבעייה במסגרת האתר של החטיבה. תודה על הארותיך והערותיך. יום טוב,
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 רעיון מצויין... אפשר להכין דף עם הסברים וקישורים בנושא זה. אני צריך מתנדב שיעזור לי באיסוף החומר... מי שמעוניין שיפנה אליי בהודעה פרטית.
Itai Ganor פורסם מאי 4, 2004 דיווח פורסם מאי 4, 2004 יש גם את וירוס הסאסרא הזה הוא כבר הדביק עשרות מחשבים בעולם לא עשרות מילוני
Izik Bakshi פורסם מאי 6, 2004 דיווח פורסם מאי 6, 2004 שלום חברים לאחרונה הותקפתי בהרבה תועלים דבר שגרם לי לפרמט את המחשב כמה פעמים וגם כמעט מנע ממני להשתתף באירוע של IA, מה שאני ממליץ זה פשוט FIRE WALL שבו תאשרו ותחסמו את מה שאתם רוצים, אצלי זה עובד נהדר.