shlomo פורסם פברואר 5, 2008 דיווח פורסם פברואר 5, 2008 http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/951438.html שימו לב, יש זמן, האמיתי מתוכנן להיבנות בתוך 25 שנים.
4X-KNO פורסם פברואר 6, 2008 דיווח פורסם פברואר 6, 2008 5000 קמ"ש אני מוכן לעשות טובה ולקחת אותו להקפות בפיק
Avi - 4X-KDF פורסם פברואר 6, 2008 דיווח פורסם פברואר 6, 2008 לפי איך שהכנפיים נראות בעיני בתמונה הקטנה הזאת יהיו לו מהירויות המראה ונחיתה מאוד גבוהות, ולגבי הפניות הרחבות בטירוף שבטח יש למטוס הזה, למשהו יש השארה לנהלים שיהיו למטוס הזה בניווט פשוט במסלול טיסה רגיל?
Baruch Spiegel פורסם פברואר 6, 2008 דיווח פורסם פברואר 6, 2008 תודה שלמה על הקישור. ה-A2 תוכנן ללא חלונות, וזאת מפני שהחום שהמהירות הרבה של הטיסה יוצרת מקשה על התקנת חלונות שלא יהיו כבדים מדי אך בטוחים מספיק. פתרון אפשרי שהוצע לבעיה הוא התקנת מסכים במקום חלונות, שיקרינו את הנוף. מסכים במקום חלונות... המממ...מתחיל להיות דומה לסימולטור... "AS SIM AS IT GETS"
Ben Cohen פורסם פברואר 6, 2008 דיווח פורסם פברואר 6, 2008 לפי איך שהכנפיים נראות בעיני בתמונה הקטנה הזאת יהיו לו מהירויות המראה ונחיתה מאוד גבוהות, ולגבי הפניות הרחבות בטירוף שבטח יש למטוס הזה, למשהו יש השארה לנהלים שיהיו למטוס הזה בניווט פשוט במסלול טיסה רגיל? העניין הוא שבמהירויות כאלה, לא נראה לי שיהיה לך זמן להתסכל מהחלון.
makover פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 סוג של דג'וו תקף אותי חחחחח אני מכיר את הציורים והכתבות האילו אישית כבר 40 שנה חחחחחח פנטזיה ישנה של האנושות........... אבל ממש אותם ציורים.......... :!: :!: :!: נקודה למחשבה :idea:
3Dvg פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 תודה שלמה על הקישור.ה-A2 תוכנן ללא חלונות, וזאת מפני שהחום שהמהירות הרבה של הטיסה יוצרת מקשה על התקנת חלונות שלא יהיו כבדים מדי אך בטוחים מספיק. פתרון אפשרי שהוצע לבעיה הוא התקנת מסכים במקום חלונות, שיקרינו את הנוף. מסכים במקום חלונות... המממ...מתחיל להיות דומה לסימולטור... "AS SIM AS IT GETS" מעניין אם גם להם יהיה במקלדת את הצירוף Ctrl+Alt+Del..... ויותר מעניין לדעת מה יקרה אם ילחצו עליו.... :roll:
avigilad99 פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 תודה שלמה על הקישור.ה-A2 תוכנן ללא חלונות, וזאת מפני שהחום שהמהירות הרבה של הטיסה יוצרת מקשה על התקנת חלונות שלא יהיו כבדים מדי אך בטוחים מספיק. פתרון אפשרי שהוצע לבעיה הוא התקנת מסכים במקום חלונות, שיקרינו את הנוף. מסכים במקום חלונות... המממ...מתחיל להיות דומה לסימולטור... "AS SIM AS IT GETS" מעניין אם גם להם יהיה במקלדת את הצירוף Ctrl+Alt+Del..... ויותר מעניין לדעת מה יקרה אם ילחצו עליו.... :roll: מעניין מה ייקרה אם יילחצו בטיסה CTRL+SHIFT+E.... :roll:
Aviran פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 תודה שלמה על הקישור.ה-A2 תוכנן ללא חלונות, וזאת מפני שהחום שהמהירות הרבה של הטיסה יוצרת מקשה על התקנת חלונות שלא יהיו כבדים מדי אך בטוחים מספיק. פתרון אפשרי שהוצע לבעיה הוא התקנת מסכים במקום חלונות, שיקרינו את הנוף. מסכים במקום חלונות... המממ...מתחיל להיות דומה לסימולטור... "AS SIM AS IT GETS" מעניין אם גם להם יהיה במקלדת את הצירוף Ctrl+Alt+Del..... ויותר מעניין לדעת מה יקרה אם ילחצו עליו.... :roll: מעניין מה ייקרה אם יילחצו בטיסה CTRL+SHIFT+E.... :roll: יותר מעניין אם ילחצו Ctrl+Shift+F1 :roll:
Elad Levy פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 הסיכוי להגיע למהירות כזאת עם "קצת דלק זה לצאת לגובה של 20-30 קילומטר להיכנס למעיין מסלול אובטורי לצבור שם מהירות (להאיץ ל-5000 קמ"ש )ואז לאט לאט לרדת זה מה שנראה לי. שיהיה