leomirl פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 שלום לכולם אני מתכוון לעלות היום לשדר אחרי השעה 21:15 על תדר בקרה דרום. אני מראה לחברים פקחי טיסה קולגות ,את הסימולטור. אשמח שיעלו מספר טיייסים בייחוד לטיסה בנתיבים הגבוהים. תודה מראש ליאונרדו בכל אופן לשאלות או הערות leomirl@bezeqint.net
alon_barnea פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 שלום ליאונרדו . אנסה להגיע (4X-ABR) לטיסה מ- LLBG-LLOV מקווה להביא איתי את בוקי (4X-MJB) תודה
Aviran פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 שלום ליאונרדו. אני אטוס בנתיבים נמוכים (דהיינו CVFR), מאילת לתימן. ואם יהיה סנטר, אז בכלל, אני אטוס עד שדה דב כמובן שגם שניר אלפנדרי מגיע איתי (העוזר הנאמן שלי, אלא מה), ואולי גם עוד חלק ממחזור 8 (קניספל, יש סיכוי שנראה אותך :mrgreen: )
bar levy פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 באזור 21:30, ת"א יצטרף לחגיגה.להית' רן תוכל להשגיח עליי מגדל באותו זמן?
Zeev Bucki פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 חברים אני כמובן מצטרף לחגיגה אז בואו בהמוניכם וניתן הצגה מקצועית בטיסה כך שליאונרדו וחבריו הפקחים במציאות יבינו כי המציאות האמיתית היא פה אצלנו בוואטיל ולא אצלם... בוקי זאב:4X-MJB
Or Netzer פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 חברים אני כמובן מצטרף לחגיגה אז בואו בהמוניכם וניתן הצגה מקצועית בטיסה כך שליאונרדו וחבריו הפקחים במציאות יבינו כי המציאות האמיתית היא פה אצלנו בוואטיל ולא אצלם...בוקי זאב:4X-MJB ועל זה נאמר אמן!!!
Aviran פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 חברים אני כמובן מצטרף לחגיגה אז בואו בהמוניכם וניתן הצגה מקצועית בטיסה כך שליאונרדו וחבריו הפקחים במציאות יבינו כי המציאות האמיתית היא פה אצלנו בוואטיל ולא אצלם...בוקי זאב:4X-MJB ועל זה נאמר אמן!!! כן יהי רצון! ונצר, אולי תעלה גם אותה לפיקוח, בוא נגיד על... פלוטו? :mrgreen: (סורי, אבל בא לי על טיסה מאילת לחיפה, ולא הכי נעים להיות על הסנטר..... )
snir_18 פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 שלום ליאונרדו.אני אטוס בנתיבים נמוכים (דהיינו CVFR), מאילת לתימן. ואם יהיה סנטר, אז בכלל, אני אטוס עד שדה דב כמובן שגם שניר אלפנדרי מגיע איתי (העוזר הנאמן שלי, אלא מה), ואולי גם עוד חלק ממחזור 8 (קניספל, יש סיכוי שנראה אותך :mrgreen: ) ועל זה נאמר אמן
Or Netzer פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 חברים אני כמובן מצטרף לחגיגה אז בואו בהמוניכם וניתן הצגה מקצועית בטיסה כך שליאונרדו וחבריו הפקחים במציאות יבינו כי המציאות האמיתית היא פה אצלנו בוואטיל ולא אצלם...בוקי זאב:4X-MJB ועל זה נאמר אמן!!! כן יהי רצון! ונצר, אולי תעלה גם אותה לפיקוח, בוא נגיד על... פלוטו? :mrgreen: (סורי, אבל בא לי על טיסה מאילת לחיפה, ולא הכי נעים להיות על הסנטר..... ) פלוטו לא אבל גישה ב"ג בהחלט כן :] (מצטער, הרבה זמן לא עליתי ת"א - פלוטו). וזה אור בשבילך :mrgreen: :wink:
uvdude פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 אז ככה... הרגע נחתתי על 03 באילת אחרי טיסה די מרתקת ומלאת אקשן. לקחתי את ה737 והמראתי מב"ג על הJ13 אחרי שעשיתי לערן את המוות על הקלירנס שלי ליאונרדו קיבל אותי בפיקוח דרום בצורה מקצועית להפליא (טוב נו, פקח אמיתי...). קיבלתי הנמכה לLOT 5000 וישר לנחיתה 21, אבל ההנמכה הייתה כבדה מדי בשבילי. ביקשתי וקיבלתי גישת VOR ל03. איך שאני עובר סף מסלול אני רואה שהחניה באילת מלאה עד אפס מקום ובסוף המסלול הודעתי שאני מתנתק ושיהיה לבריאות לכל התנועה באילת... ליאונרדו, היה לך בעיות רציניות במיקרופון עם דיסטורשן, כדאי לבדוק את זה, זה קצת העיב על הפיקוח המצויין מכל בחינה אחרת. אני לא חושב שאי פעם ראיתי את דרום הארץ מלא כל כך בתנועה, היה חוויה מרעננת ביותר!
TDK פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 מזמן לא יצא לי לטוס לאילת ,אז החלטתי שהגיע הזמן ולקחתי את ההרקולס לטיסה מאילת לבן גוריון . תודה רבה לכל הפקחים . סוף שבוע טוב לכלום. תמונת מצב מאזורינו-
Or Netzer פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 היה תענוג בזמן הקצר שעליתי לרענון על גישה. תודה לטייסים ומצטער על החלודה שניכרה :\
Aviran פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 חברים אני כמובן מצטרף לחגיגה אז בואו בהמוניכם וניתן הצגה מקצועית בטיסה כך שליאונרדו וחבריו הפקחים במציאות יבינו כי המציאות האמיתית היא פה אצלנו בוואטיל ולא אצלם...בוקי זאב:4X-MJB ועל זה נאמר אמן!!! כן יהי רצון! ונצר, אולי תעלה גם אותה לפיקוח, בוא נגיד על... פלוטו? :mrgreen: (סורי, אבל בא לי על טיסה מאילת לחיפה, ולא הכי נעים להיות על הסנטר..... ) פלוטו לא אבל גישה ב"ג בהחלט כן :] (מצטער, הרבה זמן לא עליתי ת"א - פלוטו). וזה אור בשבילך :mrgreen: :wink: דווקא היית פקח מעולה. אגב, חשבתי שזה אלמוג עטר בהתחלה, ולא אתה :shock: בכל מקרה, הקול שלך מתאים לפיקוח! ואפשר נצר, פליז? :oops:
leomirl פורסם פברואר 9, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 9, 2008 ראשית תודה לכל הטייסים, מדריכים, פקחים, אנשים טובים. את הבעיות במיקרופון הצלחתי לסדר בשעה 0100 !!!!!!!!!!!!!!! דני מנוסיס עזר לי הרבה מאוד בנושא ההגדרות ואני מקווה שהכל יעבוד לשביעות רצוני בהמשך. לעצם האירוע: לשים לב ב- J13 מתחבר לנתיב J10 בנקודות או צופר או נורית ולא בסמר. להסתכל טוב במפה. אני מתנצל שכאשר לא שמעו אותי בקשר עברתי לטקסט אבל בטעות הוא "שודר" לטייס לא נכון. לכן היו הרבה אי הבנות. ההפרדות בנתיב 10 מייל או 1000 רגל. כאשר באים מספר מטוסין צפופים לנחיתה בעובדה יש צורך לפתוח בינהם מרחק לפחות 10 מייל כדי שיצטרפי בנורית 050. אבל תנאי מוקדם לכך הוא מז"א טוב אחרת יש לשמור גם 060 למטוס השני בשל הליכה סביב בעובדה לכיוון נורית 050. מכיוון שהנתיב צר וארוך קשה לעקוב בצורה מקצועית על תנועות בנמוך וגם בגבוה.לכן אני מציע שאם אין התייחסות מיוחדת לנתיב CVFR המטוס יטוס לפי מרשה בגבהי הנתיב (דומה לתקלת קשר) והוא יכול לשדר עיוור. טוב זה בינתים שוב תודה לכולם
Zeev Bucki פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 שלום ריקרדו אני שמח שתיקנת את בעיות הקול מאמש כי זה באמת הפריע למהלך הטיסה. בתקווה שאתה עולה היום ואם כן מתי.כי היום בערב בשבת יש לאנשים זמן ויבואו הרבה. בוקי זאב:4X-MJB
Or Netzer פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 חברים אני כמובן מצטרף לחגיגה אז בואו בהמוניכם וניתן הצגה מקצועית בטיסה כך שליאונרדו וחבריו הפקחים במציאות יבינו כי המציאות האמיתית היא פה אצלנו בוואטיל ולא אצלם...בוקי זאב:4X-MJB ועל זה נאמר אמן!!! כן יהי רצון! ונצר, אולי תעלה גם אותה לפיקוח, בוא נגיד על... פלוטו? :mrgreen: (סורי, אבל בא לי על טיסה מאילת לחיפה, ולא הכי נעים להיות על הסנטר..... ) פלוטו לא אבל גישה ב"ג בהחלט כן :] (מצטער, הרבה זמן לא עליתי ת"א - פלוטו). וזה אור בשבילך :mrgreen: :wink: דווקא היית פקח מעולה. אגב, חשבתי שזה אלמוג עטר בהתחלה, ולא אתה :shock: בכל מקרה, הקול שלך מתאים לפיקוח! ואפשר נצח, פליז? :oops: כן אתה יכול לנצח לקרוא לי אור. חח אני בעצמי שמתי לב לחלודה שלי , אבל לא משנה. ריקרדו אנשים פה רוצים הדרן :mrgreen:
Aviran פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 חברים אני כמובן מצטרף לחגיגה אז בואו בהמוניכם וניתן הצגה מקצועית בטיסה כך שליאונרדו וחבריו הפקחים במציאות יבינו כי המציאות האמיתית היא פה אצלנו בוואטיל ולא אצלם...בוקי זאב:4X-MJB ועל זה נאמר אמן!!! כן יהי רצון! ונצר, אולי תעלה גם אותה לפיקוח, בוא נגיד על... פלוטו? :mrgreen: (סורי, אבל בא לי על טיסה מאילת לחיפה, ולא הכי נעים להיות על הסנטר..... ) פלוטו לא אבל גישה ב"ג בהחלט כן :] (מצטער, הרבה זמן לא עליתי ת"א - פלוטו). וזה אור בשבילך :mrgreen: :wink: דווקא היית פקח מעולה. אגב, חשבתי שזה אלמוג עטר בהתחלה, ולא אתה :shock: בכל מקרה, הקול שלך מתאים לפיקוח! ואפשר נצח, פליז? :oops: כן אתה יכול לנצח לקרוא לי אור. חח אני בעצמי שמתי לב לחלודה שלי , אבל לא משנה. ריקרדו אנשים פה רוצים הדרן :mrgreen: שיט איתך האמת, שעל שדה דב לא היית חלוד :mrgreen:
uvdude פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 לשים לב ב- J13 מתחבר לנתיב J10 בנקודות או צופר או נורית ולא בסמר. להסתכל טוב במפה. ככה נראית הדפית שלי של J13. אם למישהו יש דפית יותר מעודכנת אני אשמח אם הוא יעלה.
anton_il פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 למה התנתקתה התמול בדיוק לפני נכיתה שלי ELY610 ושל SAA103
Izik Bakshi פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 להלן דפית מעודכנת של הנתיב באדיבות לאונרדו, הדפית תעלה לאתר החטיבה בקרוב בחלק ממדריך של פיקוח דרום.
Izik Bakshi פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 הדפית זמינה בספרייה החטיבתית לכל המעוניין. תודה לרן בן שמואל על העזרה בנושא, וללאונרדו על הדפית.