עבור לתוכן
leomirl

בקרה דרום עולה לשידור - יום ו אחרי 2100

Recommended Posts

פורסם

שלום לכולם

אני מתכוון לעלות היום לשדר אחרי השעה 21:15 על תדר בקרה דרום. אני מראה לחברים פקחי טיסה קולגות ,את הסימולטור. אשמח שיעלו מספר טיייסים בייחוד לטיסה בנתיבים הגבוהים.

תודה מראש

ליאונרדו

בכל אופן לשאלות או הערות

leomirl@bezeqint.net

פורסם

שלום ליאונרדו.

אני אטוס בנתיבים נמוכים (דהיינו CVFR), מאילת לתימן.

ואם יהיה סנטר, אז בכלל, אני אטוס עד שדה דב :lol:

כמובן שגם שניר אלפנדרי מגיע איתי (העוזר הנאמן שלי, אלא מה), ואולי גם עוד חלק ממחזור 8 (קניספל, יש סיכוי שנראה אותך :mrgreen: )

פורסם

חברים אני כמובן מצטרף לחגיגה אז בואו בהמוניכם וניתן הצגה מקצועית בטיסה כך שליאונרדו וחבריו הפקחים במציאות יבינו כי המציאות האמיתית היא פה אצלנו בוואטיל ולא אצלם...

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם
חברים אני כמובן מצטרף לחגיגה אז בואו בהמוניכם וניתן הצגה מקצועית בטיסה כך שליאונרדו וחבריו הפקחים במציאות יבינו כי המציאות האמיתית היא פה אצלנו בוואטיל ולא אצלם...

ועל זה נאמר אמן!!!

פורסם

ועל זה נאמר אמן!!!

כן יהי רצון! :D

ונצר, אולי תעלה גם אותה לפיקוח, בוא נגיד על... פלוטו? :mrgreen: (סורי, אבל בא לי על טיסה מאילת לחיפה, ולא הכי נעים להיות על הסנטר..... :lol: )

פורסם
שלום ליאונרדו.

אני אטוס בנתיבים נמוכים (דהיינו CVFR), מאילת לתימן.

ואם יהיה סנטר, אז בכלל, אני אטוס עד שדה דב :lol:

כמובן שגם שניר אלפנדרי מגיע איתי (העוזר הנאמן שלי, אלא מה), ואולי גם עוד חלק ממחזור 8 (קניספל, יש סיכוי שנראה אותך :mrgreen: )

ועל זה נאמר אמן :lol:

פורסם

ועל זה נאמר אמן!!!

ונצר, אולי תעלה גם אותה לפיקוח, בוא נגיד על... פלוטו? :mrgreen: (סורי, אבל בא לי על טיסה מאילת לחיפה, ולא הכי נעים להיות על הסנטר..... :lol: )

פלוטו לא אבל גישה ב"ג בהחלט כן :] (מצטער, הרבה זמן לא עליתי ת"א - פלוטו).

וזה אור בשבילך :mrgreen: :wink:

פורסם

אז ככה... הרגע נחתתי על 03 באילת אחרי טיסה די מרתקת ומלאת אקשן.

לקחתי את ה737 והמראתי מב"ג על הJ13 אחרי שעשיתי לערן את המוות על הקלירנס שלי :) ליאונרדו קיבל אותי בפיקוח דרום בצורה מקצועית להפליא (טוב נו, פקח אמיתי...).

קיבלתי הנמכה לLOT 5000 וישר לנחיתה 21, אבל ההנמכה הייתה כבדה מדי בשבילי. ביקשתי וקיבלתי גישת VOR ל03. איך שאני עובר סף מסלול אני רואה שהחניה באילת מלאה עד אפס מקום ובסוף המסלול הודעתי שאני מתנתק ושיהיה לבריאות לכל התנועה באילת...

ליאונרדו, היה לך בעיות רציניות במיקרופון עם דיסטורשן, כדאי לבדוק את זה, זה קצת העיב על הפיקוח המצויין מכל בחינה אחרת.

אני לא חושב שאי פעם ראיתי את דרום הארץ מלא כל כך בתנועה, היה חוויה מרעננת ביותר!

פורסם

מזמן לא יצא לי לטוס לאילת ,אז החלטתי שהגיע הזמן ולקחתי את ההרקולס

לטיסה מאילת לבן גוריון . תודה רבה לכל הפקחים . סוף שבוע טוב לכלום.

תמונת מצב מאזורינו-

71970649aj8.jpg

פורסם

ועל זה נאמר אמן!!!

דווקא היית פקח מעולה. אגב, חשבתי שזה אלמוג עטר בהתחלה, ולא אתה :shock:

בכל מקרה, הקול שלך מתאים לפיקוח!

ואפשר נצר, פליז? :oops:

פורסם

ראשית תודה לכל הטייסים, מדריכים, פקחים, אנשים טובים.

את הבעיות במיקרופון הצלחתי לסדר בשעה 0100 !!!!!!!!!!!!!!!

דני מנוסיס עזר לי הרבה מאוד בנושא ההגדרות ואני מקווה שהכל יעבוד לשביעות רצוני בהמשך.

לעצם האירוע:

לשים לב ב- J13 מתחבר לנתיב J10 בנקודות או צופר או נורית ולא בסמר. להסתכל טוב במפה.

אני מתנצל שכאשר לא שמעו אותי בקשר עברתי לטקסט אבל בטעות הוא "שודר" לטייס לא נכון.

לכן היו הרבה אי הבנות.

ההפרדות בנתיב 10 מייל או 1000 רגל.

כאשר באים מספר מטוסין צפופים לנחיתה בעובדה יש צורך לפתוח בינהם מרחק לפחות 10 מייל כדי שיצטרפי בנורית 050. אבל תנאי מוקדם לכך הוא מז"א טוב אחרת יש לשמור גם 060 למטוס השני בשל הליכה סביב בעובדה לכיוון נורית 050.

מכיוון שהנתיב צר וארוך קשה לעקוב בצורה מקצועית על תנועות בנמוך וגם בגבוה.לכן אני מציע שאם אין התייחסות מיוחדת לנתיב CVFR המטוס יטוס לפי מרשה בגבהי הנתיב (דומה לתקלת קשר) והוא יכול לשדר עיוור.

טוב זה בינתים שוב תודה לכולם

פורסם

שלום ריקרדו אני שמח שתיקנת את בעיות הקול מאמש כי זה באמת הפריע למהלך הטיסה.

בתקווה שאתה עולה היום ואם כן מתי.כי היום בערב בשבת יש לאנשים זמן ויבואו הרבה.

פורסם

ועל זה נאמר אמן!!!

ואפשר נצח, פליז? :oops:

כן אתה יכול לנצח לקרוא לי אור.

חח אני בעצמי שמתי לב לחלודה שלי , אבל לא משנה.

ריקרדו אנשים פה רוצים הדרן :mrgreen:

פורסם

ועל זה נאמר אמן!!!

ואפשר נצח, פליז? :oops:

כן אתה יכול לנצח לקרוא לי אור.

חח אני בעצמי שמתי לב לחלודה שלי , אבל לא משנה.

ריקרדו אנשים פה רוצים הדרן :mrgreen:

שיט איתך :(

האמת, שעל שדה דב לא היית חלוד :mrgreen:

פורסם
לשים לב ב- J13 מתחבר לנתיב J10 בנקודות או צופר או נורית ולא בסמר. להסתכל טוב במפה.

ככה נראית הדפית שלי של J13.

אם למישהו יש דפית יותר מעודכנת אני אשמח אם הוא יעלה.

j13nl4.jpg

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...