TalB פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 שלום לכולם :mrgreen: אני טל, בן 15 וחצי מהמרכז. אני מתעניין בתעופה כבר כמה זמן, ואני טס פה ושם בסימולטור, בערך חצי שנה, אבל מעולם לא טסתי ב VATSIM. בעקבות המלצות של כמה אנשים, כמו שחר שירטו שמכיר אותי, הצטרפתי ל VATIL ולאט לאט (אחרי קריאה מרובה...) אתחיל לטוס ברשת אני מקווה ללמוד יותר על תעופה דרך הסימולטור, וכמובן... להנות שמעתי עליכם גדולות ונצורות, מקווה לא להתאכזב (חושב שלא).
אורח פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 אבל אמרתם ברוך הבא , ולא הזכרתם את IFS? אז ברוך הבא טל ! ישנו בית ספר מ-צ-ו-י-ן שילמד אותך הכל כדי שתדע לשלוט במטוס כמו שצריך , לשלוט בנדב"ר ובעצם הכל כדי שתוכל לדעת לטוס כמו שצריך בVATSIM, הכתובת : www.IFSchool.net בהצלחה![/u]
Aviran פורסם פברואר 8, 2008 דיווח פורסם פברואר 8, 2008 אבל אמרתם ברוך הבא , ולא הזכרתם את IFS?אז ברוך הבא טל ! ישנו בית ספר מ-צ-ו-י-ן שילמד אותך הכל כדי שתדע לשלוט במטוס כמו שצריך , לשלוט בנדב"ר ובעצם הכל כדי שתוכל לדעת לטוס כמו שצריך בVATSIM, הכתובת : www.IFSchool.net בהצלחה![/u] אמרת נדב"ר ולא אמרת ראשי תיבות? :? בכל מקרה, נדב"ר - נהלי דיבור. אז ברוך הבא טל טל! :mrgreen: אגב, תתעלם מפרגל. לעיתים קרובות יש לו התפרצויות זעם, אך אתה תתחיל להתרגל לכך ברגע שתתחיל לטוס איתו ב-IFS (שאגב, גם את ראשי התיבות לא אמרת.. אז IFS - Israeli Flight School) שיהיה בהצלחה ( ) :!:
TalB פורסם פברואר 8, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 8, 2008 תודה לכולם ואת אביב אני מכיר, הוא פשוט לא זוכר אותי... דיברנו ב TS עם שחר, יש לי אותך במסנג'ר...
Baruch Spiegel פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 נדב"ר ? זה הכותרת שלכם? נו באמת. :roll: כאילו אתם חדשים ב IFS... :mrgreen:
Avi - 4X-KDF פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 אבירן ופרגל (לחדשים, אביב קרבל) אנשים מצחיקים פשוט ברוך הבא טל, אני בטוח שאתה לא תיתאכזב, הקהילה הזאת רק הולכת ומשתבחת עם הזמן כמו יין טוב. וגם אני ממליץ לך על IFS, בהצלחה!
Aviran פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 נדב"ר ? זה הכותרת שלכם? נו באמת. :roll: כאילו אתם חדשים ב IFS... :mrgreen: חח, תשמע, נדב"ר זה מה שעושה את זה לחדשים :roll: והאממ, אני לא חדש, אבל השותף שלי (החדש שאנחנו כותבים לו) כן :mrgreen:
Izik Bakshi פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 ברוך הבא טל, תתחיל את דרכך ברשת בקריאת המאמר הבא שהוא חשוב מאוד לכל טייס מתחיל: http://www.vatil.org/vatil/training/pilots/prc.pdf אתה מוזמן להירשם לבית הספר לטיסה וירטואלית IFS - http://www.ifschool.net בנוסף להלן מספר כללים מאוד חשובים בנוגע לרשת: 1. הכר את מטוסך ודע איך לשלוט בו. 2. לפני הדיבור בתדר מסויים תקשיב קודם כדי לא "לעלות" על פקח או טייס אחר שמנסים לדבר. המתן עד שטייסים יסיימו את הרידבק לפני שאתה מתחיל לדבר. דבר קצר ודע מה אתה רוצה להגיד. אל תגיד דיווחים מיותרים. 3. קבלת המרשה הניתן ע"י הפקח הינו בהחלט גם הסכמה לבצע את כל מה שהפקח יבקש ממך - אם אינך מבין, שאל! אל תעשה את עצמך מבין! תמיד תיהיה הגון עם הפקח. הקשב בריכוז על התדר וצית מידית עם הוראות הפקח. 4. השתמש באות קריאה מציאותי.http://mbev.net/wikka/ChoosingACallsignOnVATSIM 5. התחבר לרשת רק כאשר הינך נמצא בחניה או בשער בלבד. לעולם אל תתחבר על מסלול המראה או הסעה. 6. שלח תוכנית טיסה והכנס גובה מתאים לכיוון טיסתך. 7. לעולם אל תמריא ותטוס מסביב בלי לדבר עם הפקח אם מחובר. בשדה עם שירותי מגדל וודא שלפני ההסעה הינך יוצר קשר עם הפקח המתאים או לפני ההמראה כאשר שירותי מגדל לא זמינים. 8. אל תעצור את הסימולטור או תאיץ אותו ללא אישור מפורש מהפקח הנוכחי לפניכן. 9. טיסה עם פיקוח - טוס, נווט, תקשר. 10. אל תשלח הודעות פרטיות ואל תכתוב בטקסט כדי "למשוך תשומת לב" כאשר ערוץ הקול לא פנוי. 11. הטיסות הראשונות ב VATSIM - תתחיל מקטן ותעלה בהדרגה. תתחיל בלהקשיב לתנועות אחרות על הקרקע. 12. אם לא נאמר אחרת, מתחת לגובה של 10,000ft המהירות המקסימלית הינה 250kts. 13. דע איך להשיג ולקרוא דפיות. http://usa-w.vatsim.net/charts אתה מוזמן לשאול אם משהו מהדברים לא ברור. בהצלחה!
3Dvg פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 ברוך הבא טל (מה שם משפחה שלך?, כי זה הולך להציק לי.... :mrgreen: ) אני ממליץ לך להתחיל בקטן צעד אחר צעד,תתחיל ללמוד את ה- RFP 742, מטוס קל וידידותי למשתמש החדש ואחרי זה תעבור לססנה..... תומר ענבר - צריך לארגן באמת איזה מטס קטן של המטוס....ברוכי? :roll:
Baruch Spiegel פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 ברוך הבא טל (מה שם משפחה שלך?, כי זה הולך להציק לי.... :mrgreen: )אני ממליץ לך להתחיל בקטן צעד אחר צעד,תתחיל ללמוד את ה- RFP 742, מטוס קל וידידותי למשתמש החדש ואחרי זה תעבור לססנה..... תומר ענבר - צריך לארגן באמת איזה מטס קטן של המטוס....ברוכי? :roll: צ'טערת, אני לא מגיע לפדלים :oops: :mrgreen:
Aviran פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 ברוך הבא טל (מה שם משפחה שלך?, כי זה הולך להציק לי.... :mrgreen: )אני ממליץ לך להתחיל בקטן צעד אחר צעד,תתחיל ללמוד את ה- RFP 742, מטוס קל וידידותי למשתמש החדש ואחרי זה תעבור לססנה..... תומר ענבר - צריך לארגן באמת איזה מטס קטן של המטוס....ברוכי? :roll: צ'טערת, אני לא מגיע לפדלים :oops: :mrgreen: גדול :!: :!: ברוכי, דווקא חשבתי שאתה 1.85 וזאת הסיבה שאתה לא טס היום. כי טיסה ב-172 קורעת את הכיס
3Dvg פורסם פברואר 14, 2008 דיווח פורסם פברואר 14, 2008 ברוך הבא טל (מה שם משפחה שלך?, כי זה הולך להציק לי.... :mrgreen: )אני ממליץ לך להתחיל בקטן צעד אחר צעד,תתחיל ללמוד את ה- RFP 742, מטוס קל וידידותי למשתמש החדש ואחרי זה תעבור לססנה..... תומר ענבר - צריך לארגן באמת איזה מטס קטן של המטוס....ברוכי? :roll: צ'טערת, אני לא מגיע לפדלים :oops: :mrgreen: גדול :!: :!: ברוכי, דווקא חשבתי שאתה 1.85 וזאת הסיבה שאתה לא טס היום. כי טיסה ב-172 קורעת את הכיס אני עד עכשיו מנסה לחבר את המילים שרשמת כאן למשפט בעל משמעות ואני מצטער, אני עדיין לא הצלחתי למצא שום הקשר....=\ ברוכי, אל תתחיל להשתמש בנתונים פיזיים כיתרון! שים ילדה אחת על הפדלים, את השניה על היוק ואתה על המצערת מנצח על הכול.....בסופו של דבר אתה לא מאכיל אותן לחינם! :wink:
Baruch Spiegel פורסם פברואר 17, 2008 דיווח פורסם פברואר 17, 2008 ברוך הבא טל (מה שם משפחה שלך?, כי זה הולך להציק לי.... :mrgreen: )אני ממליץ לך להתחיל בקטן צעד אחר צעד,תתחיל ללמוד את ה- RFP 742, מטוס קל וידידותי למשתמש החדש ואחרי זה תעבור לססנה..... תומר ענבר - צריך לארגן באמת איזה מטס קטן של המטוס....ברוכי? :roll: צ'טערת, אני לא מגיע לפדלים :oops: :mrgreen: גדול :!: :!: ברוכי, דווקא חשבתי שאתה 1.85 וזאת הסיבה שאתה לא טס היום. כי טיסה ב-172 קורעת את הכיס אני עד עכשיו מנסה לחבר את המילים שרשמת כאן למשפט בעל משמעות ואני מצטער, אני עדיין לא הצלחתי למצא שום הקשר....=\ ברוכי, אל תתחיל להשתמש בנתונים פיזיים כיתרון! שים ילדה אחת על הפדלים, את השניה על היוק ואתה על המצערת מנצח על הכול.....בסופו של דבר אתה לא מאכיל אותן לחינם! :wink: אמן מהפה שלך לאלוהים. כשיהיו לי ילדות אני יעדכן, בינתיים אני עדיין בודק שיטות לביצוע בנות (ודי נהנה מזה... ) המצב היום הוא שיש לי 3 בנים זכרים - אינדאנים חבל"ז. אם אני רוצה להמשיך וליהנות מהתחביב, לא נראה לי רעיון טוב להושיב את שלושתם ולחלק להם תפקידים.
אורח פורסם פברואר 17, 2008 דיווח פורסם פברואר 17, 2008 ברוך הבא טל (מה שם משפחה שלך?, כי זה הולך להציק לי.... :mrgreen: )אני ממליץ לך להתחיל בקטן צעד אחר צעד,תתחיל ללמוד את ה- RFP 742, מטוס קל וידידותי למשתמש החדש ואחרי זה תעבור לססנה..... תומר ענבר - צריך לארגן באמת איזה מטס קטן של המטוס....ברוכי? :roll: צ'טערת, אני לא מגיע לפדלים :oops: :mrgreen: גדול :!: :!: ברוכי, דווקא חשבתי שאתה 1.85 וזאת הסיבה שאתה לא טס היום. כי טיסה ב-172 קורעת את הכיס אני עד עכשיו מנסה לחבר את המילים שרשמת כאן למשפט בעל משמעות ואני מצטער, אני עדיין לא הצלחתי למצא שום הקשר....=\ ברוכי, אל תתחיל להשתמש בנתונים פיזיים כיתרון! שים ילדה אחת על הפדלים, את השניה על היוק ואתה על המצערת מנצח על הכול.....בסופו של דבר אתה לא מאכיל אותן לחינם! :wink: אמן מהפה שלך לאלוהים. כשיהיו לי ילדות אני יעדכן, בינתיים אני עדיין בודק שיטות לביצוע בנות (ודי נהנה מזה... ) המצב היום הוא שיש לי 3 בנים זכרים - אינדאנים חבל"ז. אם אני רוצה להמשיך וליהנות מהתחביב, לא נראה לי רעיון טוב להושיב את שלושתם ולחלק להם תפקידים. רוצה בנות ? תעשה מה שמיקי עשה, עצם עניים ויצאו לו זוג מלאכיות אפשרות שניה, תעשה מה שדן עשה וגם לו יש שני מלאכיות
Aviran פורסם פברואר 17, 2008 דיווח פורסם פברואר 17, 2008 ברוך הבא טל (מה שם משפחה שלך?, כי זה הולך להציק לי.... :mrgreen: )אני ממליץ לך להתחיל בקטן צעד אחר צעד,תתחיל ללמוד את ה- RFP 742, מטוס קל וידידותי למשתמש החדש ואחרי זה תעבור לססנה..... תומר ענבר - צריך לארגן באמת איזה מטס קטן של המטוס....ברוכי? :roll: צ'טערת, אני לא מגיע לפדלים :oops: :mrgreen: גדול :!: :!: ברוכי, דווקא חשבתי שאתה 1.85 וזאת הסיבה שאתה לא טס היום. כי טיסה ב-172 קורעת את הכיס אני עד עכשיו מנסה לחבר את המילים שרשמת כאן למשפט בעל משמעות ואני מצטער, אני עדיין לא הצלחתי למצא שום הקשר....=\ ברוכי, אל תתחיל להשתמש בנתונים פיזיים כיתרון! שים ילדה אחת על הפדלים, את השניה על היוק ואתה על המצערת מנצח על הכול.....בסופו של דבר אתה לא מאכיל אותן לחינם! :wink: התכוונתי שברוכי גבוה מאוד, והרי 152 זו ססנה קטנה, ומי שהוא 1.85 בחיים כנראה לא יכנס אליה ויצטרך להשכיר 172, והרי 172 בישראבלוף עולה הרבה יותר, אז..... (קורעת את הכיס=יקרה)
Shmulik Lin פורסם פברואר 17, 2008 דיווח פורסם פברואר 17, 2008 ברוכי לגבי בנות.... תאכל שבועיים שקדים קלויים 3 פעמים ביום וזה עובד! והשאר אסביר לך במסנג'ר-יש פה ילדים
David Misha פורסם פברואר 17, 2008 דיווח פורסם פברואר 17, 2008 ברוכי לגבי בנות.... תאכל שבועיים שקדים קלויים 3 פעמים ביום וזה עובד! והשאר אסביר לך במסנג'ר-יש פה ילדים למה לסבך אותו...לא דייסת גרגרי סוייה, לא מחית יבשה מסומסום מיצרי מעושן וגם דבש קיפודים לא יעזור לו..יש את חכם ממימון גדול וראשון לחכמי ירושלים..שגר לו את הטלפון.
אורח פורסם פברואר 17, 2008 דיווח פורסם פברואר 17, 2008 ברוכי לגבי בנות.... תאכל שבועיים שקדים קלויים 3 פעמים ביום וזה עובד! והשאר אסביר לך במסנג'ר-יש פה ילדים למה לסבך אותו...לא דייסת גרגרי סוייה, לא מחית יבשה מסומסום מיצרי מעושן וגם דבש קיפודים לא יעזור לו..יש את חכם ממימון גדול וראשון לחכמי ירושלים..שגר לו את הטלפון. מה אתה רוצה מה אתה רוצה
mickey lip פורסם פברואר 17, 2008 דיווח פורסם פברואר 17, 2008 ברוכי לגבי בנות.... תאכל שבועיים שקדים קלויים 3 פעמים ביום וזה עובד! והשאר אסביר לך במסנג'ר-יש פה ילדים למה לסבך אותו...לא דייסת גרגרי סוייה, לא מחית יבשה מסומסום מיצרי מעושן וגם דבש קיפודים לא יעזור לו..יש את חכם ממימון גדול וראשון לחכמי ירושלים..שגר לו את הטלפון. מה אתה רוצה מה אתה רוצה אני שמעתי אתה קורא בקפה.......