oren10 פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 מישהו יכול להסביר לי איך מגיעים לספוטינג בILS 12 בבן גוריון
Niv Malin פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 חיפוש קצרצר בפורום היה מניב לך את התשובה: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... %F2%E4+ils ציטוט: "אם אתה בא מאילון מכיון תל אביב פנה בשפירים לכיוון אור יהודה שתגיע לכניסה לאור יהודה יש בפינה תחנת דלק תחנה שם ולך ברגל לכיוון השדה יש דרך גישה לשם מול הצומת "
TalB פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 גם אותי זה מעניין... תהיה בעיה עם האבטחה? אני רוצה לנסוע לשם בשישי הבא.
E.Z פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 גם אותי זה מעניין... תהיה בעיה עם האבטחה? אני רוצה לנסוע לשם בשישי הבא. תוסיף בבקשה את שמך המלא בהתאם לחוקי הפורום תודה
TalB פורסם פברואר 9, 2008 דיווח פורסם פברואר 9, 2008 גם אותי זה מעניין... תהיה בעיה עם האבטחה? אני רוצה לנסוע לשם בשישי הבא. תוסיף בבקשה את שמך המלא בהתאם לחוקי הפורום תודה Done :wink:
Boeing744 פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 גם אותי זה מעניין... תהיה בעיה עם האבטחה? אני רוצה לנסוע לשם בשישי הבא. תוסיף בבקשה את שמך המלא בהתאם לחוקי הפורום תודה 2 דברים: 1. אולי ממלץ לשים שרשור בנושא ILS בדביק או FAQ כל שהוא, כיון שזה חוזר על עצמו יותר מדי. 2. תנעל את הדיון.
Eldar Sella פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 גם אותי זה מעניין... תהיה בעיה עם האבטחה? אני רוצה לנסוע לשם בשישי הבא. תוסיף בבקשה את שמך המלא בהתאם לחוקי הפורום תודה 2 דברים: 1. אולי ממלץ לשים שרשור בנושא ILS בדביק או FAQ כל שהוא, כיון שזה חוזר על עצמו יותר מדי. 2. תנעל את הדיון. למה לנעול את הדיון?
Niv Malin פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 גם אותי זה מעניין... תהיה בעיה עם האבטחה? אני רוצה לנסוע לשם בשישי הבא. תוסיף בבקשה את שמך המלא בהתאם לחוקי הפורום תודה 2 דברים: 1. אולי ממלץ לשים שרשור בנושא ILS בדביק או FAQ כל שהוא, כיון שזה חוזר על עצמו יותר מדי. 2. תנעל את הדיון. 1. אין טעם וסיבה מוצדקת לשים ב-FAQ נושא ספציפי זה, אלא הפתרון הוא לכל שואלי השאלות, היא לבדוק קודם בחיפוש האם ישנה כבר תשובה לשאלתם. 2. למה לנעול?! הוא קיבל תשובה, הדיון הסתיים, זה אתה עכשיו שהקפצת אותו (אומנם השרשור לא "ישן" אבל כבר עברו 3 ימים מאז התגובה האחרונה שסיימה את הדיון).
Boeing744 פורסם פברואר 13, 2008 דיווח פורסם פברואר 13, 2008 גם אותי זה מעניין... תהיה בעיה עם האבטחה? אני רוצה לנסוע לשם בשישי הבא. תוסיף בבקשה את שמך המלא בהתאם לחוקי הפורום תודה 2 דברים: 1. אולי ממלץ לשים שרשור בנושא ILS בדביק או FAQ כל שהוא, כיון שזה חוזר על עצמו יותר מדי. 2. תנעל את הדיון. למה לנעול את הדיון? עזבהו, תשאירו פתוח מצידי מצאת החמה עד צאת הנשמה.