mickey lip פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 עקב יום האהבה החל ביום חמישי ופחד מפני גירושים אצל בחוריינו,השבוע TFC תבוטל למען שלום בית. תדריך: קנו ורד, או שוקולד, או משהו יותר ..... תקדישו זמן לאשה/ חברה. טיסה נעימה.
אורח פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 עקב יום האהבה החל ביום חמישי ופחד מפני גירושים אצל בחוריינו,השבוע TFC תבוטל למען שלום בית.תדריך: קנו ורד, או שוקולד, או משהו יותר ..... תקדישו זמן לאשה/ חברה. טיסה נעימה. מפחד מגירושים ? תעשה מה שרן עושה, תקנה ורד (משלך :wink: ). שפנים :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 כבר הגיע חודש אב? או שמא מישהו פה נשוי לשיקסע רחמנא לצלן???
mickey lip פורסם פברואר 11, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 11, 2008 כבר הגיע חודש אב?או שמא מישהו פה נשוי לשיקסע רחמנא לצלן??? נשוי לשיקסע פצצה חבל על הזמן. ועל אמרו חכמינו ז"ל: ימותו הקנאים.
David Misha פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 כבר הגיע חודש אב?או שמא מישהו פה נשוי לשיקסע רחמנא לצלן??? נשוי לשיקסע פצצה חבל על הזמן. ועל אמרו חכמינו ז"ל: ימותו הקנאים. אני מאשר חבל שזהו פורום לצעירים הייתי שם תמונה של השיקסע שלי...ייבוא אישי מקנדה :wink:
Moshe Mizrahi פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 כבר הגיע חודש אב?או שמא מישהו פה נשוי לשיקסע רחמנא לצלן??? נשוי לשיקסע פצצה חבל על הזמן. ועל אמרו חכמינו ז"ל: ימותו הקנאים. אני מאשר חבל שזהו פורום לצעירים הייתי שם תמונה של השיקסע שלי...ייבוא אישי מקנדה :wink: כן, צריך להיות זהירים, במיוחד לקראת השיעור על הויאגרה שזיירמן אמור להעביר לקרבל
David Misha פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 כבר הגיע חודש אב?או שמא מישהו פה נשוי לשיקסע רחמנא לצלן??? נשוי לשיקסע פצצה חבל על הזמן. ועל אמרו חכמינו ז"ל: ימותו הקנאים. אני מאשר חבל שזהו פורום לצעירים הייתי שם תמונה של השיקסע שלי...ייבוא אישי מקנדה :wink: כן, צריך להיות זהירים, במיוחד לקראת השיעור על הויאגרה שזיירמן אמור להעביר לקרבל צודק מויישה... אבל רק חייב להוסיף לא רק שהיא שיקסע אורגינלית המרצדס שסיפרתי עליה בשירשור "ההוא" שייכת לה...והיא לימדה אותי לטוס ב 250 ולא לסגור עיניים בסיבובים :mrgreen: :mrgreen:
AaronDagan פורסם פברואר 12, 2008 דיווח פורסם פברואר 12, 2008 עקב יום האהבה החל ביום חמישי ופחד מפני גירושים אצל בחוריינו,השבוע TFC תבוטל למען שלום בית.תדריך: קנו ורד, או שוקולד, או משהו יותר ..... תקדישו זמן לאשה/ חברה. טיסה נעימה. הפתעתם אותי, ולטובה!!!!!!! אהבתי את התדריך. תהנו והביאו רק טוב לכם ולעולם. להשתמע - בלי נדר - בשבוע הבא.