Shlomlux2 פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 תמונות: http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=21123 תודה ע-נ-ק-י-ת ליוסי דלל על הטיסה המדהימה על ה-CYC. ללא ספק חוויה מדהימה, כיף לראות את העיר ואת הבית ואפילו את החדר מגובה 1000 רגל :mrgreen: כיף גם לשמוע את הפיקוח (מי הם לעזזל האנשים מאחורי הקשר? :oops: ), וכיף להיות מהצד השני כולי התרגשות... אני מבטיח תמונות ואולי אפילו סרטוני נחיתה והמראה בקרוב...
crazyblat פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 פשוט אין מילים לתאר את זה שלומי מתקשר אליי כשאני במיטה רואה סרט עם חברה שלי-פשוט לא היה לי כוח לענות לו חחח פתאום הוא שולח לי הודעה "יאללה בוא!!!" ובאתי יוסי באמת תודה רבה רבה לך על החוויה וההזדמנות המדהימה הזאת לראות את כל האזור הזה מלמעלה... ואלוהים ישמור את הטייסים מהרצליה ושלומי...אני מצפה לתמונות כי המצלמה של הפלאפון על הפנים....אבל הוידאו של הבית שלי יצא ** **** יש לי 2 תמונות ומלא סרטונים....נעלה מחר או משהו...אני כרגע בעבודה
Shmulik Lin פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 מר אברמזון אני מבין שיש לך בעיה עם הטייסים של הרצליה שתף אותנו.....
Shlomlux2 פורסם פברואר 11, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 11, 2008 מר אברמזוןאני מבין שיש לך בעיה עם הטייסים של הרצליה שתף אותנו..... חחח... שמע אחד הסיק שכולם ככה היה מצחיק באוויר- רק שהפעם גם אני הייתי באוויר :!: כמו שאני אומר: "כולנו פעם למדנו... מטעויות לומדים"
crazyblat פורסם פברואר 11, 2008 דיווח פורסם פברואר 11, 2008 מר אברמזוןאני מבין שיש לך בעיה עם הטייסים של הרצליה שתף אותנו..... שמע..היה טייס שהגיע מהרצליה....עשה טעויות כל כך מפחידות...יוסי אני ושלומי פחדנו ממנו!!!