noamkn פורסם פברואר 14, 2008 דיווח פורסם פברואר 14, 2008 שלום לכולם ובמיוחד לצוות החטיבה, בכנס שהיה באוגוסט העלה אילן רעיון שבחטיבה יופעל יוניקום קולי. מאז לא שמענו על הנושא יותר הייתי שמח לדעת מה עם הרעיון ואיך מתקדם הביצוע? תודה
Elad Zeierman פורסם פברואר 14, 2008 דיווח פורסם פברואר 14, 2008 העניין אושר על ידי הנהלת ווטסים אנחנו בוחנים כרגע כל מיני אפשרויות לביצוע וייתכן ובקרוב יתחיל פיילוט של הנושא
uvdude פורסם פברואר 14, 2008 דיווח פורסם פברואר 14, 2008 למען האמת זה התחיל מזה ששאלתי את אילן לגבי זה, אבל אני לא פה בשביל לקחת קרדיט אני חושב שהדבר כבר מיושם בכמה שדות בעולם, מה ההבדל מבחינת היישום - טכנולוגית?
Nisim Shoval פורסם פברואר 15, 2008 דיווח פורסם פברואר 15, 2008 היום המערכת תומכת בכלל הגדרת תדר שיהיה פעיל קולי כאשר אין פיקוח עליו? זה דורש איזה שהוא עדכון תוכנה קיימת? אין ספק שזה יכול מאוד לעזור בתקשור במקום לכתוב כל דבר. כמו כן גם למגדל שעולה שאין פיקוח ויכול להאזין לתדר... יש לנו בעיה עקרונית להתנדב להיות פיילוט לנושא?
Elad Zeierman פורסם פברואר 15, 2008 דיווח פורסם פברואר 15, 2008 הפיילוט יהיה על כלל החטיבה כנראה פחות לבדוק טכנית אלא יותר נהלית איך זה עובד. מבחינה טכנית יש נכון להיום דרך אחת -יועבר לחיטיבה בימים הקרובים מבחינה נהלים יש כל מיני שיטות חלק לקחנו משכננו מעבר לים וחלק נהלים מקוריים שלנו. אני מקווה שעד סופ"ש נוכל להתחיל בפיילוט. בכל מקרה זה כמובן לא רלוונטי שיש פיקוח השאיפה זה להשתמש ביוניקום קולי כמה שפחות :mrgreen:
noamkn פורסם פברואר 15, 2008 מחבר דיווח פורסם פברואר 15, 2008 הפיילוט יהיה על כלל החטיבה כנראה פחות לבדוק טכנית אלא יותר נהלית איך זה עובד.מבחינה טכנית יש נכון להיום דרך אחת -יועבר לחיטיבה בימים הקרובים מבחינה נהלים יש כל מיני שיטות חלק לקחנו משכננו מעבר לים וחלק נהלים מקוריים שלנו. אני מקווה שעד סופ"ש נוכל להתחיל בפיילוט. בכל מקרה זה כמובן לא רלוונטי שיש פיקוח השאיפה זה להשתמש ביוניקום קולי כמה שפחות :mrgreen: תודה רבה בהחלט ענה על שאלתי. מקווה שנתחיל לראות את הפיילוט הזה כבר בזמן הקרוב ושהוא יעבוד טוב.
Ilan Jonas פורסם פברואר 15, 2008 דיווח פורסם פברואר 15, 2008 למען האמת זה התחיל מזה ששאלתי את אילן לגבי זה, אבל אני לא פה בשביל לקחת קרדיט אני חושב שהדבר כבר מיושם בכמה שדות בעולם, מה ההבדל מבחינת היישום - טכנולוגית? מה שנכון - נכון
Aviran פורסם פברואר 16, 2008 דיווח פורסם פברואר 16, 2008 הפיילוט יהיה על כלל החטיבה כנראה פחות לבדוק טכנית אלא יותר נהלית איך זה עובד.מבחינה טכנית יש נכון להיום דרך אחת -יועבר לחיטיבה בימים הקרובים מבחינה נהלים יש כל מיני שיטות חלק לקחנו משכננו מעבר לים וחלק נהלים מקוריים שלנו. אני מקווה שעד סופ"ש נוכל להתחיל בפיילוט. בכל מקרה זה כמובן לא רלוונטי שיש פיקוח השאיפה זה להשתמש ביוניקום קולי כמה שפחות :mrgreen: תודה רבה בהחלט ענה על שאלתי. מקווה שנתחיל לראות את הפיילוט הזה כבר בזמן הקרוב ושהוא יעבוד טוב. נקווה שנתחיל לראות אותך טס בקרוב :mrgreen: