Nisim Shoval פורסם פברואר 15, 2008 דיווח פורסם פברואר 15, 2008 המגדל יעלה היום בלילה. אם יהיה משגיח אז אולי אעבור לש"ד מקווה שתהיה יותר תנועה באיזור ב"ג בשעות הללו בואו לטוס כמו כן אני ובוקי מארגנים טיסה לכיוון עמאן ומשם לדמשק יותר מוקדם היום :roll: אם מישהו רוצה להצטרף שיודיע לי במסנגר וננסה לארגן איפה שהוא בשעןת אחר הצוהרים .. לא ידוע עדיין סוף שבוע טוב
Izik Bakshi פורסם פברואר 15, 2008 דיווח פורסם פברואר 15, 2008 עד אינסוף... מאוד מקווה שאוכל להצטרף הערב
Aviran פורסם פברואר 15, 2008 דיווח פורסם פברואר 15, 2008 המגדל יעלה היום בלילה.אם יהיה משגיח אז אולי אעבור לש"ד מקווה שתהיה יותר תנועה באיזור ב"ג בשעות הללו בואו לטוס כמו כן אני ובוקי מארגנים טיסה לכיוון עמאן ומשם לדמשק יותר מוקדם היום :roll: אם מישהו רוצה להצטרף שיודיע לי במסנגר וננסה לארגן איפה שהוא בשעןת אחר הצוהרים .. לא ידוע עדיין סוף שבוע טוב מי יותר מתאים להשגיח על שדה דב מאשר מר. שדה דב בעצמו? :mrgreen: רז, בא לך לעשות טובה ולהשגיח? חחח. אם תעלה על שדה דב, אני אעשה בשבילך הרבה קקפות ולסיום טיסת ניווט להרצליה (: אם העוזר הנאמן שלי, שניר האלפנדרי, יהיה זמין, נבוא לבן גוריון.