Itamar Koren פורסם אוגוסט 2, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2003 קודם כל מזל טוב על הפורום החדש עכשיו רציתי לספר לכם על מקום שבו אפשר לצפות בנתב"ג (האמיתי) זה ממש יפה וכיפי עם אתם רוצים פרטים על איך להגיע לשם דברו איתי באיי מייל או בפרטי איי מייל:itmar03@netvision.net.il כדיי לכם
Itamar Koren פורסם אוגוסט 2, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2003 אתם רוצים שאני יכתוב פה את המידע בצירוף מפה?
Ben Bogin פורסם אוגוסט 2, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 2, 2003 איזה באסה, הייתי שם לפני כמה ימים והמסלול בשימוש היה 30 בגישת ראיה. לא רק זה, בדרך לשם וגם בדרך חזרה ראיתי נחיתות על 12! :evil:
Itamar Koren פורסם אוגוסט 2, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 2, 2003 אני הייתי שם היום היה מלא טיסות נוחתות על מסלול 12 ואפילו היה טיסה שנחתה נחיתת חרום על מסלול 26 היה מגניב
Almog Atar פורסם אוגוסט 3, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2003 אמא ואבא שלי טסים היום לקנדה אז אני נוסע עם עומרי (אחי) לשדה תעופה ככה נהיה שם כמה שעות טובות.... אם עולים לחניה לתווך קצר לקומה העליונה אתה רואה את בן גוריון מלמעלה
Atar_Omri פורסם אוגוסט 3, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2003 מישהו מעוניין לעשות מפגש מצומצם בנתב"ג במהלך השבועות הקרובים? להעביר חוויות תוך כדי צפיה בפיינלים?
Izik Bakshi פורסם אוגוסט 3, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2003 לגבי הצפייה בנתב"ג אתמול בלילה הלכנו ספונטני אני, אלעד (VATIL9), לבון וקובי (קצין ההדרכה של IA) למקום והיה ממש מדהים רק שהפעם הצלחנו לגייס משם עודד חובב תעופה לואטסים והדבר שהכי הפליא אותי זה שלמרות השעה המאוחרת (3-5 לפנות בוקר) ראינו שם אנשים!!!!! ועוד בגילי 18 ומעלה, וזה הפליא אותי מאוד שהם אוהבים לצפות בנחיתות אבל לא מודעים לואטסים, אז אנשים כל מי שהולך לשם ספרו להם על ואטסים ותגייסו אותם אל הדבר שהכי קרוב לאמיתי......
Shadi Abo Ahmad פורסם אוגוסט 3, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2003 אוליי גם נציב שם שלט ונחלק להם פליירים אבל ברצינות, הרבה מקומות כאלה יש בהם פוטנציאל לגייס אנשים לתחביב, וגם הזדמנות לכולנו לעשות קצת יחסי ציבור בשביל החטיבה בהצלחה...
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 3, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2003 באמת אתמול היה סבבה רק חבל שהעומס הוא בשעות מאוחרות שימו לב שדווקא רוב האנשים שמגיעים לשם לא מתעסקים אם תעופה מעניין.....
Kobi David פורסם אוגוסט 3, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2003 אתמול באמת היה נחמד בנתב"ג גם קיבלנו לקינוח נחיתה של A340 לופטהאנזה, מטוס ענק, מוטות כנפיים פשוט ענקיות...... אבל לכל מי שמעוניין לראות אקשן אמיתי, כדאי שיסמן לעצמו את יום חמישי הקרוב ה 7.8 צפוי להיות היום הכי עמוס בנתב"ג לעונה..... צריכים לבדוק את התנועה יום לפני, וככה לדעת באילו שעות הכי כדאי ללכת.... סביר להניח שניפגש שם. תהנו....
Atar_Omri פורסם אוגוסט 3, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2003 יאללה בואו נארגן שם פגישה ביום חמישי, חזרתי הרגע מנתב"ג (לא צפיתי שם בכלום, ההורים שלי טסים הלילה לטורונטו, הקפצתי אותם לשדה) התלבטתי אם ללכת לצפות קצת בתנועה אבל החלטתי בסוף לוותר. יום חמישי נשמע לי מצוין, אני רוצה להגיע לשם בשעות אחר הצהריים, בשעות האלה יש שיא של טיסות שחוזרות מאירופה.
Kobi David פורסם אוגוסט 3, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2003 עומרי, זה נכון שיש נחיתות בשעות אחר הצהריים, אבל זה מוקדם מידי לדעת, רק יום לפני אפשר לקבל תמונה לגבי שעות עומס. נחכה ליום רביעי בערב.... בכל מקרה יהיה נחמד אם יצא להיפגש עם כמה חבר'ה....
Atar_Omri פורסם אוגוסט 3, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2003 מבחינת ההגיון של נחיתות, שעות אחר הצהריים והערב הן השעות האידיאליות, אלה השעות שבהן הטיסות שיצאו בבוקר לאירופה חוזרות (וגם טיסות מארה"ב כמו LY8 נוחתות בשעות האלה). אני מדבר על משעה 5 בערב ואילך. אני חושב שגם יום לפני נראה שהעומס יהיה פחות או יותר בשעות האלה למעט אולי שעות מוקדמות בבוקר שבהן מגיעות טיסות של חברות זרות בדרך כלל ובעיקר טיסות מיעדים קרובים, אבל מי בכלל יכול להגיע בבוקר...
Kobi David פורסם אוגוסט 3, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 3, 2003 מבחינתנו הנתון המכריע, זה מה שיותר מטוסי 74 בוא נקווה שאנחנו לא סתם פוגעים לשאדי בתעבורה של האתר עם כל התגובות על הנושא הזה, ושבאמת יבואו אנשים, סקנרים, ומטוסים.... :wink:
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 4, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2003 אנשים אתמול בלילה שחזרתי מהבילוי השבועי במועדון סלסה עברתי עם ידידה שלי שם במסלול ובגלל שלא הייתה תנועה גדולה התחלנו משיעמום לרקוד סלסה....מאוד נחמד בליווי התאורת גישה המרצדת של מסלול 12
Atar_Omri פורסם אוגוסט 4, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2003 מעניין מה חשבו האנשים שעברו מסביב... בטח התקשרו למשטרה ואמרו שיש פה איזה שני משוגעים שרוקדים ליד מסלול נחיתה
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 4, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2003 אז זהו שלא.... יותר מאוחר התחלנו ללמד שם זוג צעדי בסיס וחוץ מזה אן הן היו מתקשרים למשטרה כנראה שהמשטרה הייתה מעיפה גם אותם
Ilan Jonas פורסם אוגוסט 4, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2003 אני ממנה בזה את אלעד למנהל מחלקת ריקודים בחטיבה :multi: :onfire: אלעד וזוגתו רוקדים סלסה.
e717 פורסם אוגוסט 4, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2003 הבעיה בלראות פיינלים במסלול 12 היא שיש שטח פרטי של השדה ששם אסור להכנס. ופעם האחרונה שהייתי שם הגיעה משטרה ביקשו מסמכים בלגנים ואמרו לנו לפנות את השטח. מאז לא חזרתי לשם :cry: אגב לראות פיינלים ל-30 יש מקום מצויין שיש בו שטח חול כזה ואפשר לראות שם הכי טוב אני מעדיף את הפיינלים שם..... מישהו יודע על מקום טוב לראות נחיתות ב-12 מבלי להתפס ע"י המשטרה.... :?
Itamar Koren פורסם אוגוסט 4, 2003 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 4, 2003 יש מקום טוב לייד בודקה של שומר (אין שם שומר) ושאני הייתי שם באה אבטחה ורק ביקשה תעודת זהות וזהו הם גם צחקו איתנו ואמרו לנו להיזהר שלא יגלח לנו איזה מטוס תראש המקום נמצא לפני השטח החקלאי ממש קרוב
Elad Zeierman פורסם אוגוסט 4, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 4, 2003 מקבל בברכה את המינוי ביום חמישי הקרוב כולם להגיע למסלול עם בנות זוג, בגדי ערב אלגנטים ודפיות גישה מלאות של נתב"ג כאשר בתוכנית שיעור בסיס של סלסה קובנית בליווי להקת מערך האבטחה של נתב"ג. עכשיו ברצינות אחרי הבודקה ממשיכים על הכביש עוד טיפה ובצד שמאל מזהים פניה לדרך עפר(קצת קשה בחושך) נוסעים שם ומגיעים ישר לרחבה שנמצאת מול הגדר ותחילת מסלול 12 עד עכשיו שהייתי שם בלילה אף אחד לא אמר לי כלום כולל הביטחון של נתב"ג הבקשה היחידה שלהם היא לא לגעת בגדר האלקטרונית מפני שנגיעה תקפיץ לשם את כל העולם ואחותו. הבנתי גם שביום האזור שם מבחינת ביטחון יותר רגיש אבל בלילה לא (מעניין למה) בכל הפעמים שהייתי שם יש שם המון צעירים שיושבים (עם קצת אלכוהול) ועושים תצפיות. בקיצור אפשר להגיע רק ... להתנהג יפה (לא כמו שאתם מתנהגים באויר )
itai פורסם אוגוסט 5, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 הייתי שם עם חבר "חולה" כמה פעמים עם מצלמת ווידאו ורדיו לקליטת הפיקוח בנתב"ג ממש על הקצה של 12 לפעמים הם מעבירים תנועה ל 30 שזה מבאס בכל מקרה, השעה הכי טובה היא באזור 15:00 שאז מתחילה הרבה תנועה מאירופה צילמנו בטירוף את כל סוגי המטוסים נוחתים על 12 זאת חוויה נחמדה לעמוד 20 מטר מ 747-400 במרחק 10 מטר בנחיתה מומלץ להגיע עם מכשיר רדיו לקליטת הפיקוח והטייסים.... מי שמעוניין יש לי כמה קליפים לשלוח ב MPEG
Atar_Omri פורסם אוגוסט 5, 2003 דיווח פורסם אוגוסט 5, 2003 אני לא מבין למה הבטחון לא בא לקראתנו בסך הכל אנחנו אנשים חולים, שבאים לצפות בכמה מטוסים נוחתים, לא ביג דיל. אפילו השלטונות באנגליה הבינו שצריך לעזור לחולים ובנו פארק סמוך לנמל תעופה, שם כל המשוגעים למיניהם יכולים להסתכל כמה שהם רוצים ולצלם כמה שהם רוצים.